ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

τι εννοεις tigergreg ...μην ασχολεισαι με τις εφημεριδες ,αλοιμονο αν δικαζανε αυτες

.....γιατρέ μου, όταν λέμε ότι έχει στηθεί "αθωωτικός μηχανισμός" εννοούμε κάτι σαν αυτό που συμβαίνει σε αυτό το νήμα;

Aς μην γραφουμε βρε παιδια, οτι γραφει και λεει ο καθενας!
Αυτα ειναι "λεπτα" ζητηματα.
Μην αναφερεται ονοματα χωρις να υπαρχει επισημα κατι τετοιο!

Φιλε μου tigergreg...δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις να πεις?
Ποιος ειπε οτι επειδης εγω εχω 2 κατσαρολες στο σπιτι μου,εχω και 2 βομβες?
Υπαρχει ενα συγκεκριμενο γεγονος,βρεθηκε μια βομβα(κατασκευη μεσα σε κατσαρολα),απλο ειναι,εχουν υπαρξει στο παρελθον εκρηξεις βομβων σε ιδια συσκευασια.
Αποδεδειγμενα.
Θα μπορουσε να ειναι σε δοχειο βενζινης συγκεκριμενης εταιρειας,δεν σημαινει οτι οποιος εχει τετοιο δοχειο βενζινης σπιτι ειναι βομβιστης.
Ας "ξεκολλησουμε"απο τις κατσαρολες.....ενα μεσο τοποθετησεις ειναι και αυτο!

Εδω η επισημη ανακοινωση της ΕΛ.ΑΣ./Δ.Α.Ε.Ε.Β.
Ειναι θεμα της δικαιοσυνης πλεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από μακρά, συστηματική και επιμελημένη προσπάθεια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, επιτεύχθηκαν κατά το προηγούμενο 24ωρο ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στα πλαίσια των αναζητήσεων για την εξιχνίαση τρομοκρατικών πράξεων η Δ.Α.Ε.Ε.Β., τις μεταμεσημβρινές ώρες της 23/9/2009 διενήργησε σχετική έρευνα σε κατοικία του Χαλανδρίου η οποία χρησιμοποιείτο ως κρησφύγετο μελών εγκληματικής οργάνωσης.

Από την κατοικία προσήχθησαν και τελικά συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, δύο (2) άνδρες και μια (1) γυναίκα, ημεδαποί ηλικίας 20 και 21 ετών. Ομοίως από την περιοχή του Γαλατσίου προσήχθησαν δύο (2) άτομα, ημεδαποί εκ των οποίων συνελήφθη ο ένας. Για όλους του συλληφθέντες υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη κακουργημάτων.

Κατά την εξερεύνηση του διαμερίσματος βρέθηκαν πειστήρια που έχουν σχέση με εγκληματικές πράξεις, και ειδικότερα:

· Ένας (1) αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός (Α.Ω.Ε.Μ.) με μηχανισμό πυροδότησης, πλήρης, τοποθετημένος σε μεταλλικό μαγειρικό σκεύος (χύτρα) πανομοιότυπης τεχνικής κατασκευής με αυτόν που είχε τοποθετηθεί και εκραγεί στις (11.42´) της 23/9/09, σε είσοδο διαμερίσματος πολυκατοικίας στο Κολωνάκι σε χώρο κατοικίας, υποψήφιας Βουλευτού .

Από στοιχεία που βρέθηκαν σε ερευνηθέντες χώρους, και τις αναλύσεις των υπολειμμάτων, ταυτοποιήθηκε, η μορφολογική ομοιότητα και η κοινή προέλευση αυτών, με τον μηχανισμό που εξερράγη στο προαναφερόμενο διαμέρισμα.

- Βρέθηκαν ακόμη,

· Μηχανισμοί σε συσκευασίες, χωρίς εκρηκτική ύλη. Ποσότητες εκρηκτικής ύλης (διάσπαρτες), οι οποίες απεστάλησαν για χημική – εργαστηριακή εξέταση προσδιορισμού του είδους και της συστάσεώς τους.

· Εξαρτήματα συναρμολόγησης μηχανισμών (ωρολόγια, καλώδια, συνδετική ύλη κ.ά.) .

