89A EΣΣΟ Ν/της Μηχ
Α/Τ ΜΙΑΟΥΛΗΣ
Κ/Φ ΟΡΜΗ
Aπό την Σκύλλα στην Χάρυβδη:fahne90:
89A EΣΣΟ Ν/της Μηχ
Α/Τ ΜΙΑΟΥΛΗΣ
Κ/Φ ΟΡΜΗ
Aπό την Σκύλλα στην Χάρυβδη:fahne90:
Και στον Θεμιστοκλη δεν πηγαινε πισω...
Εχει μεινει στην ιστορια η ατακα:
Eσωτερικος διαδρομος, ερχεται φατσα με "ναουτη", ο οποιος του λεει καλημερα...
Του κανει με το χερι την χειρονομια που με τα δαχτυλα σχηματιζει τον αριθμο 5 σε απαντηση.
Μα κυριε υπαρχε τι εκανα;
Απαντηση: "θα βρουμε!":violent-smiley-030::slapface::BDGBGDB55:
ΝΑΥΤΗΣ Η/Ν Ρ/Ε 82Β Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Πως χωράγατε μπρε στους διαδρόμους?
Και στον Θεμιστοκλη δεν πηγαινε πισω...
Πως χωράγατε μπρε στους διαδρόμους?
Γιατί στο αδελφό πλοίο τον Μιαούλη πήγαινε πίσω ; Ο άνθρωπος μιλάμε ήταν τόσο ψυχάκιας που τον λέγαμε η "ενσάρκωση του κακού"τόσο μαυρόψυχο άνθρωπο δεν έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου ! Ανήμερα Χριστούγεννα του '89 ο τύπος έκανε έφοδο στο πλοίο αντί να είναι με τη γυναίκα και τα παιδιά του και να περνάει τις γιορτές στο σπίτι του !!! Εκανε κλήση νυχτιάτικα Χριστούγεννα και βαρούσε γυμνάσια εν όρμω !! Παγωμένο απλανές βλέμμα και μαυρόψυχη συμπεριφορά, λες και μισούσε όλο τον κόσμο, ειδικά τους στρατεύσιμους.
Λυπήθηκα πολύ όταν κατά τύχη τον είδα πριν κανα χρόνο στην τηλεόραση να έχει αναριχηθεί τα αξιώματα στο ΠΝ και να έχει θέση ναυάρχου !
Ελπίζω η μοίρα να μη με κάνει να τον συναντήσω πουθενά στο δρόμο μετά από 20+ χρόνια γιατί κάποιος θα πονέσει πολύ...:slapface:
89 ε;
Μηπως ειχε μουστακι, και το επιθετο του τελειωνε σε ...ακης;
Μηπως ηταν ελικοπτερας;
Αλλη ατακα:
Eιμαστε Σουδα για Μ.ΑΚ.
Μπαινοβγαινουν τα συνεργεια που στην πλειοψηφια τους απαρτιζονταν απο Κρητικους.
Θελει καποιος λοιπον να φωναξει εναν στην κλιμακα.
Παιρνει λοιπον το μικροφωνο και "απαγγελει" σε απταιστη κρητικη προφορα:
Ημερομουσκαρης Γαργανουρατσης ταχεως στην κλιμακα!
(ηθελε να πει ημερομισθιος)
Μουστάκι είχε, αυτός που μου περιγράφεις φίλε ήταν ο κυβερνήτης μάλλον, που διατέλεσε και αρχηγός του Π.Ν πέθανε πριν δυό τρία χρόνια...αυτός που περιγράφω ήταν υποπλοίαρχος στο βαθμό τότε και έκατσε σαν ύπαρχος για 5-6 μήνες μέχρι που ξεκουμπίστηκε για Αμερική και ησυχάσαμε...υποβρυχιάς ήτανε και τελείωνε σε ...άτσος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.