ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

Σκεψου οτι και ο Γιατρος .... καποτε...... παιδι ηταν. Ειναι να μην χωνεψεις τετοιο παιδι?:flipout: :flipout:

Και παιδί με ακούσματα τής μετεμφυλιοπολεμικής εποχής με απώλειες ένθεν και ένθεν.Αλλά αυτά πίνοντας καφέ.Δεν την ξεχνάμε την ιστορία ,αλλά την ξαναδιαβάζουμε πολύπλευρα.
Υ.Γ
Γιατί Κύριε Μπίλυ μας??Δεν θάθελες να μ´έχεις παιδάκι σου???:flipout: :flipout:

Τώρα μαντέψτε ποιόν θυμήθηκα !

Κάποιον που πόσταρε αβέρτα κατεβατά "από το άλλο στρατόπεδο" και που πλέον δεν υπάρχει στην παρέα του club.Και που του την πέσανε για τα γραπτά του.

Πώς τον λέγανε,πώς τον λέγανε να δείς...:flipout:

Απαπαππαπαπα !!!!

Καλος καλος, σε αγαπαω, σε εκτιμαω, αλλα εξω απο το ιατρειο σου ουτε σε ακτινα 2 χιλιομετρων δεν θελω να περασω. Θα μου ανακαλυψεις κανενα λανθανον μεταπολεμικο-ψυχροπολεμικο συνδρομο και θα τρεχω μετα...

Κάποιον που πόσταρε αβέρτα κατεβατά "από το άλλο στρατόπεδο" και που πλέον δεν υπάρχει στην παρέα του club.Και που του την πέσανε για τα γραπτά του.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές.Συνέχιζε ...ακάθεκτος.;)

Τελικα Δημητρη, ολα τα ακρα ειναι πολυ...γλυκα, αλλα συν το χρονο προκαλουν.... Σακχαρο :grandpa:

Απαπαππαπαπα !!!!

Καλος καλος, σε αγαπαω, σε εκτιμαω, αλλα εξω απο το ιατρειο σου ουτε σε ακτινα 2 χιλιομετρων δεν θελω να περασω. Θα μου ανακαλυψεις κανενα λανθανον μεταπολεμικο-ψυχροπολεμικο συνδρομο και θα τρεχω μετα...

Ναι καλά.Εχεις ακoύσει τόσα(oλο ερμηνείες για την στάση σου τρώς),που με εμένα θα σου φαινόταν Παράδεισος.;)

Τελικα Δημητρη, ολα τα ακρα ειναι πολυ...γλυκα, αλλα συν το χρονο προκαλουν.... Σακχαρο :grandpa:

Και να φανταστείς οτι τρέφομαι αποκλειστικά σχεδόν με γλυκά !
Και είμαι και Οδοντίατρος τρομάρα μου..:flipout:

Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

λυπάμαι γιατί δεν μ'αρέσει να είμαι εριστικός, αλλά τα μωρουδίστικα εικονίδια δεν τα χωνεύω

Όταν λοιπόν δεν μας εξηγείς τι σχέση έχει το κατεβατό που μας παράθεσες με τον Μπελογιάννη αναγκάζομαι κι εγώ να αναφέρομαι στα πουλάκια.

Με αναγκάζεις επίσης να υπερασπίζομαι τους κνίτες. Νομίζεις ότι ξεσκέπασες το ΚΚΕ με τις αναφορές σου αυτές αλλά αυτά είναι γνωστά σε όλους. Δεν υπάρχει κόμμα, συντεχνία ή ομάδα εξουσίας που να μη τα κάνει αυτά. Όλοι δικαιολογούνται. Έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός. Το ΚΚΕ όμως δεν δικαιολογείται. Από αυτό περιμέναμε άλλη ηθική.
Αλλά εσύ χαίρεσαι που το ΚΚΕ είναι έτσι. Δυστυχώς για σένα (και όλους μας) όλοι έτσι είναι.

Με ηρωικούς χαιρετισμούς.....Σκαμαγκάς Βαγγέλης! -bye-

είδες που έλεγα ότι είσαι ήρωας!

Δεν έχει να κάνει μόνο με τον μπελλογιάννη. Κυκλοφορούν 20 βίντεα απο χτες για τα κατορθώματα του ΚΚΕ στο φόρουμ κ ήταν γενική απάντηση, η γνώμη μου είναι πως (+ της σαπίλας και της φασιστικής νοοτροπίας που εφαρμόζουν τα μέλη της νεολαίας του ΚΚΕ και τα 60χρονα στελέγχη του) είναι ότι δεν είναι τα πράγματα άσπρα-μαύρα όπως εξηγεί μια δραματική ταινία με διαλόγους πιο αργούς και απο πρωινή εκπομπή για να τον καταλαβαίνουνε κ οι πέτρες

