Δεν του εδινες καλυτερα τη μπαταρια του ηλεκτρονικου τσιγαρου σου. ?
Θα εβαζε μπροστα και το αμαξι του οταν θα του εμενε απο τα νερα το χειμωνα. ! :idea:
Βρε παιδια, αυτος ο χασοδικης παππους που λετε συνεχεια ποιος ειναι. ???? :BDGBGDB55:
Το γελάς; Δες εδώ μια φωτό, για το
πού ακριβώς βρίσκεται η φόρτιση της μίας από τις δύο γαϊδούρες 26650 Enerpower των 4500 mAh που έχω, μετά από δυόμισι μέρες ατμίσματος με τον Ναυτίλο μου και σχεδόν
10 ml κατανάλωση υγρού στο Seven-22! Στα 3,73V!!!
Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, μία μεγέθυνση στην οθόνη του Seven-22.
Αλλά από μπαταρίες που τις έχω πληρώσει σχεδόν 50 ευρώ το ζευγάρι, ότι και να μου δώσουν λίγο θα είναι. Όταν βέβαια θέλεις τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην αυτονομία μπαταρίες, θα τις πληρώσεις αδρά.
Τι εννοείς ποιος είναι ο Χασοδίκης παππούς που λέμε συνέχεια; Ο βλαμμένος πρόεδρός σας, ποιός άλλος;!
Παιδιά, στο σοβαρά τώρα, έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το κ@λ@pc του Χασοδίκη. Μου το έχει φέρει στο σπίτι από χτες το απόγευμα, και η πολύ μεγάλη πλάκα είναι ότι τώρα, σε μένα, δουλεύει μια χαρά! Έπρεπε να βλέπατε τα μούτρα του Γιάννη, αχ και να τον τραβούσα βίντεο, θα έπεφτε πολύ γέλιο.
Ότι και να έχω δοκιμάσει, το pc δουλεύει μια χαρά. Το έσβησα και το άναψα άπειρες φοές, κανένα πρόβλημα. Το άφησα όλη τη νύχτα σε stand by, την επόμενη μέρα τα λαμπάκια της μητρικής ήταν κανονικά αναμμένα, και φυσικά ξεκίνησε με τη μία. Το έβγαλα κι εντελώς από τη πρίζα για δεκάλεπτο, πάλι ξεκίνησε μια χαρά. Σε idle κατάσταση τραβάει 185W, όπως βλέπετε και στη φωτό.
Του έκανα και stress test στη cpu, έφτασε 320W κατανάλωση, πάλι κανένα πρόβλημα! Θα μας τρελάνει κανονικά το pc του παιδιά!...