Για μια Ταινία...

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,400
Ελλαδα
αναρωτιεμαι γιατι δεν την εχετε αναφερει ακομη

η προβολη της στην Ελλαδα ειναι για 27/1
πολλοι απο σας την θεωρουν την ποιο αναμενομενη ταινια της χρονιας
παει για αποθεωση απο κοινο και κριτικους
ο σκηνοθετης ιδιαιτερα αγαπητος στο Ελληνικο κοινο
πολλες υποψηφιοτητες για βραβεια

την ειδα σημερα και δεν μου πηγε καλα,
η πρωταγωνιστρια που καλπαζει για Οσκαρ και ολοι τρελλαθηκαν με την ερμηνεια της δεν αλλαξε εκφραση σε ολη το εργο
ο Σκηνοθετης απλα προκλητικος οπως παντα

δυστηχως για μενα μεγαλη απογοητευση

και ξερω οτι δεν θα βρεθει ουτε ενας να συμφωνηση μαζι μου

:bigcry:

Re: για μια ταινια...

Μιλάς με γρίφους. Δεν κατάλαβα τίποτα. Σε ποια ταινία αναφέρεσαι; Ή έχω μείνει πίσω ή απλά για μένα δεν είναι πολυαναμενόμενη...

Για τον Αρονόφσκι μιλάμε βρε σεις; Τότε είναι πολυαναμενόμενη! Η μόνη ταινία του που με απογοήτευσε ήταν το Fountain αλλά του το συγχωρώ με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου.:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: για μια ταινια...

Για τον Αρονόφσκι μιλάμε βρε σεις; Τότε είναι πολυαναμενόμενη! Η μόνη ταινία του που με απογοήτευσε ήταν το Fountain αλλά του το συγχωρώ με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου.:BDGBGDB55:

Εχεις δικιο για το Fountain.Απο την αλλη ποσοι αραγε μπορουν εστω να πλησιασουν σκηνοθετικα και αισθητικα αυτην την ταινια.

Το π εξαιρετικο. Η σκηνοθεσια του Ρεκβιεμ ποιημα. Μου τα χαλασε με τον Mickey Rourke. Εψαχνα κατι να βρω σε αυτη τη ταινια μα δε το βρηκα.

Re: Απάντηση: Re: για μια ταινια...

Εχεις δικιο για το Fountain.Απο την αλλη ποσοι αραγε μπορουν εστω να πλησιασουν σκηνοθετικα και αισθητικα αυτην την ταινια.

Σκηνοθετικώς είναι μάστορας ο τύπος, δεν το συζητάμε. Αλλά αυτό το φινάλε του Fountain ήταν σκέτη ταλαιπωρία. Από τις πολλές εκρήξεις πήγε να μου πέσει η μασέλα. Θα μου πεις βέβαια έπαιζε και η Ρέιτσελ Βάις...

To fountain ήταν ένα ποίημα με κακό φινάλε. Αλλά ποίημα επί της οθόνης. Ειδικά το στήσιμο της ιστορίας με τον γιατρό και την ασθενή φίλη του.

Re: Απάντηση: Re: για μια ταινια...

παίδες η ταινίες είναι σύνολα ... το σύνολο του fountain ήταν εξαιρετικό ... φωτογραφία / μουσική/ ατμόσφαιρα ... μην τα ισοπεδώνουμε όλα ....

Ετσι. Ακομα προσπαθω να πεισω καποιους να την δουν και να μην την παρατησουν οπως κανουν συνηθως οι πιο ανυπομονοι.

Ανετα η ταινια της χρονιας to 2006.

Ψιτττ...λίγα για το Fountain...

Εικαστικά, με έναν πολύ καλό Χακμαν και την Ρέιτσελ και σκηνοθετικά στα γνωστά στάνταρ του Άρον, τι άλλο θέλετε???

Με εντυπωσίασε και δεν με απογοήτευσε καθόλου...

Για το καινούριο ίδωμεν.....