Για ένα ευρώ.....

16 Mbps εχω και γω ... :proud:

Αλλα το ΚΑΦΑΟ ειναι στα 18 μετρα (σε ευθεια) και τα 100 μετρα (με διακλαδωσεις).

Kαι το DSLAM ... δυο τετραγωνα απ'το σπιτι μου.

(Eιμαι ΘΕΟΣ, ειμαι Λακης, προσκυνηστε αμαρτωλοι ... :rip:)

Εγω γιατι τα βλεπω λιγα τα 16 οταν εισαι 2 τετραγωνα απο το αστικο κεντρο;

Εσυ πες μου ...

Δεν εχω ακουσει πολλους με ταχυτητες στα 20 Mbps (2.5 Μbyte/sec).

Εαν υπαρχουν .... προσκυνω :worshippy:..... (και εγω και ... ο Λακης ο θεος :proud:)

Απάντηση: Re: Για ένα ευρώ.....

Εσυ πες μου ...

Εαν υπαρχουν .... προσκυνω :worshippy:..... (και εγω και ... ο Λακης ο θεος :proud:)
Εννοεις οτι κατεβαζεις με 20 Mbps ή οτι βλεπεις μεσα στο interface του router οτι εχεις συγχρονιστει στα 20 Mbps.

Γιατι σε εμενα στο router δειχνει την γραμμη στα 21 Mbps, το κλειδωμα γινεται στα 20 Mbps, αλλα οταν τεσταρω με download η πραγματικη ταχυτητα ειναι 17.xxx Mbps και κατεβαζω με 2.2 Μb/s.
Και βρισκομαι περιπου στα 800 μετρα κατα προσεγγιση απο αστικο κεντρο.
Αν ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ κατεβαζεις με 2.5 Mb/sec εισαι αρχοντας.
Αν εννοεις πως μεσα στο router βλεπεις συγχρονισμο 20Mbps , τοτε μαλλον και εσυ στα 2.2 Μb/sec οπως εγω θα εισαι.

Εσυ πες μου ...

Υπάρχουν.

Πολυυυυυυ περισσότερα!

Μη βάζεις στοιχήματα.

Δεν ξερω αν εμπιπτει στη θεματολογια του νηματος, αλλα ηρθε μηνυμα απο τη βονταφον στο καρτοκινητο μου, οτι θα ενεργοποιησουν αυτοματα την υπηρεσια daily travel pack χωρις χρεωση μεχρι τις 20/5 και αν ΔΕΝ το επιθυμω, να στειλω μηνυμα στο 1338 εως 19/5...

Τι σημαινει αυτο? Οτι θα μου τρωνε τα 3 ευρω της συνδρομης καθε φορα που θα θελω να κανω ενα τηλεφωνο ή να στειλω ενα μηνυμα εκτος αν χρεωθω το sms με το οχι, και θα συνεχιζουν να με χρεωνουν το 3ευρο για οποτε χρησιμοποιω το τηλεφωνο?

Πανε καλα?

Re: Απάντηση: Re: Για ένα ευρώ.....

Εννοεις οτι κατεβαζεις με 20 Mbps ή οτι βλεπεις μεσα στο interface του router οτι εχεις συγχρονιστει στα 20 Mbps.

Γιατι σε εμενα στο router δειχνει την γραμμη στα 21 Mbps, το κλειδωμα γινεται στα 20 Mbps, αλλα οταν τεσταρω με download η πραγματικη ταχυτητα ειναι 17.xxx Mbps και κατεβαζω με 2.2 Μb/s.
Και βρισκομαι περιπου στα 800 μετρα κατα προσεγγιση απο αστικο κεντρο.
Αν ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ κατεβαζεις με 2.5 Mb/sec εισαι αρχοντας.
Αν εννοεις πως μεσα στο router βλεπεις συγχρονισμο 20Mbps , τοτε μαλλον και εσυ στα 2.2 Μb/sec οπως εγω θα εισαι.

Oχι βρε .... εννοουσα ποιος ΑΛΛΟΣ κατεβαζει με 20 Mbps ?
Εγω το πα, κατεβαζω με πραγματικα 16 Mbps (μετρημενα σε torrent download, οχι σε απιθανα τεστ και μετρησεις).
Αν λοιπον εγω, που ειμαι τοσο κοντα σε ΚΑΦΑΟ και DSLAM κατορθωνω 16 Mbps ... τοτε που πρεπει να βρισκεται
αυτος που κατεβαζει με 20 Μbps ? Mεσα στο DSLAM ? .... :flipout:

(αυτο ηθελα να πω :smash: .... αντε .... πεσατε ολοι επανω να με φατε με τις υπερφωτεινες σας ταχυτητες :laugh:)

Αν το αποδεχθεις ανανεωνεις συμβολαιο (δε μπορεις να φυγεις πριν τη ληξη). Αν δεν αποδεχθεις πληρωνεις το μηνυμα. Ειμαι λαθος?

Γενικότερα, θέλει προσοχή μ' αυτά τα "δωρεάν". Οι εταιρίες κινητής έχουν αποθρασυνθεί και σε αυτό δε συμβάλει μόνο ο ανταγωνισμός αλλά η αξιοποίηση των προσωπικών στοιχείων συνδρομητών που έχουν στα χέρια τους...

