ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΟΡΙΑ

Eυχαριστω για τις διευκρηνισεις...

Σιγουρα θα τους ακουσω με τοσο καλα λογια που ακουω...:ernaehrung004:

Ισάξιοι των Kyuss δεν είναι, δεν έχουν ... Garcia!!! :singer: :smile:

Όντως φοβερή μπάντα, μας επισκεύτηκαν και στο ΑΝ πριν καιρό. Σε όσους αρέσει αυτή η μουσική πρέπει να τους γνωρίσουν.

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΟΡΙΑ

Ένα άλμπουμ που το θεωρώ ισάξιο με τις καλύτερες στιγμές των Kyuss και ανήκει σε άλλη μπάντα είναι το παρακάτω:

delmar_lo-718405.jpg

Oι Αργεντίνοι LOS NATAS είναι ίσως η δεύτερη σπουδαιότερη μπάντα (εντάξει οι QOTSA ψιλοξέφυγαν) και το DELMAR είναι ένα ανυπέρβλητο έπος.
Η μουντίλα, τα latin στοιχεία, οι κάκτοι, ο καυτός ήλιος, η έρημος, οι τεκίλες, όλα εδω μέσα σ' ένα χαρμάνι ζαλισμένης ομορφιάς.

Για μένα στο ίδιο επίπεδο με το Sky Valley, αν και πιο πρωτόγονο.

10/10 για πλάκα.

Αξίζει ν´ακούσετε όλες τις δουλειές τους αλλά το delmar είναι ευαγγέλιο.

Δημητρη τους LOS NATAS που και πως μπορουμε να τους βρουμε?

Η βρωμιά έχει να κάνει με τις κιθάρες που είναι καρφωμένες σ' ενισχυτές μπάσων.

Νομίζω πως στα κεντρικά (Metropolis κ.τ.λ) πρέπει να υπάρχουν κάποια και αν θυμάμαι καλά ορισμένα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Last edited:

Νομίζω πως στα κεντρικά (Metropolis κ.τ.λ) πρέπει να υπάρχουν κάποια και αν θυμάμαι καλά ορισμένα σε πολύ χαμηλές τιμές.

ωραία σε ευχαριστώ.....το καλό με αυτές τις μπάντες είναι ότι ξεχνάω ότι οι MONSTER MAGNET έβγαλαν έναν τόσο μέτριο δίσκο όπως τον τελευταίο....

Φίλε Ηλία για το Delmar έγραψα και όχι για το συνολικό τους έργο.:ernaehrung004:

Δημήτρη και εμένα μου αρέσουν πολύ, το Delmar είναι αριστούργημα αλλά... ξέρεις, ο Garcia είναι ημίθεος :worshippy:, αυτοί είναι κοινοί θνητοί :smile:-bye-

To Delmar είναι για τον στονερά Iερό Ευαγγέλιο.

Δίσκος με τεράστια φαντασία, ψυχεδελικός, ελάχιστα βαρύς, με μελωδίες που διεκδικούν τίτλο ευρεσιτεχνίας που κεντάνε και περιπλέκονται τόσο ιδιαίτερα. Όταν κανείς το χωνέψει δύσκολα γλυτώνει την εξάρτηση. Μια μαγεία σκέτη!

Κι αν σκεφτεί κανείς πως όταν ηχογραφήθηκε τα μέλη των Αργεντίνων Natas δεν ήταν πάνω από 19-20 χρονών...

Το πιο αστείο είναι ότι έγραφα post για τους Los Natas, το οποίο έσβησα πριν το postάρω, για να μην ξεφύγουμε κι άλλο :smile:
Όντως είναι καταπληκτικοί, και το Delmar από τα αγαπημένα μου album, το έχω λιώσει!!!

Και μιας και οι προτάσεις συνεχίζονται, να προσθέσω μερικές ακόμη:

Clutch, Colour Haze, Dozer, Electric Wizard, Hangnail, Karma to Burn, Nightstalker, Nebula, Orange Goblin, Solarized, Spiritual Beggars

Όλους τους παραπάνω και πολλούς ακόμη μπορείτε να τους ακούσετε εδώ

Ακριβώς, και να προσθέσω ότι ο Homme έχει επίσης χαμηλότερο κούρδισμα στην κιθάρα του οπότε σε συνδυασμό με τον ενισχυτή μπάσου :music-smiley-005:

Το πιο αστείο είναι ότι έγραφα post για τους Los Natas, το οποίο έσβησα πριν το postάρω, για να μην ξεφύγουμε κι άλλο :smile:
Όντως είναι καταπληκτικοί, και το Delmar από τα αγαπημένα μου album, το έχω λιώσει!!!

Και μιας και οι προτάσεις συνεχίζονται, να προσθέσω μερικές ακόμη:

Clutch, Colour Haze, Dozer, Electric Wizard, Hangnail, Karma to Burn, Nightstalker, Nebula, Orange Goblin, Solarized, Spiritual Beggars

Όλους τους παραπάνω και πολλούς ακόμη μπορείτε να τους ακούσετε εδώ

Fu Mansu, οι αγαπημενοι μου. Τεραστια Μπαντα.
Απ το stonerrock, ειχα κατεβασει παλαιοτερα συλλογες που ειχαν μεσα διαμαντακια....