Για να σταματησουν να μας κλεβουν

:offtopic:Έχοντας περάσει από εθνική, αλφα, εμπορική και πειραιώς, τα υπόλοιπα είναι του περασμένου αιώνα μπροστά στις πειραιώς...

+100
Κορυφή για τα Ελληνικά δεδομένα η Πειραιώς στο Web banking

Παιδια αν κατεβασω εδω σρλιδες με διαφορες τιμων εκτος απο τηλεορασεις σε ηχεια,ενισχυτες κλπ που η διαφορα φτανει και στο 100%περιπου θα τα χασετε εγω τα εχω χασει ηδη.

Δες λίγο και αυτό όμως, γιατί αν μη τι άλλο φαίνεται περίεργο

http://www.screenmaxx.com/product_info.php/info/p49331_Schnepel-EFA-6830-silber.html

και εδώ
http://www.skroutz.gr/c/489/tv_mounting.html?keyphrase=EFA+6830

δεν κολλάω στην τιμή, όσο κολλάω στη μάρκα Schnepel

Εγω λεω οτι στο τελος της αλλης εβδομαδας θα εχω την 40w4500 kai to bdp 350 sony με μονο 1622 ευρω με τα μεταφορικα μεσα.
Εδω μονο η τηλεοραση κοστιζει 1599 ευρω και χωρις μεταφορικα.Και η εγγυηση ισχυει και εδω οπως μου ειπε η Σονυ.

Και εγώ μαζί σου είμαι φίλε μου,καλά θα κάνεις νάγοράσεις φθηνότερα, αλλά δεν έχει καμιά σχέση αυτό με αυτό που postαρα.

παλι φθηνοτερα θα ειναι

Κι εγώ μαζί σου είμαι -bye-

Το παράδειγμα των onkyo είναι γνωστό και έχει να κάνει με την πολιτική του εδώ διανομέα. Αν δεις στην κατηγορία με τους ενισχυτές στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι κάτοχοι onkyo τους έχουν πάρει από Γερμανία, αφού η διαφορά στην τελική τιμή είναι τεράστια.

Με τις τηλεοράσεις είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα λόγω μεγεθών.

Re: Απάντηση: Για να σταματησουν να μας κλεβουν

Μηπως ξεχνατε την Eurobank? Ειδικα το νεο site δεν παιζεται.

Το site δεν ξερω εαν παιζεται ή δεν παιζεται εκεινα που ξερω ειναι οτι κατ εμέ ειναι χείριστη τράπεζα και ευγνωμωνώ την τυχη που με βοήθησε να κοψω σύντομα τις παρτιδες μου μαζί της :violent-smiley-030:

Το site δεν ξερω εαν παιζεται ή δεν παιζεται εκεινα που ξερω ειναι οτι κατ εμέ ειναι χείριστη τράπεζα και ευγνωμωνώ την τυχη που με βοήθησε να κοψω σύντομα τις παρτιδες μου μαζί της :violent-smiley-030:

X 100000

H σωστη λεξη ειναι "λαμογια"...

Εγώ ευγνωμονώ τη Θεά Τύχη, που δεν χρειάστηκε ποτέ να ανοίξω παρτίδες μαζί της... !!!!!!......μππρρρρ μακριά από μας...!!!!

Μην ειστε τοσο "απολυτοι". Αναλογα με τι παρτιδες εχει ανοιξει κανεις με μια τραπεζα.

Προσωπικα για internet banking, λογαριασμο ταμιευτηριου και πιστωτικη καρτα δεν εχω καποιο προβλημα (και κανω αρκετες συναλλαγες μηνιαιως)

Εξαλλου υπαρχει τραπεζα που θελει το καλο σου, αν δεν κανεις συνετη χρηση δανειων και συναλλαγων?

Γνωστος μου ειχε παρει δανειο απο την εν λογω με την συμφωνια οτι θα πληρωνει μονο τους τοκους. Τωρα μετα απο αρκετα χρονια βαρεθηκε να πληρωνει (και να μην προκειται να ξεχρεωσει ουσιαστικα ποτε) οποτε ζητησε να πληρωνει παραπανω ωστε να ξεχρεωσει σιγα σιγα και το κεφαλαιο....

...του ειπαν οτι αυτο ειναι αδυνατο...:flipout:

Εξαλλου υπαρχει τραπεζα που θελει το καλο σου, αν δεν κανεις συνετη χρηση δανειων και συναλλαγων?

Εμενα ειχε η μανα μου λογαριασμο και καθε μηνα εβλεπε ασχετες μεμονωμενες αναληψεις 10-20 ευρω που δεν τις ειχε κανει η ιδια. Οταν πηγε να ρωτησει τι συμβαινει δεν ηξεραν τι να της πουν...προφανως καποιος υπαλληλος βουταγε λεφτα...