Για μια καλή μπουγάδα...(Καθαρισμός δίσκων βινυλίου)

φαντάζεσαι να σου τύχει γαμπρός "πικαπιστής" και να αρχίσει να σου μαδάει την δισκοθήκη;;; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

( αν μάλιστα τύχει και ο 2ος γαμπρός με το ίδιο χούι ή να ζηλέψει τον 1ο και να αρχίσει και αυτός το πλιάτσικο;;; , κλάφτα Μήτσε....)

τουλάχιστον κρύψε τις κεφαλές μπας και γλιτώσουν...... :LOL::LOL:
To πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, η μεγάλη μου λέει απο τωρα - αυτό το Σ/Κ δεν πήγες για δίσκους, ωστε να μεγαλώσεις τη συλλογή που θα μου αφήσεις. 🙄🙄🙄

Τι θα λέγατε να το τερματίσουμε ακόμη παραπέρα 🙂να φτάσουμε τα αγαπημένα μας βυνίλια να γίνουν πιο αστραφτερά αφορά φυσικά αυτούς που τα αγαπάνε ,τα φροντίζουν ,θέλουν να ασχοληθούν και εντέλει προστατεύουν αυτήν την έρημη την κεφαλή με διαφορά ακόμη και στον ήχο .
Κάτι η γκρίνια της γυναίκας για την σκούπα που της την έκλεψα ,κάτι που το πικαπ το θέλω για άλλη χρήση ,έπρεπε να βρεθεί λύση .
Συνδυασμός υπερήχων με την παραμετροποίηση που έχω παρουσιάσει μαζί με το πλυντήριο της Okki Nokki ONE μαζί με τα υγρά της έφεραν το παρακάτω 👇 αποτέλεσμα . Αγοράστηκε ένα μεταχειρισμένο από την Επίσημη αντιπροσωπεία σε καλή κατάσταση .

Εδώ τα βινύλια που είναι στεγνά σε κάθε περίπτωση .
IMG_1402.jpeg

IMG_1394.jpegIMG_1401.jpeg

Τι θα λέγατε να το τερματίσουμε ακόμη παραπέρα 🙂να φτάσουμε τα αγαπημένα μας βυνίλια να γίνουν πιο αστραφτερά αφορά φυσικά αυτούς που τα αγαπάνε ,τα φροντίζουν ,θέλουν να ασχοληθούν και εντέλει προστατεύουν αυτήν την έρημη την κεφαλή με διαφορά ακόμη και στον ήχο .
Κάτι η γκρίνια της γυναίκας για την σκούπα που της την έκλεψα ,κάτι που το πικαπ το θέλω για άλλη χρήση ,έπρεπε να βρεθεί λύση .
Συνδυασμός υπερήχων με την παραμετροποίηση που έχω παρουσιάσει μαζί με το πλυντήριο της Okki Nokki ONE μαζί με τα υγρά της έφεραν το παρακάτω 👇 αποτέλεσμα . Αγοράστηκε ένα μεταχειρισμένο από την Επίσημη αντιπροσωπεία σε καλή κατάσταση .

Εδώ τα βινύλια που είναι στεγνά σε κάθε περίπτωση .
View attachment 246131

View attachment 246132View attachment 246133
Ax θα τους λιώσεις στο τέλος, πάντως μπράβο πολύ μερακλής.
Μια ερώτηση για άλλη εφαρμογή που θέλω αυτό το (χωνί) που έχεις στην άκρη της σκούπας πάει μαζί με τη σκούπα? Αν ναι θέλω το link, ευχαριστώ.

Ax θα τους λιώσεις στο τέλος, πάντως μπράβο πολύ μερακλής.
Μια ερώτηση για άλλη εφαρμογή που θέλω αυτό το (χωνί) που έχεις στην άκρη της σκούπας πάει μαζί με τη σκούπα? Αν ναι θέλω το link, ευχαριστώ.
Από την εφαρμογή ψωνίζω .
Για εμένα να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και για δύσκολες περιπτώσεις …
Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς αντάπτορα για την σωστή διάμετρο και το κόβεις αν και εφόσον χρειαστεί και εδώ το χωνί .
IMG_1406.pngIMG_1404.png

Τέλος να γράψω ότι με το δικό μου τρόπο θα τον λέμε -σβέλτο- τρόπο το δικό σου θα τον ονομάσω Μάκης Μερακλής Cleaning :LOL: ανάλογα το δίσκο mint- χάλια έχω και το ανάλογο βουρτσάκι (πολύ σαπουναδα- λίγη σαπουναδα. Πάντα με το σβέλτο τρόπο και όχι με το Μάκης Μερακλής cleaning

Τέλος να γράψω ότι με το δικό μου τρόπο θα τον λέμε -σβέλτο- τρόπο το δικό σου θα τον ονομάσω Μάκης Μερακλής Cleaning :LOL: ανάλογα το δίσκο mint- χάλια έχω και το ανάλογο βουρτσάκι (πολύ σαπουναδα- λίγη σαπουναδα. Πάντα με το σβέλτο τρόπο και όχι με το Μάκης Μερακλής cleaning
🤣Όπως και να το ονομάσεις ,ο καθένας κάνει ότι θέλει το αποτέλεσμα μετράει .
Παρεπιπτόντως όμως οφείλω να γράψω ότι στα αυλάκια του δίσκου παραμένει το σαπούνι 🧼 αν θέλεις μπορώ να σε φέρω σε επικοινωνία με συνάδελφο το τι έπαθε ,ειδικότερα όταν αποφάσισε να καθαρίσει τους δίσκους του με κάποιο επώνυμο υγρό …Αφρούς έβγαζε ,τόσο που δώσαμε δείγμα που αλλού στον χημικό μας .
Σε κάθε περίπτωση όπως έγραψα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει .
Αυτά …Και μην νομίζεις κάποια από αυτά τα υγρά όχι όλα είναι ψαγμένα και έχουν την δικιά τους αποκλειστικότητα .

🤣Όπως και να το ονομάσεις ,ο καθένας κάνει ότι θέλει το αποτέλεσμα μετράει .
Παρεπιπτόντως όμως οφείλω να γράψω ότι στα αυλάκια του δίσκου παραμένει το σαπούνι 🧼 αν θέλεις μπορώ να σε φέρω σε επικοινωνία με συνάδελφο το τι έπαθε ,ειδικότερα όταν αποφάσισε να καθαρίσει τους δίσκους του με κάποιο επώνυμο υγρό …Αφρούς έβγαζε ,τόσο που δώσαμε δείγμα που αλλού στον χημικό μας .
Σε κάθε περίπτωση όπως έγραψα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει .
Αυτά …Και μην νομίζεις κάποια από αυτά τα υγρά όχι όλα είναι ψαγμένα και έχουν την δικιά τους αποκλειστικότητα .
Exω πάρει μικροσκόπιο 200x από τον παραπάνω γνωστό φίλο μας τον temu για να ελέγχω κάποια πιθανά μικρορηγματα σε σασί αλουμινίου στη δουλειά, ο όμιλος έχει πολλές εταιρείες εκτός της φαρμακοβιομηχανιας, με αυτό ελέγχω και τους δίσκους συχνά πυκνά, σαπούνι από ελάχιστο έως καθόλου, η φόρμουλα μου περιέχει 2 drops υγρού πιάτων ανά 250ml. Αν και πολλούς αυτό τους βρίσκει αντιθετους. Στα αυλάκια πάντως δεν μένει καθόλου, πιθανά γιατί ρίχνω πάντα πολύ υγρό.
Το μπουκαλάκι των 250ml το τελειώνω κάθε 20 ημέρες, περίπου.

70% αποσταγμένο νερό
30% Ισοπροπυλικη
2-3 Σταγόνες από τη βάση για τα υγρά πιάτων.
Για το τελευταίο δεν θυμάμαι τη σύσταση κάτι σαν fary

