ΓΙΑ EPSON 3500

jakobxai

Established Member
5 December 2009
127
Παιδιά καλησπέρα.!Πρόσφατα αναβαθμίστηκα απο τον 700 στον 3500.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει εντολή στο menu του epson 3500 για να ρυθμίσει κανείς το τραπέζιο στην εικόνα;(έχει προκύψει πολύ λίγο..)

Που είναι αυτή;Ο 700 είχε και το έφτιαχνα...

ευχαριστώ!

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εντολή στο menu του epson 3500 για να ρυθμίσει κανείς το τραπέζιο στην εικόνα;(έχει προκύψει πολύ λίγο..)

ευχαριστώ!

Keystone λέγεται...

Γιάννη το ξέρω το keystone απο τον TW 700 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά...
Λέω μήπως έχει άλλη ρύθμιση ή είμαι τελείως στραβός.. και δεν το βρίσκω..

ευχαριστώ πάντως...

ευχαριστώ!

Καλοθεατος!!

για πες εντυπωσεις?μεγαλες διαφορες?
σε τι οθονη προβαλλεις και τι αρχεια παιζεις?

Το ψηφιακό keystone είναι άχρηστο, γιατί χαλάει την εικόνα, εκτός αν έχεις πολύ βασικές απαιτήσεις από τον projector (πχ. θέαση SD TV) οπότε μπορεί να μην το πολυπροσέξεις. Καλύτερα να το κεντράρεις με το χέρι όσο μπορείς.

ευχαριστώ!

Καλες θεάσεις φιλε! Για πες μου πως βλεπεις την διαφορα απο τον TW-700 στον TW-3500 ,άξιζε που έκανες την αναβάθμισή; Ενδιαφέρομαι και εγω να κανω αγορά του 3200 ή 3600 γιατι τώρα έχω τον 700αρι και θέλω πολυ να μου πεις την γνώμη σου.

Η διαφορά υπάρχει στη φωτεινότητα και στη λεπτομέρεια(γι´αυτό και τα 1080ρ).Ο 3500 είναι πιό φωτεινός και πιό λεπτομερής με καλύτερο μαύρο ειδικά στα σκοτεινά πλάνα .(εκεί ο 700 αδυνατούσε και συνήθως έβγαζε τα χρώματα λίγο πρασινοπά).Σε προβολή blue-ray σε πλάνα ημέρας ίσως να μήν δείς μεγάλη διαφορά εκτός της φωτεινότητας.ΟΜΩΣ στα σκοτεινά πλάνα είναι άλλο μηχάνημα...

Γιά μένα άξιζε η αναβάθμηση σε 3500 μιά και είμαι λίγο σχολαστικός με την εικόνα.....

φίλε protosj σού έστειλα και πμ

Παίζω με bd iso sto power dvd με οθόνη 90' φίλε soulkeeper

Τελικά τον κέντραρα μόνος μου (όπως είπε και ο dimitris)

Last edited:
Ιακωβε αν δεν εισαι ικανοποιημενος σου εχω εναν καλο epson 700.
Τραμπα χερι-χερι και φυσικα χωρις καμμια αλλη οικονομικη διαφορα.Τιμια συναλλαγη εεε??
καλες θεασεις φιλε.

Η διαφορά υπάρχει στη φωτεινότητα και στη λεπτομέρεια(γι´αυτό και τα 1080ρ).Ο 3500 είναι πιό φωτεινός και πιό λεπτομερής με καλύτερο μαύρο ειδικά στα σκοτεινά πλάνα .(εκεί ο 700 αδυνατούσε και συνήθως έβγαζε τα χρώματα λίγο πρασινοπά).Σε προβολή blue-ray σε πλάνα ημέρας ίσως να μήν δείς μεγάλη διαφορά εκτός της φωτεινότητας.ΟΜΩΣ στα σκοτεινά πλάνα είναι άλλο μηχάνημα...

Γιά μένα άξιζε η αναβάθμηση σε 3500 μιά και είμαι λίγο σχολαστικός με την εικόνα.....

φίλε protosj σού έστειλα και πμ

Παίζω με bd iso sto power dvd με οθόνη 90' φίλε soulkeeper

Τελικά τον κέντραρα μόνος μου (όπως είπε και ο dimitris)

:a0210: