ποιο πολύ με MOTORHEAD μοιάζουν παρά με οτιδήποτε άλλο
Εμένα πάλι δεν μου φέρνουν προς Motorhead. Μάλλον προς Black Sabbath θα έλεγα, στα πρώτα τους...
ως προς την "βρωμια" ελεγα:2thumb22sup:
Ένα άλμπουμ που το θεωρώ ισάξιο με τις καλύτερες στιγμές των Kyuss και ανήκει σε άλλη μπάντα είναι το παρακάτω:
![]()
Oι Αργεντίνοι LOS NATAS είναι ίσως η δεύτερη σπουδαιότερη μπάντα (εντάξει οι QOTSA ψιλοξέφυγαν) και το DELMAR είναι ένα ανυπέρβλητο έπος.
Η μουντίλα, τα latin στοιχεία, οι κάκτοι, ο καυτός ήλιος, η έρημος, οι τεκίλες, όλα εδω μέσα σ' ένα χαρμάνι ζαλισμένης ομορφιάς.
Για μένα στο ίδιο επίπεδο με το Sky Valley, αν και πιο πρωτόγονο.
10/10 για πλάκα.
Αξίζει ν´ακούσετε όλες τις δουλειές τους αλλά το delmar είναι ευαγγέλιο.
Η βρωμιά έχει να κάνει με τις κιθάρες που είναι καρφωμένες σ' ενισχυτές μπάσων.
Νομίζω πως στα κεντρικά (Metropolis κ.τ.λ) πρέπει να υπάρχουν κάποια και αν θυμάμαι καλά ορισμένα σε πολύ χαμηλές τιμές.
Φίλε Ηλία για το Delmar έγραψα και όχι για το συνολικό τους έργο.:ernaehrung004:
Ακριβώς, και να προσθέσω ότι ο Homme έχει επίσης χαμηλότερο κούρδισμα στην κιθάρα του οπότε σε συνδυασμό με τον ενισχυτή μπάσου :music-smiley-005:Η βρωμιά έχει να κάνει με τις κιθάρες που είναι καρφωμένες σ' ενισχυτές μπάσων.
Το πιο αστείο είναι ότι έγραφα post για τους Los Natas, το οποίο έσβησα πριν το postάρω, για να μην ξεφύγουμε κι άλλο :smile:
Όντως είναι καταπληκτικοί, και το Delmar από τα αγαπημένα μου album, το έχω λιώσει!!!
Και μιας και οι προτάσεις συνεχίζονται, να προσθέσω μερικές ακόμη:
Clutch, Colour Haze, Dozer, Electric Wizard, Hangnail, Karma to Burn, Nightstalker, Nebula, Orange Goblin, Solarized, Spiritual Beggars
Όλους τους παραπάνω και πολλούς ακόμη μπορείτε να τους ακούσετε εδώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.