ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ(Η ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ).

Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ(Η ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ).

ta kalytera kalwdia gia korves eivai ta tnlefwvika, movoklwva fysika.
siga tis avantgarde, tis exeis gia korves? mallov dev exeis dei(akousei) pote korva stnv zwn sou.

δυσκολο να μην εχει ακουσει
View attachment 26966car_speaker_celling_speaker_auto_speakeramplifier.gif

Last edited:
Άκρως ερωτεύσιμο το μπαγασικούλικο, έπεσα και εγώ θύμα της γοητείας του! Αν γίνει ΡΒ, υπολογίστε με και εμένα. Μέσα....

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος

Ετερος για ΡΒ! Αν και φοβούμαι ότι το πράγμα εξαφανίστηκε από το εβαυ...

Πολύ καταπληκτικό μηχ/μα. Στη μετεξελιγμένη του μορφή, θα έχει εξωτερικό τροφοδοτικό με λάμπα στη σταθεροποίηση και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες...

όποιος βρει που θα το προμηθευτούμε ( εχω φάει τον κόσμο και δεν !!) αναλαμβάνω την συνεννόηση για καλύτερη τιμή εάν υπάρχει ενδιαφέρον για καμία 10ρια κομμάτια τουλάχιστον και την αγορά τους ,, αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς τιμής

όποιος βρει που θα το προμηθευτούμε ( εχω φάει τον κόσμο και δεν !!) αναλαμβάνω την συνεννόηση για καλύτερη τιμή εάν υπάρχει ενδιαφέρον για καμία 10ρια κομμάτια τουλάχιστον και την αγορά τους ,, αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς τιμής

Αν στέλναμε ένα mail στα αγγλικά στον κατασκευαστή απευθείας;

Αν είναι κινέζος αναλαμβάνω και τη μετάφραση του mail στα κινέζικα (simplified ε; ) γιατί τα αγγλικά δεν τα πολυκατέχουν... :ernaehrung004:

Αν είναι κινέζος αναλαμβάνω και τη μετάφραση του mail στα κινέζικα (simplified ε; ) γιατί τα αγγλικά δεν τα πολυκατέχουν... :ernaehrung004:

Τζίμ συγκεντρώσου,γιαπωνέζος είναι.Το στοιχείο σου.Σαμουράϊ.νίντζα κι έτσι:flipout:

Ξου! Αυτοί είναι κορμάδια!
Εγώ μόνο με κινέζους μιλάω... :BDGBGDB55:
Να του τα στείλω στα κινέζικα να χαρεί; :flipout:

Ni hao paltnel! Wo hen hao ni ne?

οι κινεζοι εχουν κοντρα βρε με τους Ιαπωνες.
Ειναια σαν να λες να στειλω γραμμα στα τουρκικα σε Ελληνα.

Μα για αυτό ακριβώς λέω να του το στείλουμε στα Κινέζικα...
Μετά από τόσα χρόνια ασχολίας με τους Κινέζους λες να χωνεύω τους Γιαπωνέζους; :p

http://www.kilian-nakamura.com/catalog/diy-vacuum-tube-amp-kit-from-gakken-p-249.html
μόνο εδώ ανακάλυψα stock , αγγλική φόρμα επικοινωνίας και world wide delivery
θα του στείλω ενα μειλ να δω τι έκπτωση μπορούμε να πάρουμε , και αν αξίζει τον κόπο
για πόσα κομμάτια να του πω ?
είμαστε 8 μέχρι στιγμής ?

Last edited:

http://www.kilian-nakamura.com/catalog/diy-vacuum-tube-amp-kit-from-gakken-p-249.html
μόνο εδώ ανακάλυψα stock , αγγλική φόρμα επικοινωνίας και world wide delivery
θα του στείλω ενα μειλ να δω τι έκπτωση μπορούμε να πάρουμε , και αν αξίζει τον κόπο
για πόσα κομμάτια να του πω ?

Αξιος!!!
Μπράβο Βασίλη.Είσαι μεγάλο ιντερνετικό λαγωνικό.:grinning-smiley-043

Φαντάζομαι,όσοι έχουν πεί ναί(κι εγώ μέσα).Αν και καλύτερα θα ήταν να ανοίγαμε μιά λίστα συμμετεχόντων για επιβεβαίωση απ' όσους το ζήτησαν.Τα χρήματα πως θα μαζευτούν;
Μήπως ακόμα να το αφήναμε να τρέξει μερικές ημέρες,άν θέλουν κι άλλοι να πάρουν μέρος;

Τι λές;

Α!Λές να μπλέξουμε με εκτελωνισμούς και τέτοια;Αυτό πως θα το κάνουμε;

αυτό με το τελωνείο άμα μας τσακώσει και δουν 10 κομμάτια ειναι πρόβλημα .. θα παει στράφι η έκπτωση που τυχόν μας δώσει το κατάστημα
λοιπόν ναι τα αφήνουμε να ρολλαρει και βλέπουμε
ας αρχίσουμε με την λίστα

Ααα εσεις εχετε βρει θυσαυρο. Τι μαγαζαρααααα ειναι αυτη?

Για τους εψηβους της οικογενειας και για την κρεβατομουρμουρα
shouting-vase-schrei.jpg

Και μακραν το απολυτο γκατζετ που δημιουργηθηκε ποτε, Virtual Bubble Wrap :D:D:D:D
bandai-bubble-wrap-toy.jpg

ενα τετοιο να κανω δωρο στην κοπελα μου και την βγαζω καθαρη και με φόνο

ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΡΒ.
(επιβεβαιώστε παρακαλώ το ενδιαφέρον σας)

Vasilis T.
Internet King
Dipie
Analyse it
thanasis k
Guybrush
Jkouli
Deminio
geodengr
Gregm

Επίσης προτείνετε τρόπο για την συγκέντρωση των χρημάτων(ποιός-πώς) κι άν έχετε καμιά άκρη με το πρόβλημα του εκτελωνισμού-ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα επιβαρύνει το αρχικό κόστος.

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ(Η ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ).

ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΡΒ.
(επιβεβαιώστε παρακαλώ το ενδιαφέρον σας)

Vasilis T.
Internet King
Dipie
Analyse it
thanasis k
Guybrush
Jkouli
Deminio
geodengr
Gregm

Επίσης προτείνετε τρόπο για την συγκέντρωση των χρημάτων(ποιός-πώς) κι άν έχετε καμιά άκρη με το πρόβλημα του εκτελωνισμού-ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα επιβαρύνει το αρχικό κόστος.

μεσα

για τα χρηματα προτεινω να μπουν στο λογαριασμο αυτου που θα κανει την παραγγελια πριν μια ημερομηνια που θα οριστει ως τελικη και απο εκει και περα ο καθενας ατομικα φερει την ευθυνη για οτι συμβει στον εκτελωνισμο