Γιά να γνωριστούμε καλύτερα με αφορμή την εικόνα και τον ήχο....

...σκέφτηκα να σας ρίξω μια πρόταση την οποία εάν θέλετε μπορούμε να δούμε σοβαρά προς υλοποίηση, από τέλη Σεπτεμβρίου και μετά.
Με αφορμή το ανοικτό κάλεσμα κάποιων μελών της κατηγορίας για θέαση ταινιών στους χώρους τους ,μπορούμε εάν θέλετε να βρισκόμαστε κατά διαστήματα μετά από συνεννόηση σε χώρους μελών που μπορούν να μοιραστούν τον χώρο τους με κάποιους από εμάς άδω, έτσι ώστε και καλύτερα να γνωριστούμε,αλά και να ακούσουμε-δούμε απο κοντά την δική τους δουλειά απο θέμα ήχου και εικόνας.
Σκοπός αυτών των συναντήσεων δεν θα είναι να αξιολογήσουμε και να κρίνουμε το τι καλύτερο η χειρώτερο έχει κάνει ο κάθε ένας σε σχέση με κάποιον άλλον,αλά απλά να γνωρίσουμε απο κοντά πρόσωπα-χώρους και μηχανήματα ακροάσεων -θεάσεων, απο διάφορα μέλη του Avclub.
Ο τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία μπορεί να ξεκινά απο δηλώσεις συμμετοχών αυτων που θέλουν να γνωρίσουμε τον χώρο τους, συνοδευόμενες απο μία ημερομηνία-ώρα καθώς επίσης και έναν μέγιστο αριθμό μελών που μπορούν να φιλοξενηθούν στον χώρο τους.
Στην συνέχεια μπορεί να υπάρξει ένα μικρό διάστημα γιά συμμετοχές μέχρι την ημερομηνία συνάντησης.
Φυσικά και απαραίτητη θα είναι η φωτογραφική κάλυψη των συναντήσεων ,καθώς επίσης και δυό λόγια απο τους εκάστοτε παρευρισκομενους.
Χειμώνας θα έρθει σε λίγο παιδιά και ίσως αυτός είναι ένας τρόπος γιά να περάσουμε κάποια βράδυα του, περισσότερο ζεστά, και ταυτόχρονα να γνωρίσουμε απο κοντά, τον δικό σας χώρο ακρόασης και θέασης.
Τι λέτε....μπορούμε να το σκεφτούμε σοβαρά σιγά-σιγά;

Άριστη ιδέα, βέβαια θέλει αρκετή κουβέντα γιατί όλοι - ή σχεδόν όλοι - θα θέλουμε να πάμε σε όλους.
Παρόλα αυτά ως σκέψη και μόνο είναι πολύ θετική, εγώ είμαι υπέρ.

Φίλε Γιάννη είμαι υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας, απλά λόγω έλειψης χώρου αλλά και μηχανημάτων επιπέδου προσωπικά διστάζω να πάρω θέση.

Όπως έχουμε ξαναπεί, θα ήθελα να νοικιάζαμε ένα χώρο όπου όλα τα μέλη του AVClub θα μπορούν να επισκέπτονται και να γίνεται αυτό που προτείνεις επί μονίμου βάσεως και όχι αποσμασματικά.

Φιλικά Νίκος

ΥΓ Συγχαρητήρια που συζητάς ανοιχτά τις ιδέες και τις προτάσεις σου. -bye-

Φίλε Γιάννη είμαι υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας, απλά λόγω έλειψης χώρου αλλά και μηχανημάτων επιπέδου προσωπικά διστάζω να πάρω θέση.

Όπως έχουμε ξαναπεί, θα ήθελα να νοικιάζαμε ένα χώρο όπου όλα τα μέλη του AVClub θα μπορούν να επισκέπτονται και να γίνεται αυτό που προτείνεις επί μονίμου βάσεως και όχι αποσμασματικά.

Φιλικά Νίκος

ΥΓ Συγχαρητήρια που συζητάς ανοιχτά τις ιδέες και τις προτάσεις σου. -bye-
Το θέμα δεν μπήκε γιά να πάρουμε θέση μόνο ως ενδιαφέρον απο άποψης φιλοξενίας, αλλά και απο άποψη συμμετοχής ως καλεσμένοι ακροατές-θεατές.
Πολύ χαίρομαι που απο ότι καταλαβαίνω ως καλεσμένος είσαι μέσα!!!
Οσο γιά τον επίλογό σου ,αυτός είναι ο κρυφός μου πόθος, και εύχομαι κάποια στιγμή να τον ζήσω στα αλήθεια, όσο δύσκολο και εαν φαντάζει αυτό τώρα...-bye-

παρα πολυ καλη η προταση σου Γιάννη !

καλο το ιντερνετ και η ανταλλαγη αποψεων αλλα ακομα καλυτερη η προσωπικη επαφη μελων με αφορμη τα συστηματα τους ...

Ευχαριστώ για την πρόσκληση θα είμαι παρόν όποτε έχω το χρόνο και φυσικά είμαι καλοδεχούμενος.

Για τον πόθο σου δεν έχεις παρά να τον κοινοποιήσεις!
Είμαι σίγουρος ότι θα βρείς την ανάλογη συμπαράσταση.
Περιμένω να κάνεις (-ετε?) κάτι μετά τις διακοπές σου.

Με εκτίμηση
Νίκος