Για ... Καλοφαγαδες !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για ... Καλοφαγαδες !!!

Που να παμε??? Και ποιος τις εχει αυτες τις βιδωτες??? Για δωσε ινφο!!!

Στράτο θα ξαναφτιάξω κάποια κιλά τους ερχόμενους μήνες όταν κατέβω στη Μάνη με ντόπια υλικά. Θα σε θυμηθώ να σου φέρω κάνα κιλό. Ειδικά φρέσκιες στα 3 λεπτά είναι έτοιμες.
Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα μόνο κανονικές χυλοπίτες έφτιαχνα, και η πρόταση του εργαστηρίου να δοκιμάσω και σε βίδες (έχει πιο εξελιγμένα μηχανήματα), μου είχε φανεί παράξενη αρχικά. Τελικά είχε δίκιο ο μάστορας.

Αντίστοιχα μικρά εργαστήρια που πας με τα δικά σου αυγά (αν και συνήθως χρησιμοποιείς το αλεύρι του εργαστηρίου) υπάρχουν πολλά διάσπαρτα στην επαρχία.

Όλο και κάποιος φίλος μπορεί να γνωρίζει και αντίστοιχο εργαστήρι στην Αθήνα

Αυτό στο λέω, μιας και θεωρώ και εγώ τον εαυτό μου μακαρονά, αν και barilla συνήθως παίζουν σπίτι, έχω δοκιμάσει γενικά ότι έχω βρει. Το φρέσκο ζυμαρικό έχει πάντα τη χάρη του.
Λ.χ Μια φίλη ιταλίδα φτιάχνει τα δικά της ravioli φρέσκα, ότι καλητερο έχω δοκιμάσει σε ravioli, αν και θες μια `μερα να ασχολείσαι.

Αν σας φέρει ο δρόμος πρός Κερατέα για μπανιο, δείτε κι εδώ. Μέχρι πρότινος μπορούσες να πας με τα δικα σου υλικά και να φτιάξεις τα ζυμαρικά σου, αλλα νομίζω οτι και τα δικά τους είναι μια χαρα με πολύ πρωτότυπες γεύσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για ... Καλοφαγαδες !!!

Στράτο θα ξαναφτιάξω κάποια κιλά τους ερχόμενους μήνες όταν κατέβω στη Μάνη με ντόπια υλικά. Θα σε θυμηθώ να σου φέρω κάνα κιλό. Ειδικά φρέσκιες στα 3 λεπτά είναι έτοιμες.
Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα μόνο κανονικές χυλοπίτες έφτιαχνα, και η πρόταση του εργαστηρίου να δοκιμάσω και σε βίδες (έχει πιο εξελιγμένα μηχανήματα), μου είχε φανεί παράξενη αρχικά. Τελικά είχε δίκιο ο μάστορας.

Αντίστοιχα μικρά εργαστήρια που πας με τα δικά σου αυγά (αν και συνήθως χρησιμοποιείς το αλεύρι του εργαστηρίου) υπάρχουν πολλά διάσπαρτα στην επαρχία.

Όλο και κάποιος φίλος μπορεί να γνωρίζει και αντίστοιχο εργαστήρι στην Αθήνα

Αυτό στο λέω, μιας και θεωρώ και εγώ τον εαυτό μου μακαρονά, αν και barilla συνήθως παίζουν σπίτι, έχω δοκιμάσει γενικά ότι έχω βρει. Το φρέσκο ζυμαρικό έχει πάντα τη χάρη του.
Λ.χ Μια φίλη ιταλίδα φτιάχνει τα δικά της ravioli φρέσκα, ότι καλητερο έχω δοκιμάσει σε ravioli, αν και θες μια `μερα να ασχολείσαι.

Νασαι καλα, θα τα περιμενω με αγωνια :)
Κι εγω συνηθως barilla εχω, αλλα τα garofalo σου μιλαω για αλλη κατηγορια. Τουλαχιστον απο του εμποριου.

Εγώ πάντως μέχρι πρότεινως έπαιρνα τα συγκεκριμένα:

http://www.pastamorelli.it/pasta_aromatizzata_tartufo.html

Τα οποία είναι μακαρόνια με φτιαγμένα τρούφα (απίθανα!!).

Τα έτρωγα al dente με τριμμένη παρμεζάνα (δε χρειάζονται κάτι παραπάνω γιατί ήδη είχαν γεύση τρούφας) και ήταν απ' τ' αγαπημένα μου πιάτα. Απλά και νόστιμα!

Δυστυχώς αφενώς τα έβρισκα σε λίγα σημεία, αφετέρου οι διανομείς σταμάτησαν να τα φέρνουν (τουλάχιστον αυτά με την τρούφα). Θα ρωτήσω απευθείας τους Ιταλούς αν μπορώ να τα βρω κάπως στην Ελλάδα, αν και δεν πολυελπίζω...

Για τα Garofalo, στα σημεία πώλησης για Ελλάδα γράφει μόνο ένα, Asteras........

Τελικά έχουμε απάντησή τους;

Δυστυχως, εχουμε...

Thank you for your e-mail and for your compliments for our pasta!
At the moment we don’t have a distributor in Hellas but we will keep you informed as soon as we will have one.
Also the e-shop service is available only for Italy.

Εγω παντως, προπαρηγγειλα 50 πακετα για την εκθεση που κανουν καθε χρονο στην ιταλικη σχολη στα Πατησια. Δυστυχως, θα γινει κοντα στα Χριστουγεννα.... μεχρι τοτε τι κανουμε???:bigcry: