Για ακόμα μια φορά μιλάμε για τον Π-ΟΤΕ!!!

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Σύνδεση adsl απο Forhtnet.
Γραμμή isdn απο Π-ΟΤΕ.

Κι ενώ σερφάρω μια χαρά, κάθε λίγο και λιγάκι πέφτει η γραμμή του ιντερνετ και επανέρχεται μόνη της μετά απο λίγα δευτερόλεπτα!
άλλες φορές βέβαια επανέρχεται μετά απο κανα μισάωρο....
αλλά αυτό είναι πιο σπάνιο φαινόμενο!

Δοκίμασα με διαφορετικό μόντεμ αλλά δεν.................
Τηλεφώνησα και στον τοπικό Π-ΟΤΕ και αφού έλεγξαν(έτσι είπαν δηλαδή
c040.gif
) τις γραμμές με διαβεβαίωσαν οτι όλα είναι ΟΚ!

Έλα όμως που εγώ συνεχίζω να έχω τα ίδια προβλήματα!

Οπότε αναρωτιέμαι,

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ?:furious3:

Last edited:
Περιμένεις να έρθει εκεί η Forthnet και την κάνεις από τον ΟΤΕ!!!!

Το θέμα είναι οτι μέχρι πριν απο λίγο καιρό όλα δούλευαν μια χαρά!

Τώρα τι άλλαξε έτσι ξαφνικά και μαμιούνται όλα???

Οπότε αναρωτιέμαι,

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ?:furious3:

Βέβαια μπορεί και να σου έκανα βουντού για αυτά που μου είπες για τις φοτό !!!!:bigcry: :bigcry:

Α εσύ θες να τ' ακούσεις πάλι ε????
άκου τα λοιπόν..................................................

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.............
ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ!!!!!

Attachments

• thrilos.jpg
    thrilos.jpg
    79.7 KB · Views: 21
Last edited:
Ακριβως τα ιδια προβληματα αντιμετωπισε ενας φιλος μου με forthnet πριν κανενα 6μηνο. Εχανε την γραμμη και μπορει και να εκανε να επανελθει και 3-4 ωρες. Ειχε τρελαθει και μετα απο γολγοθα 1-2 μηνων και απο απειρα τηλεφωνηματα στον ΟΤΕ και στον παροχο καταφεραν να του το δηλωσουν βλαβη και τον αλλαξαν dslam. ΑΑυτη ηταν η λυση και τωρα ειναι μια χαρα. Να σημειωσω οτι ολα του πηγαιναν μια χαρα μεχρι μια μερα που αρχισαν στα καλα καθουμενα τα προβληματα.

Ναι ε?
την κάτσαμε την βάρκα δηλαδή!
άντε να τους πείσω να με βάλουν σε άλλο dslam.....

Ρε τι έχουμε πάθει...............:bang:

Νίκο ευχαριστώ...:aktion033:

Ναι ναι ξέρω...

μέχρι που έβαλα έξτρα ανεμιστήρα στο δωμάτιο μην τυχόν κι έτρωγε κολλήματα το σύστημα απο την ζέστη(άλλος λακαμάς κι εγώ!:slapface: )

ρε afam, μ' έφαγες μπαμπέσικα με τα βουντού σου:BDGBGDB55:

Κάνε αυτό που σου λέει ο Νίκος δεν έχω ακούσει τέτοια περίπτωση, αλλά μάλλον κάτι θα ξέρει....

βντου βντου βντου βντου (για τον οτε είναι αυτά!!!)

…πάντως όσοι είχαν προβλήματα αυτό το ΠΣΚ στην Αθηνά ήταν θέμα αναβάθμισης δικτυού

http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=4&id=690

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
ΣΤΙΣ 14 & 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2007

Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάπτυξης και αναβάθμισης του δικτύου του, θα εκτελεστούν εργασίες σε τηλεπικοινωνιακό κόμβο του IP δικτύου του ΟΤΕ που βρίσκεται στην οδό Πατησίων.

Με στόχο την όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση των καταναλωτών, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου και την Κυριακή 29 Ιουλίου, από 04:00 π.μ. έως 08:00 π.μ.

Κατά τα παραπάνω διαστήματα ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές μικρής διάρκειας των υπηρεσιών ADSL, σε περιοχές του νομού Αττικής.