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Exω πάρει μικροσκόπιο 200x από τον παραπάνω γνωστό φίλο μας τον temu για να ελέγχω κάποια πιθανά μικρορηγματα σε σασί αλουμινίου στη δουλειά, ο όμιλος έχει πολλές εταιρείες εκτός της φαρμακοβιομηχανιας, με αυτό ελέγχω και τους δίσκους συχνά πυκνά, σαπούνι από ελάχιστο έως καθόλου, η φόρμουλα μου περιέχει 2 drops υγρού πιάτων ανά 250ml. Αν και πολλούς αυτό τους βρίσκει αντιθετους. Στα αυλάκια πάντως δεν μένει καθόλου, πιθανά γιατί ρίχνω πάντα πολύ υγρό.
Το μπουκαλάκι των 250ml το τελειώνω κάθε 20 ημέρες, περίπου.
Αυτά δεν ανιχνεύονται με το καλύτερο μικροσκόπιο του κόσμου να έχεις ,σύνθεση υγρά κτλ
Αν διαθέτεις 50.000 ευρώ το λιγότερο έχεις σπουδάσει χημικός με διδακτορικό προβαίνεις σε αγορά FTIR, Fourier transformed infrared spectroscopy και XRF , X Ray fluorescence .
Και εγώ επειδή δεν είμαι χημικός σε αυτήν την περίπτωση θα ρωτήσω …Και ουδέποτε θα φτιάξω κοκτέιλ !!!
Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος όταν είχα την ιδέα για την αντλία για το μηχάνημα των υπερήχων να ρωτήσω τι περνάει και τι όχι σκέτο απιονισμένο νερό και ισοπροπυλική αλκοόλη.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και ψαγμένα επώνυμα υγρά ,όπως της Okki-Nokki ,Knosti κτλ κτλ που είναι μια έρευνα ετών .

Αυτά δεν ανιχνεύονται με το καλύτερο μικροσκόπιο του κόσμου να έχεις ,σύνθεση υγρά κτλ
Αν διαθέτεις 50.000 ευρώ το λιγότερο έχεις σπουδάσει χημικός με διδακτορικό προβαίνεις σε αγορά FTIR, Fourier transformed infrared spectroscopy και XRF , X Ray fluorescence .
Και εγώ επειδή δεν είμαι χημικός σε αυτήν την περίπτωση θα ρωτήσω …Και ουδέποτε θα φτιάξω κοκτέιλ !!!
Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος όταν είχα την ιδέα για την αντλία για το μηχάνημα των υπερήχων να ρωτήσω τι περνάει και τι όχι σκέτο απιονισμένο νερό και ισοπροπυλική αλκοόλη.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και ψαγμένα επώνυμα υγρά ,όπως της Okki-Nokki ,Knosti κτλ κτλ που είναι μια έρευνα ετών .
Ψαγμένος χημικός = ο δημιουργός της φόρμουλας που έκανε διάσημη και πλούσια την εταιρεία που δουλευω με το πρωτο αντισηπτικό παγκόσμιος που περιείχε γλυκερίνη ώστε να μην καίει τα χέρια η συχνή χρήση. Αυτός ο χημικός και πολύ καλός πλέον φίλος δοκίμασε σε long term test το υγρο μου μελετησε με διαφορες δικές του παραμέτρους και τελικά του άρεσε και το χρησιμοποιεί κι αυτός.

Ψαγμένος χημικός = ο δημιουργός της φόρμουλας που έκανε διάσημη και πλούσια την εταιρεία που δουλευω με το πρωτο αντισηπτικό παγκόσμιος που περιείχε γλυκερίνη ώστε να μην καίει τα χέρια η συχνή χρήση. Αυτός ο χημικός και πολύ καλός πλέον φίλος δοκίμασε σε long term test το υγρο μου μελετησε με διαφορες δικές του παραμέτρους και τελικά του άρεσε και το χρησιμοποιεί κι αυτός.
Η γλυκερίνη είναι γνωστή ακόμη και από τα σαπούνια του Παπουτσάνη ,εδώ και χρόνια .
Η ισοπροπυλική αλκοόλη μαζί με αποσταγμένο απιονισμένο νερό 💦 υπάρχουν ποιότητες είναι γνωστό και αυτό εδώ χρόνια .
Δεν τα ανακαλύψαμε εμείς .Σαπούνι όμως δεν βάζω .
Αυτά τα επώνυμα υγρά που ανάφερα έχουν σύνθεση 4 ,5 συστατικών .
Το τελευταίο που ανέφερα το Okki έχει ένα συστατικό που κάνει τον δίσκο βελούδινο στην αφή ,ξέρεις τι σημαίνει αυτό ;
Εκτός από τον λίγο θόρυβο επιφάνειας που αυτό το επιτύχαμε και με το μηχάνημα των υπέρυθρων ,εδώ πήρα το μέγιστο σαν εμφάνιση και προστασίας της βελόνας .
Βελούδινη υφή ο δίσκος και δεν κοστίζει πολλά με ένα μικρό μπουκαλάκι βγάζεις πολλού δίσκους .
Αλλά …
Επειδή οι δίσκοι έχουν περάσει από το μηχάνημα των υπέρυθρων και έχουν πλυθεί το υγρό της Okki απλώνεται πιο εύκολα στο πλυντήριο τους .

