Για τον Ντοκ

Re: Απάντηση: Re: Για τον Ντοκ

αυτο σου λεω αρχηγε.στα 90'ς στα παρτι οταν εμπαινε ανεσταινε νεκρους.
να βλεπεις κορμια να λικνιζονται στο de groové κολαση....you had to be there...ασε που απο το sample γνωρισα τον Χερμπι...

Και που βάζεις το γεγονός πως όλοι οι groovόπληκτοι (άντρες γυναίκες) “σιδέρωναν” τα μαλλιά προς τα έξω για να μοιάζουν στο γκρουπάκι?:flipout:

You had to be there x 1000

αυτο σου λεω αρχηγε.στα 90'ς στα παρτι οταν εμπαινε ανεσταινε νεκρους.
να βλεπεις κορμια να λικνιζονται στο de groové κολαση....you had to be there...ασε που απο το sample γνωρισα τον Χερμπι...

btw κι αυτός μαζί με το Cassidy γεννήθηκε...

Και που βάζεις το γεγονός πως όλοι οι groovόπληκτοι (άντρες γυναίκες) “σιδέρωναν” τα μαλλιά προς τα έξω για να μοιάζουν στο γκρουπάκι?:flipout:

You had to be there x 1000

Ι WERE there....:drummer:

but also some years before that...:Banane0:

Δεν ξέρω τα κουμπιά και έσβησα το μήνυμα του Αρχηγού.
Μαθητευόμενος μάγος. sorry chief. πήγα να προσθέσω και το έκανα μαντάρα :blush:

δε μάθαμε και τι ήθελες να προσθέσεις...:smash:

ήθελα να πώ 'μας πήρατε μας πήρατε ...φλουρί Κωνσταντινάτο' :frusty:
για τον ΓΔ. :Banane0:

α ναι....
(μήπως το έχω ξαναδεί το έργο?)

μας πήραμε εμένα
μας πήραμε τον Ντοκ
μας πήραμε και σένα
θα πάω να πηδηχτώ....

(απ το παράθυρο...):bigcry:

Ποια ειναι ρε η Gaga??Σοβαρά τώρα.

Βασικά, η τύπισσα έχει ένα θέμα με τις εμφανίσεις της, μια φορά είχε βγει με μια αμφίεση που αποτελούνταν από... πολλούς Κέρμιτ ραμμένους μεταξύ τους!

Προσπαθεί μάλλον να αντιγράψει τη Roisin Murphy...

Πιο πολύ γι' αυτό ξεχώρισε, κατά τ' άλλα, ποπ του σωρού.

τώρα και συ εξηγείς στον Σούρλα...:smash:

κάτι σαν Λιστ (στην εμφάνιση...):idea:

Την Lady Gaga την είχα παρουσιάσει στο Videoclip της ημέρας ,με το "Bad Romance" που είναι κομματάρα.

Δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια η τύπισσα αλλά η μουσική της έχει κάνει πολλές "ντίβες" να ανησυχήσουν και μερικές να τρέξουν να συνεργαστούν μαζί τους.
Και το είχα πεί και τότε.
Αν τα τραγούδια της τα είχαν πεί η Κάιλι ή/και η Μαντόνα ,θα έκαναν τρίτη, τέταρτη,πέμπτη κλπ.. καριέρα..:drummer:

Καμμία σχέση με την Paris που απλά έτρεξε να φωτογραφηθεί δίπλα της.Η Γκάγκα είναι από Νέα Υόρκη και αφού συνέθετε για άλλα ονόματα,την άκουσε και την πρόσεξε κάποιος παραγωγός και της πρότεινε να βγεί η ίδια μπρός.
Το Gaga το πήρε ως ψευδώνυμο από το Radio Gaga των Queen.Από εκέι εμπνεύστηκε και την εκκεντρική της εμφάνιση,
Το κανονικά της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta , Ιταλικής καταγωγής όπως και η κυρία Ciccone...
Εχει ήδη δυ'ο τρία Grammy και ένα σκασμό υποψηφιότητες ακόμα.

Αυτά τα ολίγα προς ενημέρωση.

Υ.Γ. Πόσο πιό κοντά βρίσκομαι μουσικά με κόρες και συζύγους αγαπημένων εδώ μέσα ???

Last edited:
το πρωτο μου long player βινυλιο
υπο μορφη δωρου xmas 73 ηταν η οικογενεια περδικα
το teppaz το εσκαψε καλα πατο εφτασε....:Banane0::twoguns: