Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Οντως αποπνέουν μιά ´ελαφρά ειρωνεία´.
Τώρα στό κατά πόσον ορισμένοι αποθαρρύνονται απο μιά δική μου γνώμη τι να πω??Δεν ανέφερα κάτι παραπάνω..Καλή συνέχεια ευχήθηκα.
Πάντως τό μουσικό φόρουμ δεν ειναι σωματείο Καλβινιστών μέ σκοπό το ´κοινό καλό´ή την ´διάδοση τού πολιτισμού´.
Μέ την ίδια λογική πάντως δεν θάπρεπε να λέμε κουβέντα για τον Mahler και τον Walker,που βαριέται ο Ντόκ,για τούς Yes και τούς Camel που βαριέμαι εγώ και πάει λέγοντας..
Ισως χρειαστεί να δημιουργηθεί μιά ´Επιτροπή Υποδοχής Νέων´...:cool:
Ηδη αποσύρω την υποψηφιότητά μου.:flipout:

ποτέ μην λες ποτέ έχω κάτι δισκάκια μούρλια για σένα :afro:

ποτέ μην λες ποτέ έχω κάτι δισκάκια μούρλια για σένα :afro:

Λέτε??
Θα κατορθώσετε να μέ εκπλήξετε???:eek:
Το εύχομαι.
Επι τη ευκαιρία καλώς ορίσατε.

Petran στην μουσική κατηγορία εδώ και αρκετό καιρό πολλά θέματα που άπτονται καθαρά της μουσικής λόγω του οτι υπάρχει ένα ας πούμε δέσιμο και άνεση μεταξύ των μελών πολλές φορές καταλήγουν εντελώς αλλού.Γιατί να τζαζέψουν οι Τάσος και ο Στέργιος?Αφού την γνωρίζουν αυτήν την κατάσταση και έχουν συμμετάσχει και οι ίδιοι στο παρελθόν σε "μικροπαρεκτροπές"

Μα το λέω καθαρά χιουμοριστικά καθότι κάποιο μέλος(δεν θυμάμαι ποιο) έδειξε διάθεση -προφανώς χιουμοριστική- να τους πήξει...

ουδέν μεμπτόν..

αν δεν εχετε καταλαβει η Φαιδρα και η Μυρτω αν θυμαμαι καλα την αλλη κοπελια ειναι μια κινηση της διαχειρισεως να κρατησουν τα στελεχη της μουσικης μεσα στην κατηγορια απο τνα γυρνανε και να κουτσουλουν αλλες

HI End εκτος

Απάντηση: Re: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

αν δεν εχετε καταλαβει η Φαιδρα και η Μυρτω αν θυμαμαι καλα την αλλη κοπελια ειναι μια κινηση της διαχειρισεως να κρατησουν τα στελεχη της μουσικης μεσα στην κατηγορια απο τνα γυρνανε και να κουτσουλουν αλλες

HI End εκτος

Ρέπλικες είναι??:eek::eek::flipout::flipout:

HI End εκτος

όχι φαίδρα αλλα fentra =Φέντρα
Άλλες κατηγορίες;

δεν ειδα καλα το ονομα στο pay roll του σωματειου!!!!!!

τιποτα Fentra .....(δεν το γραφω στα Ελληνικα διοτι αμα βαλουμε και το στερητικο Α το ονομα σου αποκταει ενα μεγαλειο....)

κατα τα αλλα αναφερομαι σε καποια αλλες κατηγοριες οπου πριν λιγες μερες ειχαμε καποιες μινι κρισεις

δεν ειδα καλα το ονομα στο pay roll του σωματειου!!!!!!

τιποτα Fentra .....(δεν το γραφω στα Ελληνικα διοτι αμα βαλουμε και το στερητικο Α το ονομα σου αποκταει ενα μεγαλειο....)

κατα τα αλλα αναφερομαι σε καποια αλλες κατηγοριες οπου πριν λιγες μερες ειχαμε καποιες μινι κρισεις

Βλέπω όμως πώς μέ τίς μίνι-κρίσεις επανήλθε το χιούμορ σου..;);)

A-fendra.:grinning-smiley-043

:ADFADF1::ernaehrung004:

Έτσι είναι όταν ακούς μουσική η που δεν καταλαβαίνεις η που δεν έχεις μάθει να ακούς η που ο ήχος σου φέρνει αναμνήσεις και θημώνεις η χαίρεσαι.
καθαρή προσφορά εκτόνωσης,απόλαυσης , ενέργειας.
ένας μικρός θάνατος στον μικρόκοσμο και εγκεφαλική αναγέννηση´
μία πλοκή που έχει γνωστή αρχή και άγνωστο τέλος αλλά με δράση και σασπένς.
με μια μικρούλα ερώτηση έγινε ολόκληρο σκηνικό παραλίγο μελόδραμα
έτσι είναι και η μουσική μια γνωστή άγνωστη κατάκτηση.
θέλω να κρατιέστε από την μουσική όχι από μένα είστε πολλοί θα πέσω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Οντως αποπνέουν μιά ´ελαφρά ειρωνεία´.
Τώρα στό κατά πόσον ορισμένοι αποθαρρύνονται απο μιά δική μου γνώμη τι να πω??Δεν ανέφερα κάτι παραπάνω..Καλή συνέχεια ευχήθηκα.
Πάντως τό μουσικό φόρουμ δεν ειναι σωματείο Καλβινιστών μέ σκοπό το ´κοινό καλό´ή την ´διάδοση τού πολιτισμού´.
Μέ την ίδια λογική πάντως δεν θάπρεπε να λέμε κουβέντα για τον Mahler και τον Walker,που βαριέται ο Ντόκ,για τούς Yes και τούς Camel που βαριέμαι εγώ και πάει λέγοντας..
Ισως χρειαστεί να δημιουργηθεί μιά ´Επιτροπή Υποδοχής Νέων´...:cool:
Ηδη αποσύρω την υποψηφιότητά μου.:flipout:

Βρε θα σε βάλουμε με το ζόρι ως τον πολυγραφότερο (και με διαφορά μάλιστα )του club!!
:D
Και ως τιμωρία, για να μην ξαναπρογκήξεις* τους νεοεισερχόμενους...
:flipout::flipout::flipout:

*= στο είπα στα Πελοποννησιακά για να το καταλάβεις καλύτερα...
;)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει

Βρε θα σε βάλουμε με το ζόρι ως τον πολυγραφότερο (και με διαφορά μάλιστα )του club!!
Και ως τιμωρία, για να μην ξαναπρογκήξεις* τους νεοεισερχόμενους...
:flipout::flipout::flipout:

*= στο είπα στα Πελοποννησιακά για να το καταλάβεις καλύτερα...
;)

Eλα μωρέ..
Εγραψα ένα σχολιάκι μονον.:Banane0::Banane0:
Ακου ´πρόγκιγμα´:music-smiley-005::music-smiley-005:

Kαλοδεχούμενοι-ες ναναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφ

Eλα μωρέ..
Εγραψα ένα σχολιάκι μονον.:Banane0::Banane0:
Ακου ´πρόγκιγμα´:music-smiley-005::music-smiley-005:

Kαλοδεχούμενοι-ες ναναι.

:ernaehrung004:

Τελικά με το φύλο έχει γίνει μπέρδεμα...