Αυτό το καλώδιο το εξωτερικό του σπιτιού,Λευτέρη πως το άλλαξες, μόνος σου ή το κάνει τεχνικός του ΟΤΕ ;
3.6mbps ειχα οχι Mbyte δηλαδη απο τα εως 24 εγω ειχα 3.6 ουτε 4 απο τα 24 και τωρα το εκαναν χειροτερο.
Καλα και εγω αν εκει που πληρωνω 27 με παρουν τηλεφωνο και μου πουν μαμουσουτου θα ανεβει 3-5-10 ευρω παραπανω θα τους πω να ερθουν να παρουν το ρουτερ τους και αν κανουν διακοπη γιατι αν τους το παω εγω θα φανε και την τελευταια βιδα που θα εχει πανω.
Αν εχεις συμβολαιο για 27 ευρω και απομενουν 10-14 μηνες για να τελειωσει και σου πουν για τον Α-Β λογο ανεβαζουμε την τιμη δεν εχεις δικαιωμα να καταγγειλεις την συμβαση;
Το ψάχνω λίγο αυτό. Μου μένουν 8 μήνες. Είχα σκοπό να το κάνω το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά δεν πρόλαβα.
Για τα 3.6 mbps πάντως, δεν μπορούν να σε χρεώνουν για 24, τη στιγμή που παρέχουν υπηρεσία και με 4. Η απόδοση πάντα είναι χαμηλότερη από την ονομαστική, αλλά τόσο πολύ ξεπερνάει πολλά όρια. Σε κοντινό πρόσωπο που είχε ανάλογο θέμα (OTE) το πρόβλημα είχε να κάνει με ρυθμίσεις στο router, που ήταν ρυθμισμένο για VDSL. Όταν τους είχε πάρει τηλέφωνο του είχαν πει ότι είναι απαράδεκτο να είναι τόσο χαμηλή η ταχύτητα. Με τα πολλά, με απόψεις αντικρουόμενες από το support, πείραξε κάποιες ρυθμίσεις και τελικά έπιασε κοντά 13mbps. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν είχε τεχνικές γνώσεις, οπότε τα μεταφέρω όπως μου τα είπε.
Να κανω μια χαζη ερωτηση; Εφυγα απο Cyta η μαλλον φευγω και παω Wind VDSL με 22 ευρω τους πρωτους 6 μηνες και 27 τους υπολοιπους 18 υπαρχει περιπτωση αργοτερα να κανουν μονομερη ενεργεια και να ανεβασουν την τιμη και εκει που ειναι να πληρωνω 27 να μου πουν 30 35?
Δεν έχετε "24 Mibt/s", έχετε "μέχρι 24 Mibt/s"...
Για ψάξτε το λίγο.
Το ψάχνω λίγο αυτό. Μου μένουν 8 μήνες. Είχα σκοπό να το κάνω το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά δεν πρόλαβα.
Για τα 3.6 mbps πάντως, δεν μπορούν να σε χρεώνουν για 24, τη στιγμή που παρέχουν υπηρεσία και με 4. Η απόδοση πάντα είναι χαμηλότερη από την ονομαστική, αλλά τόσο πολύ ξεπερνάει πολλά όρια. Σε κοντινό πρόσωπο που είχε ανάλογο θέμα (OTE) το πρόβλημα είχε να κάνει με ρυθμίσεις στο router, που ήταν ρυθμισμένο για VDSL. Όταν τους είχε πάρει τηλέφωνο του είχαν πει ότι είναι απαράδεκτο να είναι τόσο χαμηλή η ταχύτητα. Με τα πολλά, με απόψεις αντικρουόμενες από το support, πείραξε κάποιες ρυθμίσεις και τελικά έπιασε κοντά 13mbps. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν είχε τεχνικές γνώσεις, οπότε τα μεταφέρω όπως μου τα είπε.
Οι ονομαστικές ταχύτητες ευρυζωνικής πρόσβασης δεν είναι εγγυημένες αλλά αποτελούν τις μέγιστες δυνατές καθώς εξαρτώνται από τεχνικές παραμέτρους εκτός της σφαίρας ελέγχου της Εταιρείας. Η μέγιστη επιτευχθείσα ονομαστική ταχύτητα ανόδου/καθόδου της παρεχόμενης στον Πελάτη ευρυζωνικής πρόσβασης συμφωνείται ότι θα καθορίζεται μετά από την ενεργοποίηση. Σε περίπτωση που η μέγιστη επιτευχθείσα ταχύτητα είναι μικρότερη από την αιτηθείσα, ο Πελάτης μπορεί είτε να την αποδεχτεί και να χρεώνεται στο εξής με το αντίστοιχο τέλος της κατηγορίας στην οποία αντιστοιχεί η ταχύτητα αυτή ή να μην την αποδεχτεί και να διακόψει την παρούσα εξοφλώντας την πραγματοποιηθείσα χρήση της σύνδεσης και το τέλος ενεργοποίησης, το οποίο οφείλει να καταβάλλει και αν το έχει ήδη καταβάλλει δεν δικαιούται να το αναζητήσει. Η Εταιρεία ικανοποιεί κάθε αίτημα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα δημοσιευμένη εμπορική πολιτική για μεταβολή της ταχύτητας ανόδου/καθόδου και εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.