Για να σταματησουν να μας κλεβουν

tsopanos59

Established Member
1 September 2008
122
Εκανα ηδη την παραγγελια μου για μια SONY 40W4500 απο γερμανικο e-shop koστος? 1366.83 με μεταφορικα και πληρωμη με την παραδοση της σε τρεις εβδομαδες.Το κατ/μα ειναι εδω
http://www.alternate.de/html/product/details.html?artno=EL7S14
Οσοι εχουν βαρεθει να δινουν 400-500 ευρω για καθε τι ας κανουν κι αυτοι ενα βημα.

με το καλο να την δεχτεις και καλοθεατη.

υπαρχει ενα καταλογος για το κοστος μεταφορικων?
θελω να παραγειλω μια καρτα γραφικων για παραδειγμα,και τα Γερμανικα μου ειναι τελεια οπως καταλαβαινεις.
με το service τι γινεται?

Κι εγω γρι δεν καταλαβαινω πηγα στο kontakt νομιζω και τους εστειλα μαιλ και απαντησαν αμεσως μπορεις αν θες να ρωτησεις τα μεταφορικα για τηλεοραση και blue ray ειναι 74 ευρω και το συνολο τηλεοραση και blue ray 350 sony ειναι 1622 ευρω ολα μαζι

Καλά, αυτοί έχουν την 40X3000 1.229 ευρώ!!! :2thumb22sup:

[Αυτό το e-shop το παρακολουθούσα για τους OCZ Core V2 σκληρούς δίσκους]

Τα ρεύματα στη Γερμανία είναι ίδια :stupido2:;
Αγγλία και Ιταλία, ξέρω, έχουν διαφορετικές υποδοχές (αποπλήξεις) οι πρίζες. Οι γερμανικές είναι οι ίδιες με τις δικές μας;

Πριζες βρισκεις τιμες τετοιες εδω μετα απο 2 χρονια και παλι ισως.

Πριζες βρισκεις τιμες τετοιες εδω μετα απο 2 χρονια και παλι ισως.

Unfortunately we do not accept credit-card payment
from outside of Germany or Austria. This offer is
for forward payment via IBAN and BIC bank transfer

please note:
The prices have a validity of 14 days. Offer without engagement. Intermediate
sale reserve. The prices for CPU and RAM are daily prices and underlie current
market price fluctuations. These can be inquire by telephone.

The payment can take place by cash on delivery or against prepayment. The
payment by credit card or by invoice is not possible. The payment by cash on
delivery takes place in your national currency.

Please confirm the order by email or telephone. We always need the
ticket-number from you.

Should you have any questions concerning this, please do not hesitate to
contact our call-centre team under 49 (0)6403 / 9050 3150 or by email under
([email protected]).

αυτα τα ολιγα για μια καρτα γραφικων που ρωτησα.

Last edited:
Επισήμως πάντως, όπως αναφέρουν στην αγγλική έκδοση του site τους (αν πας στο γερμανικό από MyAlternate>Info und service > Europaweit bestellen θα βρεθείς στη σελίδα όπου επιλέγεις την χώρα που θέλεις) έχουν επιλογή μόνο για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό όσον αφορά την Ελλάδα, πράγμα που αν δεν κάνω λάθος αυξάνει το κόστος ειδικά σε φθηνότερα προϊόντα λόγω των προμηθειών που κρατάνε οι τράπεζες (ρουφήχτρεεεςςς!)...

για αυτο που ρωτησα εγω ειναι 31 τα μεταφορικα,αρκετα...εως ασυμφορα θα ελεγα αλλα, για τηλεορασεις η κατι αλλο σιγουρα συμφερει και αρκετα μαλιστα.

Customer ID thank you for your e-mail. According to our information, Sony offers a European service so it doesn`tmake a difference in which country the articles were bought. But pleasecontact the Greek division of Sony beforehand to make sure there are nospecial agreements for the Greek side. Kind regards Martin-Ulrich Harbort________________________________ALTERNATE Hardware | Software | Entertainment Computerversand GmbHPhilipp-Reis-Str. 2-3 35440 Linden Geschäftsführer: Carsten KellmannRegistergerichBestellt Gießen HRB 2110 -Hotline:rund um die Uhr, 7 Tage die Woche Fon: 0180 5 / 90 50 40*Fax: 0180 5 / 90 50 20* Reklamations-Hotline:werktags von 09:00-20:00 Uhr Fon: 0180 5 / 90 50 71* Fax: 0180 5/ 90 50 75* mailto: [email protected]://www.alternate.de * (0,14 EUR/Min. - aus dem dt. Festnetz/powered by QSC) [Preis kann für Anrufe aus dem Mobilfunknetz abweichen]

Re: Απάντηση: Για να σταματησουν να μας κλεβουν

Επισήμως πάντως, όπως αναφέρουν στην αγγλική έκδοση του site τους (αν πας στο γερμανικό από MyAlternate>Info und service > Europaweit bestellen θα βρεθείς στη σελίδα όπου επιλέγεις την χώρα που θέλεις) έχουν επιλογή μόνο για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό όσον αφορά την Ελλάδα, πράγμα που αν δεν κάνω λάθος αυξάνει το κόστος ειδικά σε φθηνότερα προϊόντα λόγω των προμηθειών που κρατάνε οι τράπεζες (ρουφήχτρεεεςςς!)...
Online banking φίλε μου. Με έχει σώσει. Πριν έχωνα 20 την αγορά ενώ τώρα την κάνω online από το σπίτι μου με κόστος 0,5 παρακαλώ και σε χρόνο λιγότερο από 2 λεπτά. Πριν έτρωγα κανά μισάωρο minimum με τους άσχετους και τη γραφειοκρατεία στην τράπεζα. Κι όχι πήγαινε για υπογραφή από δω και για να δω αν το BIC της τράπεζας είναι συμβατό και τέτοιες αηδίες για να δικαιολογούν το 20άρικο που σου μαδάνε.
Online Banking και ξερό ψωμί. Σου φεύγει η ψυχή την πρώτη φορά αν θα το κάνεις σωστά και καλά και να μην στείλεις τα χρήματα στο Ταμ τουμ αλλά μόλις το κάνεις κανα δυο φορές μετά πετάς. Έχω κάνει πάνω από 10 συναλλαγές μέχρι τώρα που σημαίνει ότι έχω γλιτώσει τουλάχιστον 195 .
Και άντε αν είναι να αγοράσεις κάτι που κάνει 1000+ λες δε μαμιέται το 20άρικο. Αν αγοράσεις κάτι που κάνει 100 όμως και που δεν υπάρχει Ελλάδα σου κακοφαίνεται να σου τσιμπάνε το 1/5 της τιμής νταβατζιλίκι.
Online Banking έχουν όλες σχεδόν οι τράπεζες (εγώ έχω Εθνικής και Alpha αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για της Πειραιώς).

:offtopic:Έχοντας περάσει από εθνική, αλφα, εμπορική και πειραιώς, τα υπόλοιπα είναι του περασμένου αιώνα μπροστά στις πειραιώς...