για βιβλιοθηκη: wharfedale9,1 ή quad 11

pagou

New member
6 September 2007
28
λοιπον θα μπω κατευθεια στην ερωτηση

χρειαζομαι για το (μικρο) γραφειο ενα ζευγαρι ηχεια κοιτωντας σημερα το φορουμ ειδα οτι για αναλογη περιπτωση (δηλαδη μικρο χωρο και πιθανοτατα κολητα στον τοιχο) προταθηκε το 9,1 ομως εαν υποθεσουμε οτι τα 2 ηχεια εχουν την ιδια τιμη τοτε τη να προτιμησω?

Δεν έχω ακούσει το QUAD ,αλλα το wharfedale ,τόχω στο γραφείο μου με NAD 320ΒΕΕ, VDH ,είναι "χωμένο" μέσα σε ράφι καί το μόνο που προεξέχει είναι η γρίλλια του.Είμαι πολύ ευχαριστημένος ,είναι ένα ευγενέστατο ηχείο με πολύ ξεκούραστο ήχο ,πολύ καλη ανάλυση καί αξιοπρεπές μπάσο.

δεν υπαρχει ενεργο L11 στην ελλαδα αυτη τη στιγμη, πηγα σημερα στο Νακα και δεν ξεραν τιποτα, εκτος και αν υπαρχει ανεξαρτητη εισαγωγη

το πιο καλο ειναι οτι πριν παω στο κεντρικο του νακα πηγα σε ενα καταστημα (στην ιδια ευθεια) που μου ειπε οτι το ενεργο ερχεται δευτερα, αλλα μου προτεινε ενα αλλο ενεργο ( δεν θυμαμαι νομιζω allesis) πιο καλο κατα την γνωμη του. βεβαια θα ειχε και τα 2.

μετα απο αυτο πηγα στον νακα του λεω τη θελω. μου λενε ξεχνα το, αποκλειεται, ασε μου λεει που ο χοντρουλης στην εισοδο ειναι ο γιος αυτου που πηγες, παμε στον χοντρουλη του λεω τι μου ειπε ο πατερας του : ΜΠΑΑΑΑΑ!!!!! αποκλειεται δεν καταλαβες καλα.

ΤΩΡΑ τι τους λες. ?

Καλά, άσε, εγώ πήγα στο Νάκα εδώ στο Ηράκλειο να ρωτήσω που μπορώ να ακούσω τα Quad τα ηλεκτροστατικά και μου λέει η κοπελίτσα: "Χμμμ...Δύσκολο...Αυτά είναι ακριβά!"

Λες και της είπα να μου τα χαρίσει... :chinscratch:

μην την κατηγορεις μπορει να φταιει το γεγονος οτι παιρνει 650 ολοκληρα ευρω και νομιζει οτι ειναι ο αρχοντας του κοσμου.
ετσι εαν δεν πας για ακροαση με 3 ημερες πριν ραντεβου (οπως μου ζητηθηκε) κουστουμι (εγω πηγα με σορτσ σακιδιο με ενα 19apple στο χερι) αυτοματως καταλαβαινουν οτι αφου δεν μοιαζεις με !@#$%^&* δεν θελουν τα λεφτα σου.
οποτε μολις βρεις καποιο μαγαζι -σχεδον παντα μικρο- οπου και ξερουν και σεβονται τον πελατη πηγαινε και ψωνισε

Μήπως επειδή είναι ακριβά δε γίνεται να έχουν demo σε κάθε κατάστημα;

Θα μου πείτε βέβαια, μπορούσε να ρωτήσει πού υπάρχουν...

Μήπως επειδή είναι ακριβά δε γίνεται να έχουν demo σε κάθε κατάστημα;

Θα μου πείτε βέβαια, μπορούσε να ρωτήσει πού υπάρχουν...

Μα ναι, δε ρώτησα αν υπάρχουν εκεί αποκλειστικά...
Τέλος πάντων, μου είπε "ίσως Αθήνα" και καθάρισε.

το πιο καλο ειναι οτι πριν παω στο κεντρικο του νακα πηγα σε ενα καταστημα (στην ιδια ευθεια) που μου ειπε οτι το ενεργο ερχεται δευτερα, αλλα μου προτεινε ενα αλλο ενεργο ( δεν θυμαμαι νομιζω allesis) πιο καλο κατα την γνωμη του. βεβαια θα ειχε και τα 2.

Ίσως λέει αυτό: Click

Επειδή προορίζεται για studio monitor χρήση δεν ξέρω αν θα σου κάτσει καλά στο αυτί. Πάντως, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, απλά ακούς και τα δύο και κρίνεις. :guitarist:

ακυρα τα QUAD 11. Γιατι? τα ειδε η γυναικα μου και καταληξε οτι θα λερωνονται συνεχεια:slapface:

μαλλον για 9,1 με βλεπω

ακυρα τα QUAD 11. Γιατι? τα ειδε η γυναικα μου και καταληξε οτι θα λερωνονται συνεχεια:slapface:

Άμα δεν τα "πασπατεύεις" δεν κάνουν δακτυλιές! :twoguns:
Μόνο σκόνη θα πιάνουν στην επάνω πλευρά αλλά αυτό θέλει 2 δευτερόλεπτα να καθαριστεί διότι είναι πολύ μικρή η επιφάνεια... :smash:

ειλικρινα τωρα ποσοι απο εδω εχουν υποχρεωθει να ρωτησουν τη γυναικα τους πριν παρουν κατι :rifle:και ποσοι την επεισαν:grandpa:

(δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο αλλα της αρεσαν πολυ τα KEF iq1 στη φωτο. βεβαι εχω ηθελα απλα να αναβμισω σταδιακα το συστημα του γραφειου και τωρα ξεκιναω να 'ξυλονωμαι' αλλα εαν ειναι καλα ηχεια θα παρω αργοτερα τον ενυσχυτη μεταχειρησμενο για να ισσοφαρυσουμε

Φίλε μου η απορία σου με έβαλε στον πειρασμό να συμμετάσχω στην συζήτηση, και να πω την γνώμη μου: τα Quad 11L είναι για μένα από τα καλύτερα 2-3 ηχεία που έχω ακούσει ποτέ, ανεξαρτήτως τιμής. Μου θυμίζουν πολύ ήχο bbc monitor και εξαφανίζονται από την σκηνή. Δεν πίστευα στ'αυτιά μου όταν τ'άκουσα και πήρα ένα ζευγάρι το οποίο έχει εκτοπίσει τα spendor μου!

αυτα στις αγγελιες ειναι εξαιρετικη περιπτωση. για αυτα πηγαινα και τα συγκρινα με 9,1 αφου εχουν σχεδον την ιδια τιμη (στην αγγελια) και ειναι σε αριστη κατασταση.

Έτσι ακούω κι εγώ, ότι είναι εξαιρετικά. Κι όπου εμφανίζονται στον τύπο παίρνουν άριστες κριτικές. Είναι κομμάτι ακριβά όμως (η τιμή της αντιπροσωπείας).