Για 47''-50'' έως 700Ε τι?

okourkoulos

New member
24 May 2011
86
Μετά από τρία χρόνια και αφού έσπασα σχεδόν κατά λάθος τη 47άρα LG, επανέρχομαι με κάποιες επιλογές που θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλήξω.

Είμαι στα 3,5 μέτρα απόσταση θέασης.
θα βλέπω Digea και καμιά ταινία 3D & BluRay.
δεν παίζω παιχνίδια, αλλά θα ήθελα ωραία, καθαρή, ζωντανή εικόνα.
με ενδιαφέρει λίγο το 3D και η δυνατότητα internet.
Οπότε:

να πάιξω χαλαρά και να διαλέξω μια φτηνή 50'' άρα? όπως: αυτή? (Panasonic TX-50A300)
Να πάω λίγο καλύτερα εδώ?? (Panasonic-TX-48AS640)
Ή αξίζει να πάρω Panasonic-TX-47AS750 ?

Δεν έχω κόλημα με τις Panasonic, απλά τις βρίσκω μια χαρά για τη τιμή τους.
Πήγα και τις είδα. Εμφανές το φαινόμενο της "ομίχλης", γκριζαρίσματος, όπως θέλετε το λέτε. Στη κίνηση και στα χρώματα δε παίζονται, όμως.
Δε μου λένε κάτι οι LG πλέον και μἀρέσουν οι Sony, λιγότερο οι Samsung αλλά μου φαίνονται ακριβές!
Ανοιχτός όμως σε προτάσεις και από άλλες μάρκες.

Μετά από τρία χρόνια και αφού έσπασα σχεδόν κατά λάθος τη 47άρα LG, επανέρχομαι με κάποιες επιλογές που θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλήξω.

Είμαι στα 3,5 μέτρα απόσταση θέασης.
θα βλέπω Digea και καμιά ταινία 3D & BluRay.
δεν παίζω παιχνίδια, αλλά θα ήθελα ωραία, καθαρή, ζωντανή εικόνα.
με ενδιαφέρει λίγο το 3D και η δυνατότητα internet.
Οπότε:

να πάιξω χαλαρά και να διαλέξω μια φτηνή 50'' άρα? όπως: αυτή? (Panasonic TX-50A300)
Να πάω λίγο καλύτερα εδώ?? (Panasonic-TX-48AS640)
Ή αξίζει να πάρω Panasonic-TX-47AS750 ?

Δεν έχω κόλημα με τις Panasonic, απλά τις βρίσκω μια χαρά για τη τιμή τους.
Πήγα και τις είδα. Εμφανές το φαινόμενο της "ομίχλης", γκριζαρίσματος, όπως θέλετε το λέτε. Στη κίνηση και στα χρώματα δε παίζονται, όμως.
Δε μου λένε κάτι οι LG πλέον και μἀρέσουν οι Sony, λιγότερο οι Samsung αλλά μου φαίνονται ακριβές!
Ανοιχτός όμως σε προτάσεις και από άλλες μάρκες.
Αφού τις είδες και σου αρέσαν, από αυτές που λες την 640.
Δε σου προτείνω κάποια άλλη για να μη τρέχεις. Αν όμως θες λίγο τρέξιμο, αξιολογότατες είναι και η σειρά 8... της σόνυ , κατά προτίμηση η 805 που έχει καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής από τις 815 & 829 που επί της ουσίας είναι ακριβώς ίδιες, αλλά και μια samsung από τη σειρά 6... θα ήταν πολύ καλή επιλογή.

Συμφωνώ για τη σειρά 8 της Sony, απλά είναι αρκετά ακριβές, περίπου στα 800Ε.
Απ'τις Samsung στη σειρά 6, μόνο η UE50H6200 είναι στα λεφτά μου. Δε την είχα προσέξει, ευχαριστώ.
Το θέμα τώρα είναι να τα σκάσω, ή να πάρω μια φτηνή TX-50A300 να τελείώνω?
Κι αργότερα, αν θέλω και Smart, βάζω ένα Upgrader με Android.
έχει λογική αυτό που γράφω?

Το θέμα τώρα είναι να τα σκάσω, ή να πάρω μια φτηνή TX-50A300 να τελείώνω?
Κι αργότερα, αν θέλω και Smart, βάζω ένα Upgrader με Android.
έχει λογική αυτό που γράφω?

Όχι δεν έχει λογική γιατί η Α300 είναι μια τηλεόραση του 5/10 , αντίθετα W8xx και H6xx είναι του 8/10.

Δεκτό!
Δε μου είπε κανείς κάτι για τη Panasonic-TX-47AS750 και μου κάνει εντύπωση πως δε βρίσκω γενικώς κανα review της!
Anyone?