Ο ΟΤΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, ενώ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών που σκοπό έχουν την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434
Fax. 210-6115825
E-mail: [email protected]

Καλά απο ανακοινώσεις άλλο τίποτα
(μιας που βρέθηκε λύση απο τον Νίκο να το χεσομεν και λίγο το θέμα,δεν είναι κακό!)

νερό κόβουν, δεν λένε κουβέντα!
ρεύμα? τα ίδια!

Το χειρότερο μεξικάνικο που μου έκαναν ήταν που ήρθανε και σκαψανε όλα τα πεζοδρόμια της γειτονιάς, χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά, και για καμιά εβδομάδα δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα αυτοκίνητα απο τα parking!!!!
ΡΕ ΕΙΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????

και για να ξαναγυρίσω στο θέμα,
όχι φίλε Γιώργο, δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση χώρια που αυτή η κατάσταση έχει εδώ κι ένα περίπου μήνα!

Re: Απάντηση: Για ακόμα μια φορά μιλάμε για τον Π-ΟΤΕ!!!

Το θέμα είναι οτι μέχρι πριν απο λίγο καιρό όλα δούλευαν μια χαρά!

Τώρα τι άλλαξε έτσι ξαφνικά και μαμιούνται όλα???

στον ΟΤΕ αυτη τη στιγμη μετα την εθελουσια εχουνε μεινει 3 και ο κουκος ( οχι οτι πριν που υπηρχε ικανοποιητικος αριθμος εργαζομενων δουλευαν σε γενικες γραμμες με καλο ρυθμο αποδοσης)

Οσο παρουσιαζονται καινουργιες αναγκες συντηρησης του δικτυου τοσο θα παρουσιαζονται κι αλλα προβληματα και θα απογυμνωνεται η αληθεια.

Εκτιμω οτι θα μετακυλησει το προβλημα σιγα σιγα και στα εναλλακτικα δικτυα μιας και ακομα ολοι στηριζονται στο δικτυο του ΟΤΕ.Αν και ελπιζω οι συμβασεις υποστηριξης με δαυτους να ειναι αυστηρες οσον αφορα την αμεση κινητοποοιηση σε περιπτωση προβληματος.
Ο ΟΤΕ συντομα θα ειναι μια εταιρεια ενοικιασης δικτυου και θα εχει ενα κομματι της πιτας κυριως εκτος μεγαλων αστικων κεντρων

Μην το αφησεις αλλο παντως. Επεμενε στην forthnet και παραλληλα και στον ΟΤΕ. Μην ανακουφιστεις αν σου πει η forthnet οτι εδωσε την βλαβη στον ΟΤΕ. Θελει αρκετο ζορισμα να τους πεισεις για αλλαγη DSLAM αλλα πιστευω οτι αυτη θα ειναι και η λυση στο προβλημα σου. Εχεις τα ιδια συμπτωματα με το φιλαρακι μου.

Να ρωτήσω.....
και μην με πάρετε με τις ντομάτες, είμαι άσχετος.......

αλλαγή dslam απο τον ΟΤΕ δεν γίνεται?

Κάτι παρόμοιο είχα αντιμετωπίσει και εγώ πριν 5-6 μήνες...Αφού επί 10ήμερο χτυπιόμουν στα τηλέφωνα μιλώντας με όλους τους αναρμόδιους που με παρέπεμπαν σε άλλους επίσης αναρμόδιους, δεν άντεξα άλλο....άρχισα τα μπινελίκια και πήγα αυτοπροσώπως στο τοπικό τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ...
Από εκεί με παρέπεμψαν (ευγενικά είναι η αλήθεια) στο κέντρο των DSLAM που βρίσκεται κάπου στα Ηλύσια...Μετά 10άδες τηλεφωνήματα που είτε μίλαγε είτε δεν το σηκώνανε, τελικά κατάφερα να εντοπίσω τον κατάλληλο άνθρωπο που απλά μου άλλαξε θύρα και σε 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ το πρόβλημα λύθηκε... Πριν ακόμα προλάβω να κλείσω το τηλέφωνο το μόντεμ συγχρόνισε κανονικά...

Είναι σκέτη σιχαμάρα να τρώς την ψυχή σου επί 10ήμερο στα τηλέφωνα και τις αναμονές για βλάβη που λύνεται σε δευτερόλεπτα...