- 5 July 2006
- 200
Παιδιά γεια σας , μετά την αγορά μιας led τηλεόρασης 47ρας από τον γιο μου και αφού μετά την εγκατάσταση περιμένοντας να δω μαύρο η έστω κάποιο μαύρο της προκοπής γιατί ξέρω πάνω κάτω τα προβλήματα των led και τι παιχνίδια παίζονται με το μάρκετινγκ είδα τέτοια σύννεφα που μου ήρθε να ανοίξω την ομπρέλα!! Στο σπίτι το δικό μου εκτός από δυο προβολικές που έχω οι οποίες μλεδιαζουν στο μαύρο όχι πολύ αλλά για μένα είναι λίγο ενοχλητικό έχω πάρει και μια Samsung 40αρα από προσφορά και χωρίς να το ψάξω και όχι led μια απλή έτσι για το παιδικό η οποία πλάκα πλάκα έχει πάρα πολύ καλό μαύρο . Προβληματίζουμε λοιπόν και σκέπτομαι μήπως είναι καλύτερα απλή lcd και όχι με led ?? Τώρα θα μου πείτε για πλάσμα κ.τ.λ. έλα όμως που και εκεί πρέπει να προσέχεις (στρωσίματα και τα ρέστα) ενώ με μια απλή lcd από ότι φαίνεται έχεις ίσως λιγότερες έννοιες ,γνωρίζοντας βεβαίως ότι τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει ( τουλάχιστον ακόμα ) εν αναμονή βεβαίως και των nano led που δεν ξέρουμε και αυτές τι βιολί θα βαρόνε , τι λέτε και εσείς ????