Για τον Ντοκ

Re: Απάντηση: Re: Για τον Ντοκ

Υπόψιν παρευρέθην σε συναυλία τού Πασχάλη σε κλειστό σινε-θέατρο τής γενέτειράς μου εν έτει 1972...
Απο αμαρτίες σε αυτή τήν ζωή άλλο τίποτα.:Banane0::music-smiley-005:

σιγά τα ωά...
εγώ έπαιξα με τον Πασχάλη (μπάσο) στη Λέσχη Αξιωματικών της 110 στην Λάρσα...:worshippy:

Απάντηση: Re: Για τον Ντοκ

τραουδούσε ποπ και (υποτίθεται) έπαιζε και κιθάρα σε υποτιθέμενο οικογενειακό συγκρότημα.
Και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στεκόταν πολύ καλά, πολύ καλύτερα και ξιοπρεπέστερα από την ποπ που εκπροσωπεί σήμερα πχ όνομα όπως η lady gaga...

και σίγουρα δεν είχε την επιτήδευση που είχαν πχ οι Dee Lite....
βλέπεις ήταν ακόμα 70'ς

αχ αυτο το χασμα των γεννεων....

τραουδούσε ποπ και (υποτίθεται) έπαιζε και κιθάρα σε υποτιθέμενο οικογενειακό συγκρότημα.
Και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στεκόταν πολύ καλά, πολύ καλύτερα και ξιοπρεπέστερα από την ποπ που εκπροσωπεί σήμερα πχ όνομα όπως η lady gaga...

και σίγουρα δεν είχε την επιτήδευση που είχαν πχ οι Dee Lite....
βλέπεις ήταν ακόμα 70'ς

Πρέπει να είμαι ο μόνος Έλλην που δεν έχει ακούσει Lady Gaga, δεν αστειεύομαι.
Επιτηδευμένοι οι Dee-lite???????
Καλά τα λέει ο συνονόματος....χεχε

δεν έχεις ακούσει διότι πιθανότατα....ΔΕΝ έχεις κόρη...:smash:

Ναι επιτήδευση στη λογική κάθε περσι και καλύτερα.

Αν θεωρήσουμε ότι ο Cassidy δεν ήταν Music Indusrty οι Dee Lite ήταν. Φυσικά αν βάλουμε πιό πριν τον Bill Ηaley ήταν επιτηδευμένος ο Cassidy.
Αλλά σήμερα όλα δείχνουν αλλιώς.

αν ήταν εδώ ο Λύμπε θα έλεγε.....

you had to be there....

αυτο σου λεω αρχηγε.στα 90'ς στα παρτι οταν εμπαινε ανεσταινε νεκρους.
να βλεπεις κορμια να λικνιζονται στο de groové κολαση....you had to be there...ασε που απο το sample γνωρισα τον Χερμπι...

δεν έχεις ακούσει διότι πιθανότατα....ΔΕΝ έχεις κόρη...:smash:

Correct!

Ναι επιτήδευση στη λογική κάθε περσι και καλύτερα.

Αν θεωρήσουμε ότι ο Cassidy δεν ήταν Music Indusrty οι Dee Lite ήταν. Φυσικά αν βάλουμε πιό πριν τον Bill Ηaley ήταν επιτηδευμένος ο Cassidy.
Αλλά σήμερα όλα δείχνουν αλλιώς.

Yπό αυτό το πρίσμα το δέχομαι, αλλά άμα μου λες ότι είχε και TV Show...ε την είχε τη βιομηχανία του και αυτός.

Re: Απάντηση: Re: Για τον Ντοκ

αυτο σου λεω αρχηγε.στα 90'ς στα παρτι οταν εμπαινε ανεσταινε νεκρους.
να βλεπεις κορμια να λικνιζονται στο de groové κολαση....you had to be there...ασε που απο το sample γνωρισα τον Χερμπι...

Η μεγαλύτερη εισφορά της hiphop και house ήταν τα samples απ'όπου έμαθα τη soul και τη jazz.
Οι US3 έκαναν ολόκληρο δίσκο με samples της bluenote (θυμάσαι σίγουρα το Cantaloop).

+1 ούτε εγώ εκτός στιγμιοτύπων....

Δεν ξέρω τα κουμπιά και έσβησα το μήνυμα του Αρχηγού.
Μαθητευόμενος μάγος. sorry chief. πήγα να προσθέσω και το έκανα μαντάρα :blush:

Last edited by a moderator:
Λάθος παρουσίαση έγραψα :nounder:.
Και να φανταστείτε, διάβαζα κι εγώ Μανίνες και Κατερίνες τότε. Έχετε το ελεύθερο να πάρετε το ένα από τα δύο αστεράκια μου πίσω....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για τον Ντοκ

Στείλε με p.m. κανά link νά απολάψω.:ADFADF1:

βρήκα εγώ μια φωτογραφία της από την τελετή αποφοίτησης από τις Ουρσουλίνες με μία συμμαθήτριά της Σπύρο
lady-gaga-paris-hilton1.jpg

και συμφωνώ με τους Dee Lite, κολοσσοί, αλλά και σαφώς προιόν παγκοσμιοποίησης, early, αλλά σαφέστατα παγκοσμιοποίησης.

κολοσσοι δεν ηταν.ενας δισκος μονο ηταν.αλλα ηταν ενα πολυ ωραιο τσιρκο,σαφεστατα προιον παγκοσμιοποιησης,με ηχους απο το παρελθον τοσο ωραιους που ολοι ξανανακαλυψαν.το disco revival απο εκει ξεκινησε.
ολη η soul-jazz του '60 και η αναβιωση του χρωσταει πολλα σ'αυτους.
οταν βαραγανε οι περισσοτεροι με τα ηλεκτρονικα,αυτοι ηρθαν με τα samples τους να μας θυμισουν πως ειναι το πραγματικο λικνισμα..:worshippy:.