Nαι .... ξερουν ποσες ωρες μπαινει ο καθενας μας (... internetoholics :p)

Ομως, τοτε ... γιατι ηρθε η κοπελιτσα απο Vodafone να μου προτεινει
περισσοτερο χρονο ομιλιας σε κινητα/σταθερα απ'οτι σε ταχυτητα broadband
(4 Μbps ? .... σε μενα ? :blink: ..... ΣΕ ΜΕΝΑ ? :blink: .... ) Και της ειπα τι ηθελα,
ΤΗΣ ΕΙΠΑ !

Αρα δεν γινεται καθολου καλη αξιοποιηση προσωπικων δεδομενων.
Μα καθολου :laugh: ....

Ετσι οπως το καταλαβα εγω, αν δεν μπω στον κοπο, να στειλω εγκαιρα μηνυμα με το οχι και να χρεωθω το -εστω- μηδαμινο ποσό του μηνυματος, θα με ενταξουν στο travel plan επειδη ετσι αποφασισαν μονοι τους και στη συνεχεια αν στειλω ενα μηνυμα απο το εξωτερικο (τωρα πρεπει να εχει χρεωση 7 λεπτα του ευρω) θα με χρεωνουν τα 3 ευρω της συνδρομης και θα μου λενε, " στειλε και αλλα 30 μηνυματα και μιλα και 30 λεπτα" χωρις να με ρωτανε αν εχω να στειλω καπου μηνυμα ή αν θελω να τηλεφωνησω σε καποιον...!!!!

Ωραια πραγματα... και αντε εγω το ειδα το μηνυμα που εστειλαν... (αν και το εχω παρατημενο το κινητο σε ενα συρταρι για οταν ερχομαι ελλαδα)... καποιοι αλλοι... ? Θα το δουν ? (μεσα στα τοσα διαφημιστικα που στελνουν -ειδικα μολις βγαινεις εξωτερικο- και συχνα πυκνα τα διαγραφεις χωρις να τα διαβασεις καν) ?

Γιατι να τα διαγραψεις ? ... στην πυρα, στην πυρα .... :laugh:

Ξερεις τι μου ειπε καποτε ενα παιδι που δουλευε στον Γερμανο ?

"Καλα, τοσες διαφημισεις εγιναν στην τηλεοραση,
δεν ακουσε για τα νεα πακετα κινητης της Wind ?
.... Που ζει ? ... στην Ζιμπαμπουε ?" .... :blink:

Nαι .... ξερουν ποσες ωρες μπαινει ο καθενας μας (... internetoholics :p)

Ομως, τοτε ... γιατι ηρθε η κοπελιτσα απο Vodafone να μου προτεινει
περισσοτερο χρονο ομιλιας σε κινητα/σταθερα απ'οτι σε ταχυτητα broadband
(4 Μbps ? .... σε μενα ? :blink: ..... ΣΕ ΜΕΝΑ ? :blink: .... ) Και της ειπα τι ηθελα,
ΤΗΣ ΕΙΠΑ !

Αρα δεν γινεται καθολου καλη αξιοποιηση προσωπικων δεδομενων.
Μα καθολου :laugh: ....

Μην το βλέπεις έτσι.

Σκέψου κάποιους αριθμούς (μέσα σ' αυτούς ο δικός σου) με συγκεκριμένο κόστος συμβολαίου που έχουν συγκεκριμένο pattern χρήσης και με πιθανότητα αποδοχής αναβαθμισμένης υπηρεσίας με ελάχιστο κόστος.

Αυτή τη δουλειά την κάνει software... :)

To pattern χρησης ... πως ακριβως αποφαινεται για την πιθανοτητα αναβαθμισης ?

Απαγορευεται να ειμαι ευχαριστημενος με μονο .... 16 mbps ?

Το τέλος της ιστορίας αυτής:

μέχρι τον Ιούλιο τους πλήρωνα το κανονικό αντίτιμο χωρις την έξτρα χρέωση. Κάποια στιγμή τους πήρα τηλ. και τους είπα (με ένταση μεν, ευγενικά δε) ότι δεν αποδέχομαι την χρέωση και ουδέποτε συμφώνησα, ότι θα αλλάξω πάροχο κτλ και ότι για 8-10 ευρώ θα χάσουν κοντά 500, αν δεν κάνω άλλη διετή ανανέωση κτλ κτλ.. Με τα πολλά, μου πίστωσαν την έξτρα χρέωση στο λογαριασμό του Αυγούστου και ενεργοποίησαν την έκπτωση μέχρι την κανονική λήξη του συμβολαίου.

Η γνωμη μου. Αμεσως μολις ληξει το συμβολαιο πηγαινε σε αλλο παροχο. Κανε οτι απαιτειται διαδικαστικα. Θα σε παρει η vodafone μετα απο 2 μερες και θα σου κανει την καλυτερη προταση που εχεις φανταστει. Revence is dish best served cold...
Το ασχημο είναι οτι μπαινεις σε μια διαδικασια μονο και μονο για να σου κανουν εκπτωση...