- 21 January 2007
- 21,629
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για ... Καλοφαγαδες !!!
Στράτο θα ξαναφτιάξω κάποια κιλά τους ερχόμενους μήνες όταν κατέβω στη Μάνη με ντόπια υλικά. Θα σε θυμηθώ να σου φέρω κάνα κιλό. Ειδικά φρέσκιες στα 3 λεπτά είναι έτοιμες.
Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα μόνο κανονικές χυλοπίτες έφτιαχνα, και η πρόταση του εργαστηρίου να δοκιμάσω και σε βίδες (έχει πιο εξελιγμένα μηχανήματα), μου είχε φανεί παράξενη αρχικά. Τελικά είχε δίκιο ο μάστορας.
Αντίστοιχα μικρά εργαστήρια που πας με τα δικά σου αυγά (αν και συνήθως χρησιμοποιείς το αλεύρι του εργαστηρίου) υπάρχουν πολλά διάσπαρτα στην επαρχία.
Όλο και κάποιος φίλος μπορεί να γνωρίζει και αντίστοιχο εργαστήρι στην Αθήνα
Αυτό στο λέω, μιας και θεωρώ και εγώ τον εαυτό μου μακαρονά, αν και barilla συνήθως παίζουν σπίτι, έχω δοκιμάσει γενικά ότι έχω βρει. Το φρέσκο ζυμαρικό έχει πάντα τη χάρη του.
Λ.χ Μια φίλη ιταλίδα φτιάχνει τα δικά της ravioli φρέσκα, ότι καλητερο έχω δοκιμάσει σε ravioli, αν και θες μια `μερα να ασχολείσαι.
Που να παμε??? Και ποιος τις εχει αυτες τις βιδωτες??? Για δωσε ινφο!!!
Στράτο θα ξαναφτιάξω κάποια κιλά τους ερχόμενους μήνες όταν κατέβω στη Μάνη με ντόπια υλικά. Θα σε θυμηθώ να σου φέρω κάνα κιλό. Ειδικά φρέσκιες στα 3 λεπτά είναι έτοιμες.
Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα μόνο κανονικές χυλοπίτες έφτιαχνα, και η πρόταση του εργαστηρίου να δοκιμάσω και σε βίδες (έχει πιο εξελιγμένα μηχανήματα), μου είχε φανεί παράξενη αρχικά. Τελικά είχε δίκιο ο μάστορας.
Αντίστοιχα μικρά εργαστήρια που πας με τα δικά σου αυγά (αν και συνήθως χρησιμοποιείς το αλεύρι του εργαστηρίου) υπάρχουν πολλά διάσπαρτα στην επαρχία.
Όλο και κάποιος φίλος μπορεί να γνωρίζει και αντίστοιχο εργαστήρι στην Αθήνα
Αυτό στο λέω, μιας και θεωρώ και εγώ τον εαυτό μου μακαρονά, αν και barilla συνήθως παίζουν σπίτι, έχω δοκιμάσει γενικά ότι έχω βρει. Το φρέσκο ζυμαρικό έχει πάντα τη χάρη του.
Λ.χ Μια φίλη ιταλίδα φτιάχνει τα δικά της ravioli φρέσκα, ότι καλητερο έχω δοκιμάσει σε ravioli, αν και θες μια `μερα να ασχολείσαι.