Chris1967
Supreme Member
- 11 September 2010
- 4,223
Πολύ καλή η ιδέα σου, συγχαρητήρια. Πλέον δε χρειάζεσαι το μίγμα του Knosti, μπορείς να χρησιμοποιείς ένα από τα μίγματα ισοπροπυλικής αλκοόλης/απιονισμένου νερού που έχουν αναρτηθεί στο νήμα πιό πάνω. Επίσης δε χρειάζεται να το αφήνεις να στεγνώσει μετά το καθάρισμα, η ηλεκτρική σκούπα στεγνώνει τους δίσκους σου τέλεια. Μετά το καθάρισμα πρέπει να τους βάζεις κατευθείαν σε καινούριο εσώφυλλο, αλλιώς μαζεύουν σκόνη από την αρχή. Εγώ δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι πλέον οι δίσκοι σου καθαρίζουν, πριν απλά μοίραζες τη σκόνη ομοιόμορφα στα αυλάκια.
Μια μικρή σημείωση. Αν θυμάμαι καλά απο προχθές που διάβασα όλο το νήμα, είχε διασαφηνιστεί ότι χρειάζεται απεσταγμένο, δις ή τρις, και όχι απιονισμένο νερό. Θυμάμαι κάτι λάθος;
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι μέχρι να φτιάξω μια μεγαλύτερη συλλογή και, προφανώς, μέχρι να αποφασίσω να χαλάσω χρήματα για πλυντήριο, να δοκίμαζα το κλασικό spin clean, στην Ελλάδα το βρήκα 120 περίπου, ενώ εδώ η τιμή είναι αστεία, κοντά στα 55-60 . Λογικά θα έχω πρόβλημα με τελωνεία και θα τρέχω λέτε; Έχει πάρει κανείς από αυτό το site?
Ευχαριστώ
Το είδα κι εγώ, απλώς μου φαίνεται λιγότερο καλή κατασκευή, τα βουρτσάκια κτλ, θα ψάξω reviews. Το έχει δει κανείς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.