Απάντηση: Για βοηθήστε κι εμένα λίγο οι πιο έμπειροι...
Βρε Στέργιο, πάνω που πήγαμε να στρώσουμε το θέμα ήρθες και μας έβαλες πάλι φωτιές! :devil-smiley-029:
Αυτό με το image stabilizer το θέλω κι εγώ. Το έχω και στην βιντεοκάμερα που έχω (Panasonic GS250) και είναι μάλιστα και οπτικό, όπως και της Canon S3 που μου προτείνεις. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο, να μην βγαίνουν δηλαδή κουνημένες οι φωτογραφίες. Για φακούς δεν με βλέπω μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια να ασχοληθώ, αφού θέλω να φτιάξω και το home cinema, οπότε όλο το χρήμα θα πέσει εκεί. Και για αυτό θέλω να κάνω τώρα μια αγορά, γιατί μετά αν αρχίσω τις άλλες αγορές, πάει η ψηφιακή...Θα μείνω με την T1 που έχω!
Δηλαδή λες ότι για εμένα είναι προτιμότερη η S3? Απλά ξέρεις βρε Στέργιο γιατί έκλεινα προς την 350? Γιατί την έχουν την ίδια τιμή σχεδόν με την S3. Και είπα, αφού είναι η τιμή η ίδια, γιατί να μην πάρω την άλλη που είναι και πιο επαγγελματική? Αλλά πάλι από την άλλη, δεν θα είμαι και πολύ του manual, περισσότερο auto θα την δουλεύω. Απλά θέλω καθαρές φωτογραφίες. Κι επίσης το άλλο είναι ότι στα ίδια λεφτά, η μία (S3) έχει 6MP και η άλλη έχει 8!
Ποια είναι η άποψή σου??