Σε κάθε περίπτωση…

Νομίζω ότι ρίξαμε φως πάντα προσωπικά στον κόσμο του καθαρισμού με την μέθοδο ultrasonic στα αγαπημένα μας βινύλια ,σκοπός φυσικά ήταν να το τερματίσω όσο δεν πάει με την χρήση εξωτερικής αντλίας ,ψαγμένη λύση με φίλτρα και ενεργό άνθρακα γιατί απλούστατα δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση να καθαρίζω έναν δίσκο και να βουτάω στο ίδιο το υγρό ένα άλλον δίσκο ,φαντάζομαι ότι αυτό δεν το κάνει η γυναίκα μας όταν πλένει τα πιάτα 😍οπότε το συνεχόμενο φιλτράρισμα μαζί με την ανακύκλωση του, έδωσε αξιόπιστη λύση ,όσο βρώμικος και αν ήταν .

Φυσικά ρίξαμε τα volt σε 6 από 24 για να επισπεύσουμε την όλη διαδικασία .

Αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω ότι ακόμη και στα γυαλιά που φοράμε δεν πίστευα αυτό που αντίκρισα ,τον βαθύ καθαρισμό που επιτευχθεί που ειλικρινά κανένα πανί με μικρό ίνες δεν μπορούσε .Όλα αυτά μέσα 5 λεπτά σε θερμοκρασία 30 -35 βαθμούς Κελσίου μετά δεν τα σκούπισα τα άφησα να στεγνώσουν από μόνο τους .

Πέσανε φυσικά κάτι βρωμίτσες στα αυτιά μου από ανθρώπους ότι η συγκεκριμένη μέθοδος καθαρισμού χαλάει τα βυνίλια .

Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι ανακυκλώνουν αυτά που λέει ο ανταγωνισμός χωρίς φυσικά να γνωρίζουν …

Οφείλω να τους δώσω μια απάντηση από μια κατασκευή DIY .Το τεστ με το αλουμινόχαρτο γίνετε για να δούμε αν δουλεύει δεν ανήκει στα στερεά υλικά και τρυπάει ακόμη και με την πίεση του νερού αν είναι δυνατή 💪.

Παλμούς σε συγκεκριμένη συχνότητα δουλεύει η μέθοδος καθαρισμού ultrasonic και τα 40 kHz είναι ασφαλή για τους δίσκους μας .
Όλα τα λεφτά στα 7,56 λεπτά του παρακάτω 👇 βίντεο .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κυρίες και κύριοι,επειδή πέσανε πολλοί μέθοδοι πλυσίματος …
Εμείς εδώ στο Av club .gr δεν χαλάμε χατήρια ,οπότε θα γίνει και μια παρουσίαση της πρότασης της εταιρίας Okki Nokki όπου φυσικά έχω σκοπό να το τερματίσω και σε αυτήν την περίπτωση .
Είναι να μην ασχοληθώ …Για όσους με γνωρίζουν από κοντά 🙂ειδικότερα στην δουλειά μου .
Είναι πάντως χρήσιμο να γράψουν αυτοί που έχουν στην κατοχή τους το παλιό πλυντήριο (εντυπώσεις )της συγκεκριμένης εταιρίας γιατί απλούστατα έχουν γίνει πολλές αλλαγές με το νέο 🆕

Για αρχή πάρτε μια γεύση .

IMG_1415.jpeg

Παγκόσμιος αποκλειστικά μόνο για το Av club .gr όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε φωτογραφίες για τα ενδότερα της νέας γενιάς …Okki -Nokki one 1️⃣.
Σας είχα προαναγγείλει ότι θα το τερματίσω με την καλή 😊 έννοια .

