supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
θα έλεγα ότι η σχισμή είναι στενή.
Αν είχε ικανή απορροφητική δύναμη ΟΚ.
Αλλά θυμάμαι η δική μου έχει σχεδόν 2.5 χιλιοστά
Αυτό που μου προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι αν και πως καθαρίζει τα γυαλιά που φοράμε........ 4)Είναι επαγγελματικό μηχάνημα και άνετα μπορείς να καθαρίσεις οτιδήποτε με την κατάλληλη χρήση χημικών εκτός από τα αγαπημένα μας βινύλια.
Για τα γυαλιά νωπό πανί με μικροΐνες..Αυτό που μου προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι αν και πως καθαρίζει τα γυαλιά που φοράμε.
Επιτέλους ότι και να κάνουμε με το πανάκι, ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν καθαρίζουν σωστά.
Γιατί άραγε είναι τόσο καθαρά και λαμπερά, όταν τα παραλαμβάνουμε από το κατάστημα οπτικών και μετά τίποτα!![]()
ποιό απ'όλα;;Εγώ πάντως πάνω από όλα ζηλεύω το πικάπ![]()
Ε, το τελευταίο, ποιο άλλο...ποιό απ'όλα;;
3 έχει...![]()
το καμάρι του....Ε, το τελευταίο, ποιο άλλο...
τα πλένεις με υγρό για τα πιάταΑυτό που μου προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι αν και πως καθαρίζει τα γυαλιά που φοράμε.
Επιτέλους ότι και να κάνουμε με το πανάκι, ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν καθαρίζουν σωστά.
Γιατί άραγε είναι τόσο καθαρά και λαμπερά, όταν τα παραλαμβάνουμε από το κατάστημα οπτικών και μετά τίποτα!![]()
Εκτός θέματος βγαίνουμε, αλλά τέλος πάντων τι πανί είναι αυτό και που το βρίσκουμε;Για τα γυαλιά νωπό πανί με μικροΐνες..
Αλλά το πανί πρέπει να είναι πεντακάθαρο και να το χρησιμοποιείς μόνο για τα γυαλιά.
Αυτό το κάνω...τα πλένεις με υγρό για τα πιάτα
σε όλα τα σούπερ μάρκετΕκτός θέματος βγαίνουμε, αλλά τέλος πάντων τι πανί είναι αυτό και που το βρίσκουμε;
Σίγουρα όμως δεν είναι το πανάκι που μας δίνουν τα καταστήματα οπτικών. Όλοι τα ίδια δίνουν.
το μαλακό σφουγγάρι μόνο για τα γυαλιά σου και όχι για πιάτα , τηγάνια κλπ...Αυτό το κάνω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.