· Έντυπο υλικό και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

- Σε άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατοικία στην περιοχή των Αθηνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Ένα (1) πιστόλι τύπου μπρελόκ με μεγάλο αριθμό φυσιγγίων.

· Χρηματικό ποσό (3.800) ΕΥΡΩ (επιμελώς κρυμμένο σε βάση φιαλιδίου υγραερίου), η κατοχή του οποίου δεν δικαιολογήθηκε.

· Διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα συναρμολόγησης εκρηκτικών μηχανισμών.

· Ηλεκτρονικός υπολογιστής .

- Η έρευνα συνεχίζεται για περαιτέρω ανεύρεση πειστηρίων και ιχνών. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίζεται θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=2375&Itemid=451&lang=

από το σημερινό Έθνος

Εκτός από την έτοιμη προς τοποθέτηση βόμβα που βρέθηκε στη γιάφκα στο Χαλάνδρι, η οποία ήταν πανομοιότυπη με αυτήν που εξερράγη στο Κολωνάκι, και τα εξαρτήματα για την κατασκευή βομβών, όπως τα καλώδια, η εκρηκτική ύλη, τα ρολόγια και οι κατσαρόλες, δεν ανακαλύφτηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν στη «Σέχτα» ή σε άλλη οργάνωση.

...

ειρά από λάθη
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους πρώην εμπρηστές με γκαζάκια και νυν βομβιστές της... κατσαρόλας οδήγησαν τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής μια σειρά από λάθη των πρώτων.

Το πρώτο φέρεται ότι είναι ένα αποτύπωμα που είχε βρεθεί σε εμπρηστικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει τον περασμένο Απρίλιο, πριν από το Πάσχα, στη Μητρόπολη του Πειραιά. Ο μηχανισμός δεν είχε ενεργοποιηθεί και είχε μεταφερθεί στα εγκληματολογικά αργαστήρια.

Από την εποχή εκείνη οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονταν στα ίχνη τους ενός εκ των συλληφθέντων.

Ακολούθησε παρακολούθηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν και τα τεχνικά μέσα της ΕΥΠ, που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στη γιάφκα του Χαλανδρίου. Το σπίτι της οδού 25ης Μαρτίου 8 είχε τεθεί υπό παρακολούθηση τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την προχθεσινή έφοδο της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες ένας εκ των συλληφθέντων στην προχθεσινή αστυνομική επιχείρηση είχε πετάξει σε σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς υπολείμματα από κατασκευή βόμβας.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το σπίτι πήραν τη σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια και βρήκαν μέσα κομμάτια από καλώδια, μονωτική ταινία και άλλα υλικά, που τους οδήγησαν στη βεβαιότητα ότι επρόκειτο για εργαστήριο κατασκευής βομβών.

Ακολούθησε σύσκεψη στην Αντιτρομοκρατική, στην οποία φέρεται ότι πήρε μέρος και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για το αν θα έπρεπε να γίνει αμέσως έφοδος. Για άγνωστο λόγο, που δημιουργεί ερωτηματικά, η έφοδος αναβλήθηκε. Ετσι δόθηκε η ευκαιρία στους βομβιστές να τοποθετήσουν τον ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το διαμέρισμα της κυρίας Λούκας Κατσέλη.

Επιβεβαιώθηκε και από τις συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις ότι η βόμβα έξω από το σπίτι της κυρίας Κατσέλη είχε τοποθετηθεί από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Οπως ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ, από τα πειστήρια που προέρχονταν από την έκρηξη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και από την έκρηξη στην πολυκατοικία που διαμένει ο Π. Χηνοφώτης, την ευθύνη για τις οποίες είχε αναλάβει με προκήρυξη η συγκεκριμένη οργάνωση, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν όμοια ή παρόμοια υλικά με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της βόμβας στο Κολωνάκι.

