Για να λεμε και τα καλα

salonikios

New member
6 April 2008
23
Καλημερα σας και καλο 15αυγουστο!Χρονια πολλα σε ολους και ολες που γιορταζουν!
Για να λεμε και τα καλα λοιπον ενος service θα ηθελα να μοιραστω μια πολυ προσφατη εμπειρια μου μολις προχθες απο την LG!
Την Πεμπτη λοιπον το μεσημερακι η τηλεοραση δεν ανοιγε και δυστυχως ενα απολυτο μαυρο σκεπαζε την οθονη! Το κουμπι λειτουργειας πρασινο αλλα εικονα μηδεν! Εκανα τηλ στην LG καθως η τηλεοραση αγοραστηκε τον περασμενο μαρτιο αρα ηταν μεσα στην εγγυηση!
Στις 13:00 λοιπον τους πηρα τηλ και ειπαν ,αφου πηραν τα στοιχεια μου,οτι θα με καλεσουν σε λιγα λεπτα!Οπως και εγινε!!! Σε 10 λεπτα περιπου με καλεσαν απο το service εδω στη Θεσσαλονικη,να ρωτησουν αν θα ειμαι σπιτι να ερθουν να την παραλαβουν!Κατα τις 14:00 λοιπον οντως η τηλεοραση εφυγε για το service (εχοντας παρει φυσικα και την αποδειξη αγορας μου)!
Η μερα περασε δυσκολα χωρις tv αλλα σκεφτομουν οτι πεμπτη την πηραν και παρασκευη ειναι παραμονη 15αυγουστου,αρα παει σιγουρα απο βδομαδα η ολη υποθεση!
Με μεγαλη μου εκπληξη (και χαρα) ομως το πρωι της παρασκευης (!!!!!) ειχα τηλεφωνο οτι η τηλεοραση ηταν ετοιμη και αν ηθελα μπορουσα να παω να την παρω εγω η να την φερουν μετα το μεσημερι οι ιδιοι!Φυσικα πηγα και την πηρα αφου τελικα δεν ειχαμε μεγαλη αποσταση,και σε ερωτηση μου τι ειχε η tv μου ειπαν οτι ειχε προβλημα το inverter απο αυξομειωση πιθανον του ρευματος (τα λεω πολυ απλα καθοτι δεν ειμαι ειδικος)!Μου εδειξαν και τι αλλαξαν, κατι σαν μητρικη υπολογιστη μου φανηκε,και τελικα σε λιγοτερο απο 20 ωρες η τηλεοραση ηταν ξανα στο σαλονι μου!
Εκτος απο την αμεση λυση του προβληματος η ευγενεια και στο τηλεφωνο και απο κοντα,αλλα και η διαθεση εξυπηρετησης ηταν πολυ ευχαριστα γεγονοτα για μενα!
Να περνατε ολοι και ολες καλα,καλο υπολοιπο (οσο εμεινε) καλοκαιριου! :)

Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη μέσα στη γενική προχειρότητα των ελληνικών αντιπροσωπειών.

Κάπως ανάλογη κατάσταση ήταν και στην συμπεριφορά και εξυπηρέτηση στο Αθηναικό service της Toshiba (δες σχετικό θέμα δίπλα: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=47686), όπου και έφτιαξαν το ίδιο πρόβλημα-inverter, σε λιγότερο από 24ώρες (εκτός εγγύησης=pay!).
Μεγάλη βελτίωση πάντως. -bye-

Καλημερα σας και καλο 15αυγουστο!Χρονια πολλα σε ολους και ολες που γιορταζουν!
Για να λεμε και τα καλα λοιπον ενος service θα ηθελα να μοιραστω μια πολυ προσφατη εμπειρια μου μολις προχθες απο την LG!
Την Πεμπτη λοιπον το μεσημερακι η τηλεοραση δεν ανοιγε και δυστυχως ενα απολυτο μαυρο σκεπαζε την οθονη! Το κουμπι λειτουργειας πρασινο αλλα εικονα μηδεν! Εκανα τηλ στην LG καθως η τηλεοραση αγοραστηκε τον περασμενο μαρτιο αρα ηταν μεσα στην εγγυηση!
Στις 13:00 λοιπον τους πηρα τηλ και ειπαν ,αφου πηραν τα στοιχεια μου,οτι θα με καλεσουν σε λιγα λεπτα!Οπως και εγινε!!! Σε 10 λεπτα περιπου με καλεσαν απο το service εδω στη Θεσσαλονικη,να ρωτησουν αν θα ειμαι σπιτι να ερθουν να την παραλαβουν!Κατα τις 14:00 λοιπον οντως η τηλεοραση εφυγε για το service (εχοντας παρει φυσικα και την αποδειξη αγορας μου)!
Η μερα περασε δυσκολα χωρις tv αλλα σκεφτομουν οτι πεμπτη την πηραν και παρασκευη ειναι παραμονη 15αυγουστου,αρα παει σιγουρα απο βδομαδα η ολη υποθεση!
Με μεγαλη μου εκπληξη (και χαρα) ομως το πρωι της παρασκευης (!!!!!) ειχα τηλεφωνο οτι η τηλεοραση ηταν ετοιμη και αν ηθελα μπορουσα να παω να την παρω εγω η να την φερουν μετα το μεσημερι οι ιδιοι!Φυσικα πηγα και την πηρα αφου τελικα δεν ειχαμε μεγαλη αποσταση,και σε ερωτηση μου τι ειχε η tv μου ειπαν οτι ειχε προβλημα το inverter απο αυξομειωση πιθανον του ρευματος (τα λεω πολυ απλα καθοτι δεν ειμαι ειδικος)!Μου εδειξαν και τι αλλαξαν, κατι σαν μητρικη υπολογιστη μου φανηκε,και τελικα σε λιγοτερο απο 20 ωρες η τηλεοραση ηταν ξανα στο σαλονι μου!
Εκτος απο την αμεση λυση του προβληματος η ευγενεια και στο τηλεφωνο και απο κοντα,αλλα και η διαθεση εξυπηρετησης ηταν πολυ ευχαριστα γεγονοτα για μενα!
Να περνατε ολοι και ολες καλα,καλο υπολοιπο (οσο εμεινε) καλοκαιριου! :)

αν δεν διαβαζα αυτο θα νομιζα οτι εισαι το λιγοτερο στο Τοκυο...μπραβο στο Service της LG

Μπράβο τους για την άμεση εξυπηρέτηση και μακάρι να ήταν όλοι έτσι άμεσοι.
Σκέφτομαι, όμως, οτι για να έχουν το ανταλλακτικό - σαν motherboard το είπε ο salonikios - έτοιμο προς αντικατάσταση, μήπως πρόκειται για γνωστό αδύναμο κρίκο στα επιμέρους τμήματα των συγκεκριμένων τηλεοράσεων... Κάποτε στην φωτ.μηχ. olympus 5060 που είχα (και έχω ακόμα μαζί με τις άλλες), 2 χρόνια μετά την αγορά, σταμάτησε να λειτουργεί ο mode επιλογέας. Μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν να περάσω να το φτιάξω δωρεάν - άσχετα με την εγγύηση. Ετσι και έγινε. Στο τέλος ο υπάλληλος του σέρβις, αφού άλλαξε επιτόπου όλο τον μηχανισμό του mode, μου είπε οτι είχαν ειδοποιηθεί απο την olympus και τους είχε εφοδιάσει με μεγάλη ποσότητα από το συγκεκριμένο ανταλλακτικό γιατί επρόκειτο για γνωστό πρόβλημα στις 5060... Οπως χαρακτηριστικά μου είπε, "αργά ή γρήγορα όλες οι 5060 θα περάσουν από εδώ"... Εύχομαι φυσικά να μην πρόκειται για ανάλογη περίπτωση στις τηλεοράσεις και οι άλλοι κάτοχοι να μην συναντήσουν τέτοι πρόβλημα.

Απο χθες λοιπον τοποθετησα ενα voltage regulator της apc 1200va και συνδεσα την τηλεοραση τον αποκωδικοποιητη και το pop corn media player! To ρυθμισα στα 230v (επιλογες 220-230-240) και εχει μονιμα αναμενο το κιτρινο λαμπακι δειχνωντας οτι το ρευμα που λαμβανει ειναι πανω απο 230v! (εχει 3 λαμπακια στην προσοψη που δειχνουν αν η ταση που λαμβανει ειναι κανονικη περισσοτερη η λιγοτερη)! Αρα το προβλημα ηταν προφανως η ταση του ρευματος! (Το δοκιμασα και σε αλλες μπριζες με ιδιο αποτελεσμα,κιτρινο λαμπακι).
Καλο απογευμα!

Απο χθες λοιπον τοποθετησα ενα voltage regulator της apc 1200va και συνδεσα την τηλεοραση τον αποκωδικοποιητη και το pop corn media player! To ρυθμισα στα 230v (επιλογες 220-230-240) και εχει μονιμα αναμενο το κιτρινο λαμπακι δειχνωντας οτι το ρευμα που λαμβανει ειναι πανω απο 230v! (εχει 3 λαμπακια στην προσοψη που δειχνουν αν η ταση που λαμβανει ειναι κανονικη περισσοτερη η λιγοτερη)! Αρα το προβλημα ηταν προφανως η ταση του ρευματος! (Το δοκιμασα και σε αλλες μπριζες με ιδιο αποτελεσμα,κιτρινο λαμπακι).
Καλο απογευμα!

Και μένα στο σπίτι η τάση είναι στα 245V. Τι ανοχή έχουν οι συσκευές? Νομίζω +/- 5%?

Και αν έχει κανείς να προτείνει κάποιον έμπιστο επισκευαστή τηλεοράσεων στην Θεσσαλονίκη (κατά προτίμηση δυτικά), ας στείλει ένα ΠΜ. Έχω μια 14άρα CRT που σβήνει μετά τα 10-15 λεπτά...