Για βοηθάτε, μέχρι 24' για tv & pc monitor μαζί...

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Παλουκάρια, πρέπει να έχω αποφασίσει μέχρι τη Δευτέρα, Τρίτη το πολύ για μια οθόνη pc + tv μέχρι 24 ίντσες.

Θα χρησιμοποιείται περίπου 10 ώρες την ημέρα 30% tv & 70% pc monitor (internet, excel και λοιπά)...

Για ρίξτε απόψεις να σας χαρώ !!!! :D

εγώ αυτή ζαχαρώνω στα 230 υρουλάκια - 40 λιγότερα απο την προηγούμενη για 1 ίντσα

PER.168069.jpg

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168069

Όντως η παραπανω ειναι πολυ καλη.Επισης μπορεις να δεις τις led της Samsung.

αν θες την γνωμη μου μακρια απο tv monitor σε ενα...

αυτες οι λυσεις δεν αποδιδουν καλα σαν μονιτορ

Κοίτα κι αυτή:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0438484&catid=060100

Mαζί με την παραπάνω Samsung είναι μάλλον οι δύο καλύτερες επιλογές αυτή την στιγμή.

@dermitzakis ποια είναι η led της Samsung θυμάσαι μοντέλο; Είχα την εντύπωση πως led έχουν βγει μόνο σε απλά pc monitors προς το παρόν.

αν θες την γνωμη μου μακρια απο tv monitor σε ενα...

αυτες οι λυσεις δεν αποδιδουν καλα σαν μονιτορ

Αιτιολόγηση please ????

Καλημέρα Αντώνη... -bye-

...για τα χαρακτηριστικά και την συνδυασμένη χρήση που θέλεις να κάνεις οι επιλογές δεν είναι πολλές και το κυριότερο δεν έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, όντας συνηθισμένος σε άλλες συνθήκες τηλεοπτικής θέασης θα το διαπιστώσεις εύκολα με το πρώτο άναμμα... ;)

Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται πολύ παίδεμα, κάνε μια βόλτα από το Mall, πάρε σβάρνα τα ράφια των εκεί μαγαζιών για να ρίξεις μια ματιά και ζύγισε με την κρίση σου κάποια LG, Samsung οι επιλογές είναι περιορισμένες....:ernaehrung004:

Καλημέρα Χρήστο, δεν είναι θέμα συνήθειας, το τηλεοπτικό σήμα το θέλω για τσεκάρισμα δεκτών και όχι για κανονική θέαση, στο γραφείο θα πάει η οθόνη....

Κατάλαβες το λόγο πιστεύω....

Προς το παρόν συνεχίζω το βάψιμο στο σπίτι !!!!! :D

Παίδες ευχαριστώ για τις γνώμες...

Απάντηση: Re: Για βοηθάτε, μέχρι 24' για tv & pc monitor μαζί...

... όχι για κανονική θέαση, στο γραφείο θα πάει η οθόνη....

Ένας λόγος παραπάνω για λιγότερο παίδεμα...:smileJap:

Κάποια LG ή Samsung από τις παραπάνω θα κάνει τη δουλειά της μια χαρά..:2thumb22sup: