για πείτε μου...

Αν συγκεντρωθείς λίγο μπορείς να το αλλάξεις κατα βούληση χωρίς το κόλπο με το δάκτυλο του Maestro.
Το σημείο που κάνεις την αλλαγή είναι η αντανάκλαση στην πατούσα. Κοιτάς αυτό, και σκεφτεσαι την φορά που θες να γυρίζει και το αλλάζεις

Και όμως...
Πρακτικά δεν γυρίζει...
Δισδιάστατο είναι ρε παιδιά... Ο καθένας το βλέπει όπως του κάτσει... :flipout:

Να συμφωνησουμε κατ αρχας σε κατι,οτι περστρεφεται μονιμα πανω στο αριστερο της ποδι,δεν αλλαζει καθολου ποδι.Μαλλον δυσκολο να αλλαζει φορα δεξια -αριστερα,με σταθερο ποδι,θεωρω οτι γυριζει δεξιοστροφα.Με το δεξι ποδι σε εκταση πως γινεται να γυρναει αριστεροστροφα?

Last edited:
Αλλάζει πόδι.
Δλδ σου δίνει την εντύπωση οτι αλλάζει πόδι. Μία ψευδαίσθηση είναι. Στην πραγματικότητα δεν περιστρέφεται καθόλου. Είναι μία σκιά που αλλάζει σχήμα. Και είναι τέτοιο το σχήμα που να μπορεί να ερμηνευτεί σαν περιστροφή, είτε δεξιοστροφη είτε αριστερόστροφη. Το μυαλό μας κάθε φορά "ξεγελιέται" βλέποντας μόνο μία φορά κίνησης. Αλλά κατα βούληση μπορείς να αλλάξεις αυτήν την εντύπωση.

Σκέψου οτι το μόνο που πραγματικά βλέπεις είναι το σχήμα. Το πιό πόδι είναι κάθε φορά μπροστά και αν βλέπεις την δεξιά η αριστερή πλευρά της είναι απλά μία υπόθεση που κάνει το μυαλό για να "καταλάβει" αυτό που βλέπει.
Με λίγη εξάσκηση μπορείς να επιβάλεις εσύ αν θές το πόδι να είναι μπροστά ή πίσω και αν η στροφή είναι δεξιόστροφη η αριστερόστροφη. Το πιό εύκολο σημείο για αυτό είναι το σημείο της πατούσας, όπου είναι και πιό ορατό οτι είναι ψευδαίσθηση.

μήπως έχετε μπερδέψει τι εννοούμε αριστερά <= και τι δεξιά => ????

Δεξιόστροφα γυρίζει. Δεν υπάρχει καμία ψευδαίσθηση.
Όπως οι δείκτες του ρολογιού γυρίζει.

Εγώ μετά από πολύ ενασχόληση με την πάρτη της, κατάφερα να την κάνω να γυρίζει κατά βούληση ως εξής. .Κάθε φορά που ο εγκέφαλος μου μάλλον κολλάει και νομίζω πως γυρίζει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, τινάζω απότομα δύο τρεις φορές το κεφάλι μου προς την αντίθετη κατεύθυνση κοιτώντας τη από μια σχετική απόσταση, και γυρίζει αλλιώς η ρουφιάνα , αν όχι με την πρώτη με δύο τρεις σίγουρα.
Αλλά θα σταματήσω γιατί θα μου μείνει τικ.

Μια ανισόρροπη είναι ότι της γουστάρει κάνει:flipout:

Είναι πολύ απλό παίδες. Δοκιμάστε να κινήσετε τον δείκτη σας δεξιόστροφα καμιά δεκαριά φορές κοιτώντας τον επίμονα, και μετά κοιτάξτε την εικόνα. Θα γυρνάει δεξιόστροφα.

τινάζω απότομα δύο τρεις φορές το κεφάλι μου προς την αντίθετη κατεύθυνση κοιτώντας τη από μια σχετική απόσταση,:

Κοίτα να δεις τι κάνουμε όλοι για να χαζέψουμε μια ωραία γυναίκα...... τελικά και καράβι σέρνει και ο,τι αλλο θες!!!!!! :Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::afro:

Last edited:
Τίς φέρεστε πολύ άγρια της κοπελιάς... ο ένας με δάκτυλα ο άλλος με τιναγματα της κεφαλής... :viking::ridinghorse:

Ενώ εγώ παίζω μαζί της εγκεφαλικά! Με απλά βλέμματα την κάνω να γυρίζει όπου θέλω... :date::date::date:

μήπως έχετε μπερδέψει τι εννοούμε αριστερά <= και τι δεξιά => ????

Δεξιόστροφα γυρίζει. Δεν υπάρχει καμία ψευδαίσθηση.
Όπως οι δείκτες του ρολογιού γυρίζει.

Με τα λόγια του Γαλιλαίου "Κίομως γυρίζει....":firstprize:

μας έχει τρελάνει το γκομενάκι :p εγώ πάντως μόνο μια φορά την είδα να στροφάρει αριστερά

Σε παρακαλώ...
Nobody expects the Spanish Inquisition!

3197212048_a570fd793f.jpg

Re: Απάντηση: Re: για πείτε μου...

Εσύ τι είσαι τώρα; Η Ιερά Εξέταση; :D

Εγώ φταίω μάναμ; Κοίτα που έχουμε καταντήσει!

Στη μία περίπτωση μιλάνε τα μάτια...

Ενώ εγώ παίζω μαζί της εγκεφαλικά! Με απλά βλέμματα την κάνω να γυρίζει όπου θέλω... :date::date::date:

Στην άλλη περίπτωση έχουμε ενδείξεις σχιζοφρενικής φύσεως...

τινάζω απότομα δύο τρεις φορές το κεφάλι μου προς την αντίθετη κατεύθυνση κοιτώντας τη από μια σχετική απόσταση, και γυρίζει αλλιώς η ρουφιάνα , αν όχι με την πρώτη με δύο τρεις σίγουρα.

Εγώ τους έδωσα μία πιο safe λύση... :ADFADF1:

Δεν άντεξα και την πήρα τηλέφωνο. Έλα απόψε να σου πώ μου είπε η.....Χάϊδω τη λένε!

Billy μου, μόλις διάβασα το νήμα και 'γω δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο. Όταν παίρνω δεξιόστροφα βγαίνει το Δρομοκαΐτιο, όταν παίρνω αριστερόστροφα βγαίνει το Δαφνί......

Μήπως να κάναμε μια ομαδική επίσκεψη?????:flipout::flipout: