Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Re: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

από πίσω , και με τίτλο "The Yogurt Tour 2012"

έχει όλη την περιοδεία .......

i_love_frozen_yogurt_heart_t_shirt-p235714932993448792zvvut_400.jpg

Απάντηση: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Της μπουρδολογίας το ανάγνωσμα....

Ένα δημόσιο πρόσωπο με ένα παρελθόν ήδη στοχευμένο, το όποιο λίγες μέρες πριν τις συναυλίες ανακοινώνει στον ελληνικό λαό, μέσω των ΜΜΕ ότι στηρίζει το μνημόνιο.....το μνημόνιο που έχει θερίσει ζωές(αυτοκτονίες), που έχει μειώσει μισθούς(50%+) σε οικογένειες, που στέλνει παιδιά στα σχολεία χωρίς βιβλία και νηστικά, το μνημόνιο που έχει καταστρέψει την Δημόσια υγεία, που έχει καταπατήσει το Σύνταγμα μέσω των πολιτικών που το υποστηρίζουν, και άλλα χίλια πράγματα, θέλει να δώσει ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ γιατί πράγμα???

Τι δηλώνει μέσω αυτών των παραστάσεων...? Αλληλεγγύη???Μα πως αφού υποστηρίζει το μνημόνιο...
Τι υποστηρίζει, ότι συμπάσχει με τον ελληνικό λαό?? Πως, αφού ζει με πολυτέλεια και μασά χρήματα που δεν του ανήκουν...

Ποιος είναι ο σκοπός της κίνησης αυτής???

Θα τρελαθούμε τελείως??? Και μου θέλετε να του πετά και γαρύφαλλα ο κόσμος??? Και τι έπαθε δηλαδή που έφαγε ένα γιαούρτι?? Τον χάλασε στομαχικά??

Αν τον χάλασε ένα γιαούρτι ας έρθει κάτω απο το σπίτι μου, που δύο άνθρωποι ζουν εδώ και 3 μήνες στο πεζοδρόμιο.... Και μη μου πει ξανά κανείς ότι ο Νταλάρας δεν ευθύνεται....

Ευθύνεται γιατί τώρα που μπορεί να κάνει κάτι, όχι μέσω της γυναίκας του που έχει ψηφίσει "Δημοκρατικά" τα ΠΑΝΤΑ, αλλά μέσω του εαυτού του, μέσω της προσωπικότητας του, να πιέσει καταστάσεις πολιτικά, καλλιτεχνικά, να κατέβει στους δρόμους εκεί που ανήκει όποιος θέλει να ανατρέψει αυτή την κατάσταση που βιώνει ο λαός αυτής τη χώρας...και να διεκδικήσει πράγματα υπέρ του λαού, όπως κάνουν πολλοί πολίτες...

Και να υπενθυμίσω σε μερικούς οτι η αγανάκτηση του κόσμου είναι απολύτως δικαιολογημένη τους καιρούς και όχι μόνο που ζούμε, μετά απο τόσους συνεχόμενους βιασμούς, της αξιοπρέπειας και του βιοτικού επιπέδου μας.

Ας βγει ο κ. Νταλάρας και ας ζητήσει δημόσια συγγνώμη....Ο λαός αν θέλει θα τον συγχωρέσει, αλλιώς θα υποστεί την οργή του. Υπάρχουν και άλλες χώρες στον πλανήτη, στις οποίες είναι και άγνωστος.

Αυτά....

Last edited:

Οντως πρεπει να ξεχωριζουμε τις πολιτικες αποψεις του συζυγου απο αυτες της συζυγου. Αρκει να ειναι διαφορετικες...