το πλήρες κείμενο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=6376815

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης,γιατι καθε φορα που ''τσιμπαει'' καποιους η αστυνομια βγαινει στα ''καπακια'' και μας ενημερωνει για τα λαθη που εκαναν οι κακοποιοι και οδηγησαν στην συλληψη τους?
Θελουν να εκπαιδευσουν τους μελλοντικους κακοποιους ωστε να μην κανουν τα ιδια λαθη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.Κατά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη γιάφκα εντοπίστηκε έτοιμος προς χρήση εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε κατσαρόλα. Εντοπίστηκαν επίσης μηχανισμοί σε συσκευασίες, ποσότητες εκρηκτικών, καλώδια, ωρολόγια, έντυπο υλικό και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Σε άλλο σπίτι στο Γαλάτσι εντοπίστηκε ακόμη ένα πιστόλι τύπου μπρελόκ, 3.800 ευρώ καλά κρυμμένα, εργαλεία, εξαρτήματα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Εχεις εσύ σπιτι σου ποσοτητες εκρηκτικών ??Εχεις εκρηκτικό μηχανισμό σε Κατσαρόλα πανομοιότυπο μέ αυτον πού εξεράγη έξω απο το Γραφείο τής Κυρίας Κατσελη??
Δεν το νομίζω.
Εγώ πάντως δέν έχω.
Αλλά επαναλαμβάνω πώς τό όλο Ζητημα ειναι Ζητημα τής Δικαιοσύνης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.Κατά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη γιάφκα εντοπίστηκε έτοιμος προς χρήση εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε κατσαρόλα. Εντοπίστηκαν επίσης μηχανισμοί σε συσκευασίες, ποσότητες εκρηκτικών, καλώδια, ωρολόγια, έντυπο υλικό και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Σε άλλο σπίτι στο Γαλάτσι εντοπίστηκε ακόμη ένα πιστόλι τύπου μπρελόκ, 3.800 ευρώ καλά κρυμμένα, εργαλεία, εξαρτήματα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Ο έτοιμος προς χρήση εκρηκτικός μηχανισμός ίσως?

Όσο για τους υπολογιστές, είναι γνωστή η προσπάθεια Εκείνων να φιμώσουν την ελεύθερη πληκτρολόγηση.
Το "σύστημα" δεν φοβάται τίποτα περισσότερο από ένα Intel Core2Duo based Pc και μια 22άρα TFT.

Tα παιδιά είναι φτωχά και πεινασμένα. Σχεδίαζαν να πάνε για ψάρεμα με δυναμίτη και τους την χάλασαν. Νηστικά θα μείνουν πάλι... Νηστικά και κατατρεγμένα!

Κατά τα άλλα ο ένοπλος αγώνας δικαιολογείται μόνο σε περίοδο δικτακτορίας. Και αυτό συμπεριλαμβάνει και γκαζάκια, και μολότοφ, και τούβλα αλλά και ζαρντινιέρες, και γλομπ, και μισότρελους ρινγκο.

Η δικαιοσύνη (βεβαίως) να μιλήσει, αν και η γνώμη μου είναι ότι ως τυφλή, κινείται με ειδικό σκύλο που έχει εκπαίδευση εξωτερικού... -bye-

Η πραγματική είδηση βγήκε χτες το πρωϊ και έκτοτε αποσιωπήθηκε κανονικότατα. Προσήχθεισαν στον ανακριτή 5 και συνελήφθησαν 4. Μετά από αυτό είναι φανερό για τι πράγμα μιλάμε. Ούτε αποτυπώματα, ούτε έρευνες...

μου θυμίζει ακριβως την διακίνηση ναρκωτικών,
ασχολούμαστε με τα λοιμά...

Αυτό το πιστόλι τύπου μπρελόκ τι είναι?

Κάτι σαν αυτό στην φώτο, αν και στην χώρα μας κυκλοφορούν κάτι βουλγάρικα σε μαύρο χρώμα με γωνίες.
Σπάνια θα δείς σκ@τόφατσα Βούλγαρου και να μην έχει τέτοιο στα κλειδιά του, εδώ στην Κρήτη......

Attachments

• gunmain_539004a.jpg
    gunmain_539004a.jpg
    74.9 KB · Views: 39
Re: Απάντηση: ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Κάτι σαν αυτό στην φώτο, αν και στην χώρα μας κυκλοφορούν κάτι βουλγάρικα σε μαύρο χρώμα με γωνίες.
Σπάνια θα δείς σκ@τόφατσα Βούλγαρου και να μην έχει τέτοιο στα κλειδιά του, εδώ στην Κρήτη......

και κανει δουλεια? εννοω βαραει?

ΑΠΟ 0 ΕΩΣ ΚΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΡΙΧΝΗ 2 32ΑΡΕΣ Η ΚΑΙ 38ΑΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟΥ.