για τους φίλους του αείμνηστου Σπύρου Κωστόπουλου

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
μου ζητήθηκε να σας μεταφέρω χαιρετισμούς από τη γυναίκα του Ελένη και το γιο του Παναγιώτη - ο οποίος όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο φτυστός ο πατέρας του - που περάσαμε χτες παρέα τη μέρα στο σπίτι μου. ο Παναγιώτης είναι πλέον φοιτητής στη σχολή Ευρωπαϊκών Σπουδών στον Πειραιά. θυμίζει έντονα το Σπύρο και ως προς το χαρακτήρα του. εξαιρετικό παιδί. όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί τους, ευχαρίστως να του δώσω τα τηλέφωνα με pm.

Ελπίζω Βαγγέλη ο Παναγιώτης να μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του.
Σε αντίστοιχη περίπτωση που έχω πρόσφατη η αντίδραση του παιδιού είναι εξαιρετικά πολύπλοκη.
Θα μιλήσουμε από κοντά

Απάντηση: Re: για τους φίλους του αείμνηστου Σπύρου Κωστόπουλου

Ελπίζω Βαγγέλη ο Παναγιώτης να μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του.
Σε αντίστοιχη περίπτωση που έχω πρόσφατη η αντίδραση του παιδιού είναι εξαιρετικά πολύπλοκη.
Θα μιλήσουμε από κοντά

η βοήθεια της Ελένης, καθώς και οι αρχές που έχει απ'τον πατέρα του, τον έχουν βοηθήσει όχι μόνο να σταθεί στα πόδια του, αλλά και να πετυχαίνει τους στόχους που βάζει. μην ανησυχείς λοιπόν ...

Βαγγέλη ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. στην επόμενη επικοινωνία μαζί τους δώσε σε παρακαλώ τα δικά μου χαιρετίσματα. προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω, αφού δεν μπόρεσα να κατεβώ για την κηδεία.

Απάντηση: Re: για τους φίλους του αείμνηστου Σπύρου Κωστόπουλου

Βαγγέλη ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. στην επόμενη επικοινωνία μαζί τους δώσε σε παρακαλώ τα δικά μου χαιρετίσματα. προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω, αφού δεν μπόρεσα να κατεβώ για την κηδεία.

έγινε Βλάση.

Eυχαριστούμε Βαγγέλη για την ενημέρωση. Δώσε από όλους μας τα χαιρετίσματα μας στην οικογένεια.
Μπράβο στο μικρό που πατάει γερά στα πόδια του.