Εγω λ@λ@κας ειμουνα που περσι που αγορασα αυτοκινητο πηρα 1600cc ?
Με τα ιδια λεφτα πανω κατω επαιρνα και διλιτρο.....
Αλλα μια η οικολογικη συνειδηση (κυριως), μια η απεχθεια στο μεγαλοκυβισμο του νεοελληνα , μια η βενζινη και μια η " γνωση" του ελληνικου κρατους με οδηγησαν σε επιλογη μαζεμενη.
Και εγω το ιδιο εκανα ,οπως γραφει και ο Larry στο #15 και εγω δεν το βρισκω λαθος ,οι εχοντες τα V8-V12 και τις τζιπαρες(το 90% εταιρικα) μεσα στο κεντρο για να κανουν την μοστρα τους σιγουρα επιβαρυνουν ......τα παντα ολα , ε ας το πληρωσουν ρε παιδια
πέρισυ και εγώ 1600 θα αγόραζα...
όμως το πριν 4 χρόνια πήρα 2000 γιατί θεώρησα ότι τέλος πάντων άρχισε να υπάρχει ορθολογισμός στην φορολογία των αυτοκινήτων.
και ένα 2000 είναι αξιοπρεπές γιά κάποιον που πρέπει να κάνει συχνά και ξαφνικά ταξίδια.
Όμως αυτό το κράτος δεν έχει μπέσα...
Δεν ξέρω, αλλά εγώ εδώ και μπόλικα χρόνια (γύρω στα 6-7) έχω εμπεδώσει για τα καλά, ότι σε αυτή τη χώρα αυτοκίνητο μέχρι 1800(Τ) είναι το περισσότερο (και δυνατότερο) που θα πρέπει ένας μέσος Έλληνας να αγοράσει... Τα δίλιτρα είναι ένα αμάρτημα, που το κράτος το "τιμωρεί" με κάθε (φορολογικό) τρόπο. :rifle: Και έτσι πράττω, γιατί τόσο πια κερατιάτικα, δεν θέλω να πληρώνω... :damnyou:
Σε ότι αφορά τα δίλιτρα ( 1929 cc ), κάτι πρόκειται να επιχειρηθεί και να αποχαρακτηρισθούν όσα θα έχουν πιστοποιητικά τελωνισμού έως 1928 cc![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.