το ΚΚΕ στα (τεκνατζίδικα :afro:) μάτια μου είναι ένα ανέκδοτο, καλύτερος κομμουνιστής είναι αυτός που μπορεί να αναλώνεται με το πιο ανούσιο πράγμα (εσωτερικές διαμάχες, τραμπουκισμοί, να τσακώνεται για ένα πανό σε μία πορεία) και να χάνει το νόημα και να απομακρύνεται απο την ιδεολογία του με τον πιο φαντεζί τρόπο

Μπορεί να μην είμαι ήρωας αλλά τρόω ελιές για ήρωες. Εκεί να δεις ηρωισμός! -bye- -bye-

Ο Νίκος Μπελογιάννης όπως αναφέρει και ο τίτλος του θέματος παραμένει ζωντανός για πάντα.
Εκτελέσθηκε επειδή αγαπούσε τον τόπο του, σε μιά εποχή που προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της από το εμφύλιο.
Ηταν ξημέρωμα Κυριακής 30 Μαρτίου ( Κυριακές δεν γίνονταν εκτελέσεις ), στο Γουδί, όταν από τις σφαίρες του αποσπάσματος πέφτει νεκρός ο Νίκος.
Στο άκουσμα του θανάτου του Νίκου, ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος από τον τόπο εξορίας του Αϊ Στράτη, γράφει ένα ποίημα για τον αγωνιστή- πατριώτη Νίκο Μπελογιάννη, " Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" , άλλωστε και το αρχικό απόσπασμα ήταν από την ταινία με τον ομώνυμο τίτλο.

είδες που έλεγα ότι είσαι ήρωας!

Δεν έχει να κάνει μόνο με τον μπελλογιάννη. Κυκλοφορούν 20 βίντεα απο χτες για τα κατορθώματα του ΚΚΕ στο φόρουμ κ ήταν γενική απάντηση, η γνώμη μου είναι πως (+ της σαπίλας και της φασιστικής νοοτροπίας που εφαρμόζουν τα μέλη της νεολαίας του ΚΚΕ και τα 60χρονα στελέγχη του) είναι ότι δεν είναι τα πράγματα άσπρα-μαύρα όπως εξηγεί μια δραματική ταινία με διαλόγους πιο αργούς και απο πρωινή εκπομπή για να τον καταλαβαίνουνε κ οι πέτρες

Μα εσύ ρε φίλε θα έπρεπε να χαίρεσαι που είναι έτσι το ΚΚΕ. Αν ήταν αλλιώς θα είχε σήμερα πολύ μεγάλη δύναμη και απήχηση στην κοινωνία. Δηλαδή τι προσπαθείς με την κριτική σου, να το απαξιώσεις; Δεν απαξιώνεται άλλο! Μόνο να το βοηθήσεις να βελτιωθεί θα καταφέρεις τελικά:flipout:

Και το κείμενο που παράθεσες δεν έχει τίποτα καλύτερο από φιλοσοφία πρωινάδικου. Δε νομίζω να φαντάζεσαι ότι είναι πολιτικό.:flipout:

το ΚΚΕ στα (τεκνατζίδικα :afro:) μάτια μου είναι ένα ανέκδοτο, καλύτερος κομμουνιστής είναι αυτός που μπορεί να αναλώνεται με το πιο ανούσιο πράγμα (εσωτερικές διαμάχες, τραμπουκισμοί, να τσακώνεται για ένα πανό σε μία πορεία) και να χάνει το νόημα και να απομακρύνεται απο την ιδεολογία του με τον πιο φαντεζί τρόπο

Μπορεί να μην είμαι ήρωας αλλά τρόω ελιές για ήρωες. Εκεί να δεις ηρωισμός! -bye- -bye-

Οι περισσότεροι κομμουνιστές είναι εκτός ΚΚΕ.

Για τις ελιές που τρώς άποψη δεν έχω. Καλού κακού όμως φτύνε και κανα κουκούτσι.

Ο Νίκος Μπελογιάννης όπως αναφέρει και ο τίτλος του θέματος παραμένει ζωντανός για πάντα.
Εκτελέσθηκε επειδή αγαπούσε τον τόπο του, σε μιά εποχή που προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της από το εμφύλιο.
Ηταν ξημέρωμα Κυριακής 30 Μαρτίου ( Κυριακές δεν γίνονταν εκτελέσεις ), στο Γουδί, όταν από τις σφαίρες του αποσπάσματος πέφτει νεκρός ο Νίκος.
Στο άκουσμα του θανάτου του Νίκου, ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος από τον τόπο εξορίας του Αϊ Στράτη, γράφει ένα ποίημα για τον αγωνιστή- πατριώτη Νίκο Μπελογιάννη, " Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" , άλλωστε και το αρχικό απόσπασμα ήταν από την ταινία με τον ομώνυμο τίτλο.

Ο Γιάννης Ρίτσος θα έπρεπε να κάθεται στ αυγά του και να ευχαριστεί τους δεσμοφύλακές του που δεν τον δολοφόνησαν.

Αλλά περιμένεις φιλότιμο ή μπέσα απο τους κομουνιστές;

:ADFADF1: