$16,900/1.5=E11,266/450= μόνο 25 PS3 και χάνεις τον μπάτλερ...
Χωρίς πλάκα τώρα η άποψη μου (χωρίς ακουστική/οπτική εμπειρία από το μηχανάκι):
"the "AC-Curator" power supply circuit which dramatically improves picture and sound stability and dynamics": ναι η τροφοδοσία των chips κάποιο ρόλο πρέπει να παίζει στο αποτέλεσμα. Τί ακριβώς κάνουν όμως; πυκνωτάκια και τέτοια ή έχουν τίποτα πιό εξελιγμένα (?) εξαρτηματάκια; Πόσο κάνουν αυτά;
"the "Mechanical Grounding" construction which removes from the player mechanism spurious vibrations blurring the video signal and increasing jitter" Έδω το κόστος μπορεί να είναι μεγαλύτερο. Κραδασμοί στην πηγή μπορεί να δίνουν περισσότερα λάθη στην ψηφιακή μετατροπή (να χάνει bits) και επομένως το ψηφιακό σήμα να μην είναι απόλυτα σωστό. 'Οπως το ακούω "Mechanical Grounding" πρέπει να σημαίνει κάτι παθητικό - ίσως ενδιάμεσες μάζες με ελατήρια και αμορτισέρ. Αν η απόκριση ενός τέτοιου συστήματος είναι σωστή τυχόν κραδασμοί που προέρχονται από τον χώρο μπορεί να μη φτάνουν στην συσκευή ανάγνωσης. Υπάρχουν όμως και κραδασμοί που προέρχονται από την πηγή (δηλαδή παρακεντρα δισκάκια). Εδώ θέλουμε άλλη μελέτη που μάλλον οδηγεί σε άλλες παραμέτρους (μάζες, ελατήρια, αμορτισέρ) του συστήματος ανάρτησης. Ο αγοραστής ενός τέτοιου μηχανήματος φαντάζομαι είναι βαθύς γνώστης του θέματος...
"the Goldmund "Magnetic Damper," a device lowering the reading errors...": Εδώ δεν μας εξηγεί πώς αυτό το Magnetic Device μειώνει τα λάθη ανάγνωσης οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη... Πάντως η ανάγνωση είναι οπτική. Βέβαια ο μαγνητισμός και ο ηλεκτρισμός συνδέονται όπως έδειξε ο Maxwell και βέβαια το φώς είναι ηλεκτρομαγνητισμός. Στο παγκόσμιας εμβέλειας κέντρο ερευνών της Goldmound έχουν προχωρήσει. Το επόμενο βήμα φαντάζομαι θα είναι ένα player που θα βασίζεται ατην ενοποιημένη θεωρία...
Καλό πρέπει να είναι το μηχανάκι. Φαντάζομαι θα σκίζει και από εμφάνιση... design κλπ.
Υπάρχουν τόσα λεφτά στον κόσμο. Σαν χαρτιά ή αριθμοί δεν έχουν καμμιά αξία. Άρα πρέπει να ξοδευτούν και βέβαια με τρόπο που να δείχνει ποιοί είμαστε... και κυρίως πού διαφέρουμε. Παλιοψαροκασέλες...
ΥΓ Όπως πάντα, όσο αφορά τα "τεχνικά" μου παραπάνω ζητώ την επιείκεια των ειδικών... Αν κάπου τα λέω λάθος ας με διορθώσουν...