Απάντηση: Re: Γιά τούς φίλους τού Mahler
Thanks(thx)
τι εννοείς?
:chinscratch:
Thanks(thx)

τι εννοείς?
:chinscratch:
Εγώ πάλι λόγω της φύσης αυτών των συμφωνιών, θα ήθελα να έχω πολλούς κύκλους από πολλούς μαέστρους... είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες πάρα πολλές διαφορετικές εκδοχές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, px από Abbado, Rattle, Bernstein, Haitnik, Boulez, με πολλές απ'αυτές να υπερέχουν άλλων, και άλλες να υπολείπονται, χωρίς όμως καμία να είναι για τα σκουπίδια...
Κοινώς, αν βρεθεί σε καλή τιμή ένα boxset, αξίζει έστω και σαν αναφορά, ενώ φυσικά θα ήταν πολύ καλή επιλογή για κάποιον νέο στο σύμπαν του Μαλερ...
Αν κάποιος μού επέβαλλε,μέ το ζόρι έναν μόνον σύγχρονο Μαέστρο θα πήγαινα στον Abbado.
Πάντως μια και το συζητάμε... δεν έχει τύχει ποτέ να ακούσω ερμηνεία του Mahler από Karajan, έναν μαέστρο τις ηχογραφήσεις του οποίου είτε έχω λατρέψει φανατικά (συμφωνίες beethoven, valse του Ravel και κάποια άλλα) είτε μισήσει μέχρι σημείου να τις χαρίσω για να μην τις... πετάξω (Requiem Mozart)...φαντάζομαι αυτό είναι σημάδι του ότι ήταν μεγάλη προσωπικότητα εξάλλου....
Έχει κανείς άποψη πριν κάνω καμιά λάθος αγορά?
Πάντως μια και το συζητάμε... δεν έχει τύχει ποτέ να ακούσω ερμηνεία του Mahler από Karajan, έναν μαέστρο τις ηχογραφήσεις του οποίου είτε έχω λατρέψει φανατικά (συμφωνίες beethoven, valse του Ravel και κάποια άλλα) είτε μισήσει μέχρι σημείου να τις χαρίσω για να μην τις... πετάξω (Requiem Mozart)...φαντάζομαι αυτό είναι σημάδι του ότι ήταν μεγάλη προσωπικότητα εξάλλου....
Έχει κανείς άποψη πριν κάνω καμιά λάθος αγορά?
Αυτό τώρα για καλό το έγραψες ????:slapface:
Παρότι ξέρω πώς ο φίλος μου ο Δημοκηδής θά πάθει αλλεργικό σόκ,θά σού πρότεινα ανεπιφύλακτα τήν 9η σέ Live
![]()
Y..Γ
Κατά φωνή...Τον βλέπω μέσα..:fight::dancing::vroam:
Τι εννοείς? Εμένα εκείνη η περίφημη ηχογράφηση μου θύμιζε Mozart όσο μου θυμίζει ο Χατζηγιάννης rock![]()
Σπύρε Σπύρε .... μπορώ άμεσα να ανακαλέσω στην μνήμη μου τουλάχιστον 15 καλύτερες (και λιγότερο θεατρινίστικες ) εκτελέσεις της 9ης ...
Υ.Γ. Αλήθεια πώς σου "θυμίζουν" εσένα τον Μότσαρτ ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.