ναι και επίσης πρέπει ο σύζυγος στο σπίτι νωρίς πήπως και προλάβει και πάει κανένας άλλος...............................αυτή η ιστορία μου θυμίζει το άλλο ζεύγος ρουσόπουλου - ζαχαρέα όπου έκανε τις βρωμοδουλειές και τους ανασχηματισμούς ο τεο και την είχαν πάρει γραμμή όλοι και την ρώταγαν "μαρα έχουμε κανένα νέο - εγώ που να ξέρω έλεγε με σαρδόνιο χαμόγελο που μαρτυρούσε πολλά!!!!!!" "τι είμαι εγώ για να ξέρω". αγνωστοι στο ίδιο σπίτι.

εχετε την εντυπωση οτι αν εδινε συναυλια πχ ο Παριος θα ετρωγε γιαουρτια?
πολυ αμφιβαλλω

Ο Παριος δεν εχει παντρευτει μια "πολιτικο" ουτε συνδραμει καθημερινως και οποτε του ζητηθει ως το βρακολαστικο της στις πολιτικες της θεσεις.

Αν και στον ιδιο ακριβως χωρο ανηκουν "καλλιτεχνικα" , πολιτικα ειναι πολυ διαφορετικοι . Δημοσια τουλαχιστον.

Οντως αυτη του η "ενεργος" θεση εχει επιδιωχτει δεν ειναι τυχαια. Πιστευω οτι καποια στιγμη θα πολιτευοταν και ο ιδιος.

Ο Νταλάρας είναι ο χαμαιλέων της Ελληνικής Μουσικής.

Επί χωροφυλακής τραγουδούσε "Νάτανε το 21"...

Στη μεταπολίτευση το γύρισε στις παγωμένες τσιμινιέρες και στα παραπονεμένα λόγια.

Επί ΠΑΣΟΚ ενετάχθη στο κύμα αναβίωσης του ρεμπέτικου.

Μετά είχαμε Latin.

Στη συνεχεια το έπαιξε ροκάς με τους Τερμίτες.

Μεγαλώνοντας ηλικιακά μαζί με το κοινό του άρχισε η εμμηνόπαυση, οι συναυλίες στο Μέγαρο και τέτοια.

Εν ολίγοις, αν ο Νταλάρας ήταν εισηγμένος στο χρηματιστήριο, θα αγόραζα μετοχές του.

Καλλιτέχνη όμως, δεν τον θεωρώ. Ο καλλιτέχνης χαρακτηρίζεται και από άλλες αρετές / χαρίσματα, τα οποία ο Νταλάρας δεν τα διαθέτει, πως να το κάνουμε;

Από την άλλη, αν έκανε η Αλεξανδράτου μία δωρεάν συναυλία - στριπτίζ, θα πήγαιναν τα ίδια άτομα να τη γιαουρτώσουν;

Η ο Τόλης Βοσκόπουλος ας πούμε; Δε νομίζω....

Η ο Τόλης Βοσκόπουλος ας πούμε; Δε νομίζω....

Λάθος παράδειγμα.
Ο Τόλης έχει φάει επικό γιαούρτωμα. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Να με συγχωρέσετε για την παράθεση αλλά το βρήκα εύστοχο. Είναι από το protagon.gr. (Οι υπογραμμίσεις δικές μου)

"Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσο μένος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε αποπροσανατολιστεί όλοι τόσο πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω πού θα μας οδηγήσει τόσο απόλυτο μίσος. Ναι, ξέρω. Πάλι θα μου πείτε για την Άννα Νταλάρα, για τις πάντα έντονα πολιτικές δηλώσεις του ίδιου, για τα χρήματα που έχει βγάλει τραγουδώντας μέσα κι έξω από τη χώρα για πάνω από 40 χρόνια. Και; Ποιους παλιούς λογαριασμούς ξεπληρώνει ένα γιαούρτι; Ποια συνείδηση ξεπλένουν μερικά ιπτάμενα αυγά; Και γιατί πρέπει να τιμωρηθεί με τόση απαξίωση ένας άνθρωπος που δεν ψηφίστηκε ποτέ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Eurogroup και το IMF; Δηλαδή, στους πραγματικούς φταίχτες, τι πρέπει να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Αφού πάλι αυτούς θα ψηφίσουμε. Κρυφά. Με τη μυστική μας ψήφο. Φανερά, θα γιαουρτώνουμε τους Νταλάρες γιατί κάθονται ακίνητοι στο κέντρο της σκηνής."

αυτος που τα γραφει,δεν εχει παρει χαμπαρι οτι τα γιαουρτια και τ'αυγα που εχουν πεσει μεχρι στιγμης,ειναι μονο η αρχη.
Αυτοι που τα'χουν φαει μεχρι τωρα,ειναι λογω συγκυριας γιαουρτομενοι,απο δω και περα οποιος και συμπεριλαμβανομενου και του ιδιου,αφου ειναι μερος του συστηματος και παριστανει το κινεζο,οπου θα τους πετυχαινουν αγανακτισμενοι ανθρωποι,αυτα θα παθαινουν και χειροτερα που δεν εχει δει ακομα.
Ας προσεχει λοιπον τι γραφει,γιατι αν τον παρουν ειδηση ποιος ειναι,καλο ειναι να εχει εξασκηθει στο τρεξιμο.

Δηλαδή, στους πραγματικούς φταίχτες, τι πρέπει να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα;

NAI.

Αντι-Δημοκράτη.....

Εντωμεταξύ μου αρέσει που σε μερικούς το γιαούρτωμα σαν κίνηση αγανάκτησης, δεν τους φαίνεται αρεστό και απο την άλλη επικαλούνται την Δημοκρατία που δεν υπάρχει(προ πολλού έχει γίνει κουρελόχαρτο).....για την καταδίκη της.

Last edited:
Απάντηση: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Και λίγα του έκαναν..
Ας πρόσεχε τα λόγια του, δεν είναι δυνατόν ουσιαστικά να ειρωνεύεται τον κόσμο μ' αυτά του τα λόγια, έναν κόσμο που πεινάει και υποφέρει!

ναι και επίσης πρέπει ο σύζυγος στο σπίτι νωρίς πήπως και προλάβει και πάει κανένας άλλος...............................αυτή η ιστορία μου θυμίζει το άλλο ζεύγος ρουσόπουλου - ζαχαρέα όπου έκανε τις βρωμοδουλειές και τους ανασχηματισμούς ο τεο και την είχαν πάρει γραμμή όλοι και την ρώταγαν "μαρα έχουμε κανένα νέο - εγώ που να ξέρω έλεγε με σαρδόνιο χαμόγελο που μαρτυρούσε πολλά!!!!!!" "τι είμαι εγώ για να ξέρω". αγνωστοι στο ίδιο σπίτι.
Σε σπιτια πανω απο 700 τμ λογικο το βρισκω...

κλόπυράιτ .........

Ακυρωθηκε η συναυλια του Νταλάρα στα Βλαχικα της Βαρης οταν εμαθε οτι το πηζουν σε πηλινα

:flipout::flipout:

θα κυκλοφορήσουν αύριο νέα μπλουζάκια χωρίς τα βλάχικα στο tour, αυτά που τα περιέχουν γίνονται συλλεκτικά ........

και 1 πρόβλημα για δυνατά μολύβια ...

διαιρώντας το νέο επίδομα ανεργίας με την τιμή του γιαουρτιού πόσα Live βγάζουμε ???

Σε σπιτια πανω απο 700 τμ λογικο το βρισκω...

Εισαι κακεντρεχης.

Κοιτα τι σπιτακι εχει ρε συ....

ntalara-vila.jpg

Πρόκειται για μια τριώροφη σομόν μεζονέτα, με υπόγειο, πολύ μεγάλο και φροντισμένο κήπο με φοίνικες, ψηλό πέτρινο μαντρότοιχο, για να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες του από τα βλέμματα των αδιακρίτων, και πλακόστρωτη ράμπα, για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών ακριβώς δίπλα από την πόρτα του πρώτου ορόφου. Επειδή το συγκεκριμένο ακίνητο, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, περιτριγυρίζεται και από άλλα σπίτια, η κυρία Νταλάρα αποφάσισε ότι πραγματική ηρεμία και γαλήνη θα έβρισκε, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, στο δεύτερο παραθαλάσσιο εξοχικό, που είναι υπό κατασκευή στη θέση Ακρωτήρι, στο χωριό Μέγας Γιαλός. Το σπίτι, πάντα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, που απλώνεται σε τεράστιο οικόπεδο κυριολεκτικά δομημένο πάνω σε ακρωτήρι που μπαίνει στη θάλασσα, είναι διώροφο. Κάτω, χτισμένο με πέτρα και καμάρες και, πάνω, λευκό για να κρατά την αιγαιοπελαγίτικη ισορροπία. Κατά σατανική σύμπτωση, βρίσκεται πολύ κοντά στην υπερπολυτελή κατοικία 224 τ.μ. του (πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη) Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία διαθέτει μεγάλη πισίνα, βοηθητικούς χώρους, ακόμη και σκαλάκια για άμεση πρόσβαση από το σπίτι στη θάλασσα και η εμπορική της αξία υπολογίζεται στα 2.000.000 ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αυτή την εποχή αναγείρει και τρίτη πολυτελή εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, κοντά στο σπίτι του σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και της Ελληνίδας συζύγου του. Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Παναγιά, λίγο έξω από το λιμάνι της Αντιπάρου, εκτείνεται σε 576,94 τ.μ. και έχει χτιστεί σε οικόπεδο 8.095,00 τ.μ. Το κόστος ανέγερσης της χλιδάτης κατοικίας υπολογίζεται στα 2.000 ευρώ το τ.μ. Δηλαδή, υπολογιστικά (χωρίς να είμαστε μεσίτες ή εργολάβοι), η αξία του οικοπέδου μπορεί και να ξεπερνά τα 800.000 ευρώ, ενώ το κόστος κατασκευής της βίλας προσεγγίζει τα 1.200.000 ευρώ. Λεφτά υπάρχουν...

http://makeleio.gr/index.php?option...09-38-00&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ενταξει οι μουτζες, ενταξει το κραξιμο, ενταξει το γιαουρτωμα, απεναντι σε εναν εκφραστη του συστηματος ή εστω σε ενα καλα λαδομένο γραναζι του, που προκαλει το κοινο αισθημα.

Αυτος ο κρανοφορος ομως, που ανεβηκε και στην σκηνη, πως σας φαινεται;
Δεν ηταν στον δρομο, να πω οτι φοβηθηκε τους ματατζηδες και τους χαφιεδες...

Φυσικά διαφωνώ με το γιαούρτωμα - σα πράξη βίας - προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αν ... λέω ΑΝ έπρεπε κάποιος να το φάει - για τους λόγους που αναφέρθηκαν εδώ μέσα, βλ. μνημόνιο, εθνική ανεξαρτησία κ.λ.π. - τότε πιστεύω ότι αυτός δεν έπρεπε να είναι ένας καλλιτέχνης που στο κάτω-κάτω συναυλία κάνει και όχι πολιτική εκδήλωση. Αν κάποιος διαφωνεί με τις πολιτικές απόψεις της συζύγου, υπομονή μερικές βδομάδες.... θα ξεχυθεί στις γειτονιές για ψήφους. Και τότε εκφράστε - με όποιο τρόπο νομίζετε - την διαφωνία σας στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ της απόψεις.

Καλά όλα αυτά, αλλά για τη δημοκρατία δεν μου είπατε...μήπως και ο καημένος ο Φειδίας που μπήκε στην στενή, ήταν παντρεμένος με καμμιά μακρινή ξαδέρφη της Νταλάρα?

Από 'κει και πέρα, το γιαούρτωμα θεωρείται μια πράξη αποδοκιμασίας, κάτι σαν την ελληνοπρεπέστατη μούτζα. Προφανώς, κάτι δεν υπολόγισε σωστά ο καλλιτέχνης και δροσίστηκε από το κοινό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.