Για ακόμα μια φορά μιλάμε για τον Π-ΟΤΕ!!!

Το εχω περασει και εγω Στεργιο οταν εσκαβαν εξω απο το σπιτι μου για να περασουν αγωγους φυσικου αεριου και ειχε εγκλωβιστει το αυτοκινητο μου στο γκαραζ για 1 εβδομαδα

Και σε μας είχε έρθει και είχε σκάψει η ΔΕΗ, έκλεισαν μετά το χανάκι αλλά άφησαν τα μπάζα και τις σπασμένες πλάκες πεζοδρομίου μπροστά στην ράμπα του γκαράζ. Οι κοπρίτες της ΔΕΗ μάς έλεγαν ότι δεν ήταν αυτοί υπέυθυνοι αλλά ο υπεργολάβος που κάνει αυτές τις δουλειές για λογαριασμό της ΔΕΗ. Και ψάχναμε μία εβδομάδα τον υπεργολάβο να έρθει να μαζέψει τα μπάζα για να μπορέσουμε να βγούμε από το πάρκινγκ. Λες και δεν υήρχε επιβλέπων από την ΔΕΗ, λες και ήταν τελείως ανεύθυνοι αυτοί...
Αλλά αυτά γίνονται εδώ σ' αυτό το μπουρδέλο το Ελλαδιστά που ζούμε...
Ουπς, προσέβαλα τα μπουρδέλα τώρα.

πάντως η περίπτωσή μου είχε και συνέχεια.....

Που λέτε,
όταν εγώ πήγα στο συνεργείο που δούλευε στην γειτονιά-την τέταρτη μέρα, τότε τους πέτυχα, τις υπόλοιπες μέρες δεν ξέρω που ήταν- για να διαμαρτυρηθώ γι αυτήν την κατάσταση γυρνάει ο επιβλέπων του όλου έργου και μου λέει:
καλά ρε μάστορα, έχεις την εντύπωση οτι άμα ερχόσουν και μας έλεγες οτι ήθελες να βγάλεις το αυτοκίνητο απο το parking,
εμείς δεν θα ερχόμασταν να μπαζώσουμε αυτά που είχαμε σκάψει για να το βγάλεις?

δηλαδή συγνώμη, τους λέω,
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?????????

έρχεστε σε μια γειτονιά, την σκάβετε ολόκληρη απροειδοποίητα, εγκλωβίζονται όλα τα αυτοκίνητα στα parking,
(χώρια που οι πεζοί αναγκαστικά βολτάρανε στον δρόμο)
και μου λέτε οτι άμα σας έλεγα να μπαζώσετε θα το κάνατε?
τι λογική είναι αυτή?

απάντηση δεν πήρα ποτέ φυσικά...........................

Last edited:
Και κάτι τελευταίο ...

Πρέπει να ζητήσω απλά αλλαγή dslam ή να με βάλουν σε κάποιον που δεν θα είναι τόσο υπερφορτωμένος?

Και κάτι τελευταίο ...

Πρέπει να ζητήσω απλά αλλαγή dslam ή να με βάλουν σε κάποιον που δεν θα είναι τόσο υπερφορτωμένος?

Δημητρη αν εχεις οντως το ιδιο προβλημα με τον φιλο μου τοτε πας για αλλαγη Dslam για να εισαι ησυχος. Μην επαναπαυθεις με μια αλλαγη πορτας και μονο. Λογικα ολη η καρτα ειναι προβληματικη.

Νίκο απο αυτά που μου περιέγραψες για τον φίλο σου και συγκρίνοντας τα με τα δικά μου χάλια νομίζω οτι μάλλον έχουμε την ίδια πάθηση....

Thank you!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Για ακόμα μια φορά μιλάμε για τον Π-ΟΤΕ!!!

Αλλά αυτά γίνονται εδώ σ' αυτό το μπουρδέλο το Ελλαδιστά που ζούμε...
Ουπς, προσέβαλα τα μπουρδέλα τώρα.

Τα μπουρδελα εχουν κανονισμους , οργανωση κτλ. δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι του γουσταρει... στο Γιουνανισταν ομως τετοιες εννοιες ειναι εντελως αγνωστες....

Με λιγα λογια η Ελλαδα ειναι πολυ χειροτερη απο μπουρδελο.

Εσύ φίλε Γιάννη πολλές βόλτες κάνεις τελευταία στην cafe και φοβάμαι οτι θα χαλάσεις.....:flipout: :flipout: :flipout:

Γρήγορα πίσω στις τηλεοράσεις να μας δώσεις τα φώτα σου!:ernaehrung004:

Ευχαριστώ -και δημόσια- τον φίλο Δώρο για την βοήθειά του!-bye-

Από τη Δευτέρα και μέχρι πριν μισή ώρα δεν είχαμε τηλέφωνα & Internet σε 6.000 γραμμές στο Χαλάνδρι λόγω καλωδιακής βλάβης. Αυτό -μεταξύ άλλων- είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο avclub, οπότε τώρα βλέπω το μήνυμα.

Απαντώ -και δημόσια- στο φίλο Δημήτρη πως τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, αλλά δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω τελικά, αν και είχα την πρόθεση (και ξέρω πως γι' αυτό με ευχαριστεί)!

-bye- -bye-

Σύνδεση adsl απο Forhtnet.
Γραμμή isdn απο Π-ΟΤΕ.

Κι ενώ σερφάρω μια χαρά, κάθε λίγο και λιγάκι πέφτει η γραμμή του ιντερνετ και επανέρχεται μόνη της μετά απο λίγα δευτερόλεπτα!
άλλες φορές βέβαια επανέρχεται μετά απο κανα μισάωρο....
αλλά αυτό είναι πιο σπάνιο φαινόμενο!

Δοκίμασα με διαφορετικό μόντεμ αλλά δεν.................
Τηλεφώνησα και στον τοπικό Π-ΟΤΕ και αφού έλεγξαν(έτσι είπαν δηλαδή
c040.gif
) τις γραμμές με διαβεβαίωσαν οτι όλα είναι ΟΚ!

Έλα όμως που εγώ συνεχίζω να έχω τα ίδια προβλήματα!

Οπότε αναρωτιέμαι,

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ?:furious3:

τα ιδια ειχα και εγω εδω στο Αμβουργο .......
τους τηλεφωνησα και το φτιαξανε αμεσως στελνοντας μου οπως ειπαν πιο πολυ ταχυτητα !

εγω απλως ακουγα ραδιοφωνο ... ΤΙΠΟΤΑ αλλο ... και επεφτε συνεχως η συνδεση με αποτελεσμα να σπαστω πολυ .....

ειναι δικο τους το προβλημα οχι στο μοντεμ!!

Και μιας και έχω έναν γνωστό στο τοπικό κατάστημα του τηλεφώνησα να τσεκάρει το πρόβλημα!

Η απάντηση ήταν αυτό που περίμενα:

Εμείς, ελέγξαμε τα πάντα και δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα!:slapface:
Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς με τον πάροχο σου.
Έτσι κι αλλιώς εμείς έχουμε μόνο ένα dlu(αυτό τι είναι πάλι???)

Τώρα πως θα του αποδείξω οτι δεν πετάει ο γάιδαρος και οτι είναι θέμα ΟΤΕ και όχι forthnet???(που πάω και μπλέκω ρε π...στη μου!!!!!!!:BXVZCBXZ6: )

Η υπομονή μου άρχισε να εξαντλείται!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΠΟΜ-ΠΑ!!!!!!!!!!:violent-smiley-011: