Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Δημήτρη δεν βλέπω κάτι το αρνητικό στην μέχρι τώρα συζήτηση ούτε που να μειώνει το επίπεδο της κατηγορίας ούτε να υποτιμά το νοητικό επίπεδο των συμμετέχοντων σε αυτή.
Ενδεχομένως το θέμα να αποπνέει μια θηλυκότητα που εδώ και καιρό στην κατηγορία δεν είχαμε τη χαρά να έχουμε ελλείψη μελών θηλυκού γένους.

Ναι Είμαι Γυναίκα :idea:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17093

Να θυμηθούμε λίγο και κάποιες ωραίες στιγμές που ανήκουν στο .................μακρινό παρελθόν..................και που έχουν σχέση και με μουσική και με συναισθήματα

Για να δουν τα νέα μας μέλη το "ύφος" της κατηγορίας και να θυμηθούμε και εμείς.......

Γιώργο, έγραψες απίστευτα!
Τα σέβη μου...:worshippy:

Κάθομαι και διαβάζω το θέμα κι έχω ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά...

Απάντηση: Re: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Εγώ πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Ποιοί ειναι οι "αυνανίες";

Το να μην με ενδιαφέρει ένα θέμα το καταλαβαίνω απόλυτα όπως και το σέβομαι. Το να υποβαθμίζω όμως την αξία του με λέξεις όπως η παραπάνω το θεωρώ απαράδεκτο.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Eπειδή καθόσουν δίπλα μου μάναμ´:ernaehrung004:

μπράβο και στους δυό σας :ernaehrung004:

Ειναι αναδρομος ο Ερμής φαίνεται, μονο ετσι εξηγείται αυτή η εκρηξη τεστοστερονης σε όλο το φόρουμ.

καλό πολύ καλό γέλασα πολύ-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

"Μέλος θηλυκού γένους" εννοείς τον fedra;:chinscratch:
Αφού χθές βράδυ, προσδιόρισε ο ίδιος τον εαυτό του σαν "ένα σοφό γέρο" (sic): "φιλικά από έναν σοφό γέρο" λέει του Μπαϊραχτάρη, στο post #34 του νήματος Στο "repeat".

Am I missing something or what ? :confused:

alter ego my friend είμαι Γ Υ Ν Α Ι Κ Α:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει

Τάσο, το λέει καθαρά στο πρώτο post του παρόντος thread στις τελευταίες γραμμές. Είναι όλη αυτιά...

Μπράβο έτσι είναι αλλά πολλοί δεν βλέπουν τα αυτονόητα :worshippy::worshippy:

:music-smiley-006:
...άσε που δεν γνωρίζω ούτε μία γυναίκα που να έχει κόλλημα με τα βινύλια :nounder:
Λέτε να έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την πρώτη;

Οπως και νά'χει, Welcome Fedra :ernaehrung004:

Έτσι είναι και σε ευχαριστώ μεγάλο κόλλημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Αυτό εννοούσα και εγώ αναφερόμενος σε "ξαφνικές" παρουσίες εν τω μέσω της νυχτός και τα υπόλοιπα που θίχτηκε ο αγαπητός Busoni.(δεν αναφέρω την λέξη γιατί σοκάρει..)

Και εν πάσει περιπτώσει αμα είναι τόσο προσφιλές το θέμα θα μπορούσε να αναρτηθεί στην Εκτός..
Αυτά που απάντησε ο Ντοκ ,ο Σπύρος και όσα έγραψε ο Λύμπε με εκφράζουν απόλυτα.

Μόνο τα ´"Ζώδια και Μουσική" δεν αναρτήσαμε ακόμα..

Έχεις φαντασία :BXVZCBXZ6:

χαρακτηρίζοντας -άσχημα- ένα θέμα, εκτός οτι προσβάλλεις τον δημιουργό του, προσβάλλεις και τους συμμετέχοντες...

κι εν πάση περιπτώσει, τι είναι η κατηγορία της μουσικής που δεν μπορεί να σηκώσει ένα τέτοιο θέμα?

αγιασμένη.?.?.

:afro: cool......:SFGSFGSF:

Και για να τελειώσω με τους χαιρετισμούς σας παραπέμπω στα "σοβαρά" ποστς #52, #53, &#63 του κυρίου..fedra στο θρεντ "Στο repeat".

Ελπίζω μόνο να μη σβηστούν και αυτά.

έχεις δίκιο άσπονδε φίλε μου παρατραβηγμένο χ ο υ μ ο ρ από την πλευρά μου καταδίκασέ με εγώ πάντως όταν θα σας παρουσιάσω δικιά μου μουσική θα χαρώ να ακούσω και την γνώμη σου.

