Για να σας δω...

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Ο ένας είναι DLP...ο άλλος...τεχνολογία DILA :smash:

Δυο προβολείς εντελώς..μα εντελώς διαφορετικοί...

Out of the box και οι δυο...

Για πείτε την γνώμη σας και κάντε και μια προσπάθεια να βρείτε τα μοντέλα άλλα και ποιος από τους δυο είναι ο DLP (ενδιαφέρον θα έχει :D)...

Φυσικά και ποιος σας αρέσει περισσότερο και γιατί..

(Εγω πάντως τη πλάκα μου την έπαθα...άλλα δεν θα πω τίποτα ακόμη)

(οι φωτογραφίες είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπω από κοντά, αρα θεωρείται μια πετυχημένη φωτογράφηση και άνετα μπορούν να βγούνε κάποια πρόχειρα συμπεράσματα, προσοχή, δεν είναι ίδια καρέ, οπότε δείτε τες με πια πιο σφαιρική ματιά)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ο δεύτερος πιστευω είναι ο Dila και κάτι μου λέει ότι μιλάμε για τον Χ3 άντε στην καλύτερη χ30...
Ο πρώτος τον κόβω για κανα Benq 7500.

Kατι μου λεει οτι ο πανω ειναι ο dila και ο κατω ο dlp (αν και λογικα θα επρεπε το αναποδο)...για μοντελα X30 και optoma hd83 :flipout: Παντως στις 1 και 4 οι κατω και στις 2-3 οι πανω μου αρεσουν περισσοτερο :BDGBGDB55:

Last edited:
Ο 1ος dlp και ο 2ος dila.
Αλλα για να λες οτι επαθες την πλακα σου, μαλλον το αντιθετο θα συμβαινει.
Φυσικα για να εχει τετοια ευκρίνεια ενας dila σε σχεση με τον dlp, τοτε μαλλον θα μιλαμε για πολυ new entry dlp, της ταξης των 600 ευρω.

Απο τις φωτο θα προτιμησω την ευκρινεια, δηλαδη τις πρωτες.
Αλλιως τι τα θελαμε τα bluray με τα 1080p και τα αυξημενα bitrate, ας μεναμε στα dvd :p

Οι φωτό με το μεγαλύτερο καρέ φαίνονται λιγότερο ευκρινείς κι ίσως γι αυτό και αδικούνται οπότε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, επίσης οι πρώτες φωτό έχουν υπερκορεσμένα χρώματα έχω την εντύπωση, κάτι που χαλάει τη φυσικότητα και φυσικά θα είχαν μεγαλύτερη ακόμα διαφορά στην ευκρίνεια αλλά το υπερβολικό χρώμα τις αδίκησε. Οσο για το ποιοι είναι αδυνατώ να απαντήσω, έχω τόσα χρόνια να ασχοληθώ και να ψαχτώ που δεν έχω ιδέα για τα νέα μοντέλα και τις δυνατότητές τους από κοντά. Αρύθμιστοι όπως είναι δεν μπορώ να διακρίνω ποιος ο DLP και ποιος ο Dila, ρισκάρω όμως και λέω οι δεύτερες φωτό.

Επειδη μου αρεσουν τα παιχνιδια αλλα δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις να κρινω διαφορετικες τεχνολογιες απλα θα πω απο το καθε σετ μου αρεσει η πρωτη εκτος απο το τελευταιο σετ μου μου αρεσει η 2η φωτογραφια καθαρα λογο χρωματος και καλυτερης αντιθεσης. Στις 3 πρωτες η λεπτομερεια φαινεται να ειναι μεγαλυτερη καθως και η αντιθεση αλλα τα κουρασμενα ματια μου μπορει να παιζουν παιχνιδια. Παντως οποιος μπορει να ειναι ο DLP θα ηθελα να ξερω ποιος ειναι.

Λοιπόν...ας το πάρει το ποτάμι..
Ο DILA είναι ο X35 και είναι στις επάνω φώτο..
Στις κάτω είναι ο DLP, ο οποίος είναι ο "δεν πεθαίνω" benq 8720 με ανάλυση 720p όπως λέει και το όνομα του....:violent-smiley-030:

Kαι οι δυο έπαιζαν στις 90 περίπου ίντσες..

Στις κάτω είναι ο DLP, ο οποίος είναι ο "δεν πεθαίνω" benq 8720 με ανάλυση 720p όπως λέει και το όνομα του....:violent-smiley-030:

Αν ο φακος ειναι υψηλης ποιοτητας οπως αυτος του benq 8720 τυφλα να χει το 1080p. Φαινεται η διαφορα αλλα μετα απο πολυ παρατηρηση.

Απάντηση: Re: Για να σας δω...

Δεν έπαιξα γαμώτο, αλλά, αν έλεγες ότι ο από πάνω είναι ο DLP θα σου έπαιρνα την μηχανή από το χέρι για πάντα!!!:flipout:

Δεν πεθαίνουν ποτέ οι ''Θεοί''!!!:Banane0:

Α, ρε φακουδάρα!!