Γιά να μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας

Το θέμα μπήκε γιά να σκεφθούμε ολοι ΜΑΣ ......μερικά πράγματα...
ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ HI-END HERE AND THERE...
Πέρα από απαντήσεις για το μέγεθος ,σχήμα, κλπ των ηχείων ..κάσσα κλπ!!
δεν βλέπω και καμμία σοβαρή απάντηση...
Το ηχείο βέβαια είναι πέρα απο τα όρια των περισσοτέρων.. στον χώρο...
Δεν το έχω ακούσει...και μάλλον αυτό είναι αδύνατον να γινει στα επόμενα 200 χρόνια
ξέρω μόνο .......οτι το κάθε μεγάφωνο κοστίζει γύρω στα 8000 ευρώ
και οτι η κάθε κάσσα-ηχείο έχει 2 μεγάφωνα 16.000 ευρώ απλά....
Απλά απο διαίσθηση πιστέυω οτι ΑΥΤΟ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ....HI-END
Εμείς οι υπόλοιποι?????
Απλά ζόύμε στο όνειρο....του ΧΑΛΙ = ΕΝΔ

Βρε παιδιά, και χωρίς παρεξήγηση, στο άλλο θέμα με τα έπιπλα σάουνας του ΙΚΕΑ μέσα στο σαλόνι, σχεδόν κανείς δεν έφριξε για την αισθητική άποψη (φυσικά ισχύει και ότι περί ορέξεως...). Εδώ γιατί τέτοιο πάθος ?
Και στο κάτω κάτω, έπιπλο που να κάνει σωστή δουλειά (έστω και πολύ ακριβότερο) υπάρχει. Εδώ όμως πρόκειται για ηχείο, που σίγουρα δεν ξέρουμε πώς παίζει, πόσο ο ήχος του αρέσει στον ιδιοκτήτη, κλπ κλπ.

Re: Απάντηση: Γιά να μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας

Συγγνώμη,αλλά αν η τιμή είναι εξωπραγματική,πρέπει να είναι πολύ καραγκιόζης κάποιος για να βάλει αυτά τα αισθητικά εκτρώματα στο σαλόνι του και όχι να φτιάξει ένα χώρο όπου θα ακούει μόνο μουσική...

Κι εμείς, (γιατί φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος), που θέλουμε η ακρόαση μουσικής να μην είναι κάτι ξεχωριστό από τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας,
τι θα έπρεπε να κάνουμε ?
Τα παραπάνω τα γράφω, θέλωντας να τονίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ δεν θα έφτιαχναν ξεχωριστό χώρο για ακρόαση μουσικής κι ας συνεπάγεται αυτός πλεονεκτήματα (γνωστά σε όλους μας).

ούτε πόσο κάνει με νοιάζει , ούτε πως παίζει με νοιάζει , ούτε θεωρώ αυτό που ακούμε οι υπόλοιποι χάλι εντ ....
στο σαλόνι μου δεν θα τα έβαζα ακόμα κι αν άρεζαν στην γυναίκα μου :flipout:
κι αν ήταν να εκταμιεύσω 85.000 ευρώ , για να τα φάω , ηχείο πάντως δεν θα έπαιρνα....ξέρω πολύ καλύτερους τρόπους για να φαγωθούν ...-bye-
αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα όπως λένε.

( στην πραγματικότητα η ουσία είναι πως δεν σκάω για κάτι που δεν έχω ακούσει και που ενδεχομένως δεν θα ακούσω , έχω πάψει δε προ πολλού να παραμυθιάζομαι με ηχεία κόστους 90.000 ευρώ . )

να εκταμιεύσω 85.000 ευρώ , για να τα φάω ,

αδελφε Δημητρη, σε μια τετοια περιπτωση μην ξεχνας τους φιλους σου τους συνφορουμιτες

Δεν το έχω ακούσει...και μάλλον αυτό είναι αδύνατον να γινει στα επόμενα 200 χρόνια
Εμείς οι υπόλοιποι?????

μπραβο για την κριση αυτογνωσιας.

ξεχασα,
τελικα, τι εγινε, το καλωδιο το συνεφερε το ρημαδι το μοτερ?

Last edited:
αδελφε Δημητρη, σε μια τετοια περιπτωση μην ξεχνας τους φιλους σου τους συνφορουμιτες

εντάξει βρε Θανάση , μην ανησυχείς . Θα σε πάω μιά βόλτα με την Boxster:flipout::flipout:
ασε που αμα πάρουμε την cayman θα περισσέψουν και για ηχεία . !!!!!

και οτι η κάθε κάσσα-ηχείο έχει 2 μεγάφωνα 16.000 ευρώ απλά...

Υπάρχουν και φθηνότερα καυσόξυλα για να ζεσταινόμασται, μην το κάνουμε θέμα.

να σου πω ρε Σακη γιατι εσυ εισαι συνταγματαρχης κι εγω ταγματαρχης αφου και οι δυο τρεχουμε με χιλια;

Κωστάκη μου σε έψαχνα τόσο καιρό.... που είσαι?!!
αλλά πέρα απο τα ξύλα υπάρχουν και κάποια μεγαφωνάκια που μάλλον τα παρεξήγησες....γιά τα ξύλα???καυσόξυλα βέβαια...
ΥΓ...δέχομαι σαν δώρο τα μεγαφωνάκια

Αφιερωμένο στον φίλο analyze it
Υπάρχει περίπτωση να δεχθείς για το τι κάνει ένα καλώδιο..έστω και στο μοτέρ??
άν δεν έχεις προσωπική εμπειρεία αλλά απλά γνωμη?

Εμείς οι υπόλοιποι?????

Κάτι που κάνει 60.000 ευρώ δε σημαίνει αυτόματα πως είναι καλύτερο από κάτι που κάνει 10.000 ευρώ. Υπάρχουν ηχεία που είναι ακριβότερα γιατί αποδίδουν την ίδια ποιότητα σε εκοφαντικές εντάσεις. Αλλά ποιος χρειάζεται αυτές τις εντάσεις στο σαλόνι του;

Χωρίς να τα έχεις ακούσει κρίνεις από την τιμή και τα εκθιάζεις. Από ήχο λοιπόν δεν ξέρω τι αξίζουν, αλλά αισθητικά είναι επιοικώς απαράδεκτα. Ποιος θα έβαζε φέρετρα στο σαλόνι του; ΕΛΕΟΣ.

Η αλήθεια είναι πως δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία με ιδιαίτερα προιόντα.Παρ'όλα αυτά και να μου τα χαρίζανε τα ηχεία αυτά θα τα πουλούσα την ίδια μέρα.Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια.Αφοί Μπαμπούλας κι έτσι...:flipout: