ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Status
Not open for further replies.

route66

Senior Member
3 July 2006
343
Σε λιγες μερες επειδη ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια θα σας δημοσιοποιησω μια απιστευτη ιστορια μιας ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και την οδυσσεια που περασα (φτανει στο τελος της ελπιζω) για να μαθουν ολα τα μελη του φορουμ πως φερονται στους ελληνες καταναλωτες οι μεγαλες εταιρειες που πουλανε τα προιοντα τους και ΚΥΡΙΩΣ το after sale support. Πραγματικα επειδη εχω τα στοιχεια στα χερια μου και καποια εκλεκτα μελη του φορουμ την ξερουν την περιπτωση το κανω για να δειτε τι σημαινει εξιδεικευμενο service και την αντιμετωπιση που ειχα. Κατανοηστε οτι δεν μπορω να το αναφερω αμεσως τωρα γιατι ειναι ακομα σε εξελιξη αλλα σε λιγες μερες σας υποσχομαι οτι θα το κανω και πραγματικα θα εκπλαγειτε απο την ολη διαδικασια. Η συνεχεια σε λιγες μερες που ελπιζω να τελειωσουν ολα.

Kαλέ μου φίλε το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια γι αυτή σου την απόφαση έτσι πρέπει να κάνεις να γνωρίζουμε και μεις από που πρέπει να φυλαγόμαστε.

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ταλαιπωρια εχει να κανει με μια τηλεοραση 52" που θυμαμαι οτι ειχες αγορασει?

Καταγγελία ή αγωγή; Εγώ είχα κάνει αγωγή, και 2 χρόνια μετά ακόμα περιμένω την δικαστική απόφαση...

Καταγγελία ή αγωγή; Εγώ είχα κάνει αγωγή, και 2 χρόνια μετά ακόμα περιμένω την δικαστική απόφαση...

Αν τουλαχιστον εγινε η δικη εισαι σε καλο δρομο. Αλλοι περιμενουν 2+ χρονια πριν καν εκδικαστει η αγωγη.

παίδες...επειδή γνωρίζω την ιστορία (όχι απόλυτα) ΔΕΝ πρόκειται για "αγωγές και τέτοιες ιστορίες"...

ο Γιώργος θα δημοσιοποιήσει την οδύσσειά του..που ελπίζω ότι θα τελειώσει σε λίγο...

Η αποσταση ειναι γυρω στα 3.5 με 4 μετρα μια χαρα εβλεπα και με την προηγουμενη δεν κουραζονταν τα ματια μου.

Θελω να ευχαριστησω και δημοσια τον Μανωλη Καστρουνη και τον Νασο Μανιατη για τις πολυτιμες συμβουλες τους και την ανεκτικοτητα που εδειξαν (κυριως ο Μανωλης). Οσο για το αλλο thread που ειχα ανοιξει για την δημοσιοποιηση της περιπετειας μου λογοι ηθικοι και προσωπικοι που εχουν να κανουν με το εργασιακο μου περιβαλλον, και ανθρωπους που ερχομαι σε επαφη μαζι τους συχνα, απο τον χωρο που εχει αμεση σχεση με εικονα και ηχο ,και βοηθησαν στην αντικατασταση της προηγουμενης .δεν μου επιτρεπεται να συνεχισω το θεμα περαιτερω γιατι θα εκτεθουν και για λογους προσωπικης ευαισθησιας τελειωνω εδω την ιστορια.

αυτααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----???????????????????

...και οπως καθε τι με μεγαλο hype καταληγει να μας απογοητευει!
βλεπε ps3,gta4,παρον νημα κ.α.-bye-

Ίσως (λέω ίσως) θα μπορούσε ο φίλος να γράψει στο thread ότι το θέμα θεωρείται λήξαν...

Anyway, προς γνώση και συμμόρφωση (να μη τσιμπάμε εύκολα εδώ μέσα)!

Δυστυχως παρολο που αρχισε καλα το νημα με σκοπο το κοινο καλο και την διορθωση μιας αρρωστημενης αγορας κατα τη γνωμη μου, κλεινει με αδικο πιστευω τροπο που μας θυμηζει για αλλη μια φορα το γνωστο "καθενας για την παρτη του".

Χωρις καμμια δοση παρεξηγησης , απλα ετσι το εξελαβα !!

Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου !

PS. Κοιταζοντας τις ημερομηνιες του μηνυματος και του θεματος, μπορω αν θελω να γινω κακοπροαιρετος να λαβω και το ανοιγμα του θεματος , σαν ενα ειδος "δημοσιας απειλης" προς τον οποιον υπευθυνο. Αλλα δεν θα το κανω....

Οσο για το αλλο thread που ειχα ανοιξει για την δημοσιοποιηση της περιπετειας μου λογοι ηθικοι και προσωπικοι που εχουν να κανουν με το εργασιακο μου περιβαλλον, και ανθρωπους που ερχομαι σε επαφη μαζι τους συχνα, απο τον χωρο που εχει αμεση σχεση με εικονα και ηχο ,και βοηθησαν στην αντικατασταση της προηγουμενης .δεν μου επιτρεπεται να συνεχισω το θεμα περαιτερω γιατι θα εκτεθουν και για λογους προσωπικης ευαισθησιας τελειωνω εδω την ιστορια.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=511938&postcount=45

Με άλλα λόγια έχει λήξει το θέμα.

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εγω δεν καταλαβα τι εγινε. Απο το παρον νημα δεν βγαινει κατανοητο συμπερασμα. Εχω αρχισει και χαζευω με τα χρονια μαλλον...

Βασίλη, κάποιο πρόβλημα είχε ο φίλος που έληξε, αλλά, δεν ειδοποίησε και όλοι αναρωτιόμασταν πότε θα μας πει...

Καλό να έχουμε συμπαράσταση από κάποιους όταν έχουμε ένα πρόβλημα, αλλά, όταν αυτό λύνεται, είναι τουλάχιστον unfair να μην τους δίνουμε σημασία ή να μην τους ενημερώνουμε.

Status
Not open for further replies.