Εδώ η προηγούμενη γενιά με ξύλινο σασί με τα ενδότερα .
https://www.audiotop.ch/english/htm/e_okki_start.htm

Εδώ η νέα γενιά με διπλό σασί από ABS πλαστικό ,πολύ καλά προστατευμένο από τα υγρά αυτό που αντίκρισα για πρώτη φορά όταν το άνοιξα .

IMG_1480.jpegΕδώ το μοτέρ αναρρόφησης ,νομίζω ότι είναι παντεταρισμένο,από όσο έχω διαβάσει .

IMG_1481.jpegΕδώ το μοτέρ περιστροφής δουλεύει στις μισές στροφές από τις 33 και είναι δυνατό 💪 δεν πτοήθηκε ακόμη όταν του έριξα την αναρρόφηση της kARCHER ,είναι θωρακισμένο .

IMG_1482.jpegΠροτίμησα να του προσθέσω ελαστικούς συνδέσμους oring στην βάση του ,εκεί που πατάει μέταλο με πλαστικό ;

IMG_1485.jpegΆνοιξα που το άνοιξα ,ειδική πάστα στην φλάντζα στεγανοποίησης .

IMG_1486.jpegΕδώ ο θάλαμος των υγρών ,έπρεπε να ξεβιδώσω τις δύο βίδες ,υπάρχει προστατευτικό με κλίση ,δεν χρειάζεται να το σηκώνουμε όπως την προηγούμενη γενιά ,σε κάθε περίπτωση αυτά εξατμίζονται αν χρησιμοποιούμε τα γνήσια και όχι το δικό μας κοκτέιλ 🍸😂

Το καπάκι μονωμένο με ηχοαποροφοτικό υλικό διπλής κατασκευής και εδώ 👈

IMG_1487.jpegΑν και στις βιδες,υπάρχει φλάντζα από κάτω ,είπα να του δώσω μια κόκκινη πινελιά .(προαιρετικά )

IMG_1490.jpegΚαι εδώ θέλει προσοχή ⚠️
Υπάρχει περίπτωση οι χρήστες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα της αναρρόφησης δηλ να μην υπάρχει ομοιόμορφη απορρόφηση των υγρών (εργοστασιακά )
Δυστυχώς δεν το αναφέρει πουθενά ο κατασκευαστής .(και έχουν παρουσιαστεί θέματα )
Η λύση είναι σαν να ρυθμίζουμε VTA ο βραχίονας θα πρέπει να ίσα και παράλληλος με το πλατό .
Προσθέτουμε απλά ένα oring και μια ροδέλα στον ελαστικό σύνδεσμο απορρόφησης κραδασμών ,αν και εφόσον χρειαστεί.

IMG_1491.jpegIMG_1493.jpegΚαι το αποτέλεμα;
Με μια περιστροφή του πλατό έχουμε πλήρη αναρρόφηση των υγρών .
Υ.Σ Για Οποιαδήποτε απορία υπάρχει ,φυσικά και θα απαντήσω .

IMG_1494.jpeg

Η πιο απλή ερώτηση :

οι υπέρηχοι καθαρίζουν καλύτερα από το okki ;;;
Εχει απαντηθεί κύριε συντονιστά οι υπέρηχοι.

Γιατί απλούστατα έχεις στα χέρια σου την λεγόμενη παραμετροποίηση και πρόπλυση .

Θα το θέσω διαφορετικά …

Είσαι συλλέκτης και αγοράζεις δίσκους από το παζάρι που δεν έχουν πλυθεί ποτέ τους ,βουτηγμένοι στην σκόνη και στα χώματα .
Σε αυτήν την δύσκολη περίπτωση χρειάζεται ο δίσκος αυτό που αναφέρω πιο πάνω 🔝 νερό 💦 πολύ νερό και ιδανική θερμοκρασία πλυσίματος .