:violent-smiley-030::grandpa::grinning-smiley-043

θεωρώ αν μη τι άλλο άτοπο να συνεχίσουμε αυτήν την -εκτός θέματος- συζήτηση.

οι συντονιστές της κατηγορίας μας ζήτησαν να μην δώσουμε συνέχεια κι εγώ θα το πράξω μόνο και μόνο ως ένδειξη σεβασμού, γιατί πρώτον και κύριον μου είναι συμπαθέστατοι και οι δυο, αλλά επειδή είναι νέοι και οι παλιοί θα τους τρελάνουν!!(με την καλή έννοια πάντα:BDGBGDB55:)

θα πρότεινα λοιπόν να πράξουμε όλοι το ίδιο..

νέοι είναι ρε παιδιά(guybrush & Tasos_Th), μην τους τζαζέψουμε-τε απο τώρα.... :flipout::flipout:

Exω την εντυπωση οτι τα μελη Myrtw και fedra μαλλον θα απογοητεύτηκαν απο την συμπεριφορα και το "καλοσορισμα " που τους επιφυλαξαμε μερικοι απο εδω μεσα.
Νομιζω οτι η λακωνικη απαντηση του Ντοκ και η συμφωνια με το κουοταρισμα του Σπυρου εδινε ολη την ουσια.

Η δε κριση του φιλου μας του Ιωαννου του Δημητρη αξιοσεβαστη μεν ....υπερβολικη δε IMHO.

Καλως ηρθατε καινουργιοι φιλοι..και να μας συμπαθατε....ειμαστε παθιασμενοι ...πως να το κρυψωμεν αλλωστε!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:
:BDBDG54: κάπως έτσι αισθάνομαι, :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Τα άτομα Ποντικοί είναι τόσο γοητευτικοί και ελκυστικοί που είναι πάντα περιτριγυρισμένα από φίλους και θαυμαστές. Μπορούν επίσης να είναι μοναχικά και απογοητευτικά πένθιμα κάνοντας σπάνια φιλίες που να διαρκούν. Τους ξέρουν και ως τελειομανείς που δεν θέλουν ποτέ να χάνουν την υπόληψή τους.

αυτό θα πεί έμπνευση :antlers:

Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

έχεις δίκιο άσπονδε φίλε μου παρατραβηγμένο χ ο υ μ ο ρ από την πλευρά μου καταδίκασέ με εγώ πάντως όταν θα σας παρουσιάσω δικιά μου μουσική θα χαρώ να ακούσω και την γνώμη σου.

:violent-smiley-030::grandpa::grinning-smiley-043

Καλώς ήρθες Φαίδρα...
Περιμένουμε με ανυπομονησία τις "συνθέσεις σου"....

Μωρέ τραβάτε με κι ας κλαίω είστε όλοι σας!

Την επόμενη φορά που θα κάνετε παράπονα για υπερβολική ελαφρότητα, θα σας ποστάρω λινκ προς αυτό εδώ το θρεντ, να θυμηθείτε τι γράφετε...:devil-smiley-029:

άξια τα 5 αστεράκια σου εύγε.:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

θεωρώ αν μη τι άλλο άτοπο να συνεχίσουμε αυτήν την -εκτός θέματος- συζήτηση.

οι συντονιστές της κατηγορίας μας ζήτησαν να μην δώσουμε συνέχεια κι εγώ θα το πράξω μόνο και μόνο ως ένδειξη σεβασμού, γιατί πρώτον και κύριον μου είναι συμπαθέστατοι και οι δυο, αλλά επειδή είναι νέοι και οι παλιοί θα τους τρελάνουν!!(με την καλή έννοια πάντα:BDGBGDB55:)

θα πρότεινα λοιπόν να πράξουμε όλοι το ίδιο..

νέοι είναι ρε παιδιά(guybrush & Tasos_Th), μην τους τζαζέψουμε-τε απο τώρα.... :flipout::flipout:

Petran στην μουσική κατηγορία εδώ και αρκετό καιρό πολλά θέματα που άπτονται καθαρά της μουσικής λόγω του οτι υπάρχει ένα ας πούμε δέσιμο και άνεση μεταξύ των μελών πολλές φορές καταλήγουν εντελώς αλλού.Γιατί να τζαζέψουν οι Τάσος και ο Στέργιος?Αφού την γνωρίζουν αυτήν την κατάσταση και έχουν συμμετάσχει και οι ίδιοι στο παρελθόν σε "μικροπαρεκτροπές"