Στις οδηγίες του Okki αναφέρουν ότι πριν εφαρμόσετε το υγρό καθαρισμού θα πρέπει να απαλλαγείτε από την σκόνη και το ερώτημα που τίθεται με ποιον τρόπο ;
Με στεγνό καθάρισμα 🧽 δηλ με βούρτσα ;και μετά αναρρόφηση;

Εδώ πιάνω την πιο ακραία περίπτωση γιατί απλούστατα θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλοι οι δίσκοι δεν είναι στην ίδια κατάσταση ,οπότε για μένα οι προ πλύση έχει την σημασία της .

Όμως …

Η αναρρόφηση μου αρέσει , επιτυγχάνει τον χρόνο στεγνώματος ,είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει κανένα σωματίδιο στον δίσκο ,προστατεύεις την βελόνα σου ,συντηρείς τον δίσκο σου μακροχρόνια με το υγρό τους και εντέλει ορθά και σωστά έρχεται ένας φίλος με τους δίσκους του και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χρησιμοποιείς το πλυντήριο και την πρόταση της Okki Nokki ,εύκολα και γρήγορα .
Φυσικά εγώ είμαι ειδική περίπτωση ανθρώπου που κοιτάζω και την λεπτομέρεια …Οπότε .

1)Πρό πλύση με τους υπέρηχους .

2)Σκούπα και αναρρόφηση με το πλυντήριο της Okki Nokki .

3)Καθαρισμό με το υγρό τους και ξανά αναρρόφηση.

Αυτό που εισπράττω ;

99%ο δίσκος έχει καθαριστεί το 1% δεν μπορούμε να εξαλείψουμε τις γρατζουνιές ,κανένα πλυντήριο στο κόσμο δεν μπορεί .

Ήχος …Ανακαλύπτω ξανά παραγωγές που νόμιζα ότι ήταν χάλια .

Στο πλύσιμο των δίσκων θα πρέπει να το έχεις και μέσα σου ,να το έχεις μεράκι γιατί απλούστατα δεν θέλω να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και να λέω ότι καθάρισα …

Υ.Σ Σε κάθε περίπτωση θα βοηθήσω και τους κατόχους Okki Nokki γιατί απλούστατα και εκεί υπάρχουν λεπτομέρειες την αρχή την έκανα πιο πάνω .⬆️

Σε κάθε περίπτωση …Ευτυχώς που υπάρχουν λύσεις για να καθαρίσουμε τα βυνίλια μας ,που παλιότερα δεν τις είχαμε !!!
Συνέχεια της βοήθειας για τους κατόχους Okki Nokki .

1)Την Βούρτζα καθαρισμού δεν την αφήνουμε να στεγνώσει και σε δύσκολες περιπτώσεις χλιαρό νερό ,όπως λέει ο κατασκευαστής .
Η Μαρτσούκα της αναρρόφησης δίνει και εδώ άμεσα και γρήγορη λύση .
Τον βραχίονα δεν τον αφήνουμε πάνω στο πλυντήριο και η αναρρόφηση -καθαρισμός δίνει και εδώ άμεσα λύση .
IMG_1510.jpegΕντάξει δεν μου κάθεται καλά να μην κάνω λίπανση στον κεντρικό άξονα και συγκεκριμένα στο δαχτυλίδι ,όχι τίποτα άλλο για να μην αποκτήσω τζόγους στο μέλλον .
Εδώ απλά τεφλόν .
IMG_1509.jpegΜου άρεσε πολύ ο βραχίονας τους ,πανέξυπνη σχεδίαση ειδικότερα για το πώς συμπεριφέρεται στην αναροφηση με διάφορους δίσκους δεν χρειάζεται να αλλάζεις τους βραχίονες όπως παλιότερα .
Επίσης μου άρεσε ότι σου δίνει δύο πλατό .
Ότι βολεύει και αρέσει στον καθένα .
Βελούδο VS Velcro το τελευταίο διεισδύει καλύτερα μέσα στο αυλάκι ,το βελούδο αφήνει καλύτερη επιφάνεια στον δίσκο γιατί απλούστατα πρώτα τον έχεις καθαρίσει με την Βούρτζα τους .
Οκ 👍 με το υγρό τους βγάζει πολλούς δίσκους .
Απλά εδώ τους έχω μια έκπληξη ,τους έχω στρώσει το κόκκινο χαλί ,η τέλος πάντων όποιο χρώμα θέλουν που εδώ δεν μπορώ να αντιληφθώ την διαφορά της ποιότητας με το δικό τους .
Και όπως θα δείτε παρακάτω ⬇️ ετοιμάζομαι να κόψω 🙂ενδεχόμενα για μια ζωή !!!

IMG_1512.jpegIMG_1513.png

Συνέχεια της βοήθειας ,αλλά τώρα για τους κατόχους ultrasonic της VEVOR.

Καθαρά από περιέργεια άνοιξα το μοτέρ τους αυτό δηλ που περιστρέφει τον δίσκο .
Στην παρακάτω φωτογραφεία θα δείτε μια λεπτομέρεια που δυστυχώς δεν ακολουθεί κανένας αλλά ούτε δίνονται σχετικές οδηγίες από τον κατασκευαστή .
Ο κεντρικός άξονας του μοτέρ έχει υποστεί μηχανουργική κατεργασία από φρέζα και είναι καλό 👍 να βιδώνεται εκεί η βίδα αφού υπάρχει προέκταση του άξονα .

IMG_1577.jpegΕδώ τα ενδότερα …

IMG_1576.jpegΜέτρησα διαστάσεις σε όλα και βρήκα το αντίστοιχο ,επέλεξα τα 24v στα 12 RBM υπάρχει και στα 6 κτλ η πιο χαμηλή ταχύτητα επισπεύδει τον καθαρισμό αν και πιστεύω οτι αυτά τα μοτέρ με το εξωτερικό τροφοδοτικό που επέλεξα ρίχνουν τις στροφές ,οπότε εδώ μάλλον μπορώ να πάω και στις 6RBM εκεί πλένω τους δίσκους μου .
Σε κάθε περίπτωση λιγότερες στροφές πέρα από τον καθαρισμό …Είναι και θέμα αξιοπιστίας …
Απλά το αγόρασα στα 7 ευρώ ,άστο να υπάρχει !!!
Την διεύθυνση αγοράς θα την βρείτε πιο πάνω 😉

IMG_1634.jpegΜου άνοιξε η όρεξη ,βρήκα και πιο μεγάλο σφιγκτήρα από τον γνήσιο .Ας μην αναφέρω την τιμή .

IMG_1635.jpeg

Συνέχεια της βοήθειας ,αλλά τώρα για τους κατόχους ultrasonic της VEVOR.

Καθαρά από περιέργεια άνοιξα το μοτέρ τους αυτό δηλ που περιστρέφει τον δίσκο .
Στην παρακάτω φωτογραφεία θα δείτε μια λεπτομέρεια που δυστυχώς δεν ακολουθεί κανένας αλλά ούτε δίνονται σχετικές οδηγίες από τον κατασκευαστή .
Ο κεντρικός άξονας του μοτέρ έχει υποστεί μηχανουργική κατεργασία από φρέζα και είναι καλό 👍 να βιδώνεται εκεί η βίδα αφού υπάρχει προέκταση του άξονα .

View attachment 248055Εδώ τα ενδότερα …

View attachment 248056Μέτρησα διαστάσεις σε όλα και βρήκα το αντίστοιχο ,επέλεξα τα 24v στα 12 RBM υπάρχει και στα 6 κτλ η πιο χαμηλή ταχύτητα επισπεύδει τον καθαρισμό αν και πιστεύω οτι αυτά τα μοτέρ με το εξωτερικό τροφοδοτικό που επέλεξα ρίχνουν τις στροφές ,οπότε εδώ μάλλον μπορώ να πάω και στις 6RBM εκεί πλένω τους δίσκους μου .
Σε κάθε περίπτωση λιγότερες στροφές πέρα από τον καθαρισμό …Είναι και θέμα αξιοπιστίας …
Απλά το αγόρασα στα 7 ευρώ ,άστο να υπάρχει !!!
Την διεύθυνση αγοράς θα την βρείτε πιο πάνω 😉

View attachment 248057Μου άνοιξε η όρεξη ,βρήκα και πιο μεγάλο σφιγκτήρα από τον γνήσιο .Ας μην αναφέρω την τιμή .

View attachment 248058
Συγνώμη, αλλά τι είναι το RBM που πιο πάνω αναφέρεις κάνα δυο φορές;;