Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Απάντηση: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Μα ακόμα και όταν οι πραγματικοί, φυσικοί αυτουργοί των πολιτικών εγκλημάτων έφαγαν γιαούρτια ή ξύλο σαν τον Χατζηδάκη, πάρα μα πάρα πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν την αντίθεσή τους, την αντιδημοκρατικότητα της πράξης, να καταδικάσουν τη βία (καλά αυτή κι εγώ την καταδικάζω, και ο Emilot), κτλ, κτλ.

Άρα το ερώτημα της κας Μυτιληναίου δεν έχει απάντηση. Ή μάλλον έχει και μάλιστα στα ίδια χνάρια με το άθρο προ ημερών του Πρετεντέρη που έσπευδε να καθησυχάσει τα κόμματα ότι τα γκάλοπς δεν έχουν βάση γιατί όταν έρθει η ώρα οι περισσότεροι Έλληνες (ως ζώα που είναι λέω εγώ...) θα ξαναψηφίσουν τους ίδιους. Μάλιστα η Μυτληναίου χρησιμοποιεί και πρώτο πληθυντικό (ψηφίσουμε) για να κάνει ακόμα πιο πολιτισμένο και στρογγυλεμμένο τον λόγο της και την κατηγορία της.

Ε, λοιπόν προσωπικά το ξαναγράφω. Ακόμα και αν το 99% ξαναψηφίσει τους γνωστούς, κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη δυνατότητα αντίστασης από το υπόλοιπο 1% κα Μυτιληναίου. Σε αυτές τις δικτατορίες της πλειοψηφίας (δήθεν) και τις δημοκρατίες του κώλου μπορείτε εσείς ως εθελόδουλοι να το βουλώνετε και να προσκυνάτε όσο θέλετε. Εμείς που ανήκουμε στο 1% και δεν έχουμε υποστεί ακόμα αφαίρεση προσωπικότητας με χειρουργική επέμβαση θα αντιδρούμε στην προσπάθεια εξαφάνισής μας, με κάθε τρόπο. Μα με κάθε τρόπο. Άντε να ανάψεις κι εσύ κανένα ρεσώ για τη λερωμένη κιθάρα του Νταλάρα τώρα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Yπαρχουν και οι γκιλοτινες για πιο glamour καταστασεις...

ntalaras_5_3_2012_8.jpg

Καταδικάζουμε την βία......

Respect στο πανό.....

Re: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το να συγκρίνεις Καζαντζίδη με Νταλάρα είναι τόσο λάθος όσο το να συγκρίνεις τη Μαρία Κάλλας με τη Τζούλια Αλεξανδράτου...
Οπότε τι περίμενες να πει; :p

Δεν νοείται καλύτερη απάντηση για μένα, απο αυτή......στον κάθε Νταλάρα που καπηλεύεται, διαστρεβλώνει και εξευτελίζει την νοημοσύνη μας. Εμάς του ίδιους....

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.
Φέρνω τον κόσμο άνω κάτω.
Μπορώ να σεργιανίσω ότι ώρα μου γουστάρει.

Π.χ. την ώρα που βάζετε τις μασέλες σας
Στο ποτηράκι με το νερό πριν κοιμηθείτε
την ώρα που απαυτωνόσαστε
την ώρα που κάνετε το χρέος σας
στα παιδιά σας, στο σωματείο σας
την ώρα που σας έχουν χώσει την ιδέα
πως τρώτε αυγολέμονο
και τρώτε σκατά
μπορώ και περπατάω,
με τα αλήτικα παπούτσια μου
πάνω από τις στέγες σας
-όχι ρε παιδάκι μου σαν εκείνη
την ηλίθια με τη σκούπα, τη Μαίρη Πόπινς-
δεν πιάνετε το κανάλι μου
μόνο όσοι έχουμε το ίδιο μήκος κύματος
ανθρωπάκια χέστες, κατά βάθος σας λυπάμαι
αλλά τώρα δε χάνω το χρόνο μου μαζί σας
δεν θέλω παρτίδες με κανέναν σας
η ελευθερία σας
είναι στις σόλες των τρύπιων παπουτσιών μου
θάρθει η ώρα που θα τις γλύφετε
και θα ουρλιάζετε κλαίγοντας "θαύμα, θαύμα"
αυτά τα παπούτσια
ποτέ δεν ξεκουράζονται και ούτε βιάζονται
όταν εγώ καθαρίσω από εδώ
θα τα φορέσει ο Παύλος, η Μυρτώ, φοράμε το ίδιο νούμερο, δεν λειώνουν,
όσες πρόκες και αν ρίχνετε στο δρόμο.

Σας βαράνε στο δόξα πατρί σας
θα έρθει η ώρα
που θα τρέχετε απεγνωσμένα στο στιλβωτήριο
"συνοδοιπόροι" και "αποστάτες"
να βάψετε τα δικά σας
μα η μπογιά
δεν θα πιάνει
ότι και αν κάνετε, όσα και αν δίνετε
τέτοιο άτιμο κόκκινο είναι το δικό μας.

Γώγου Κ.

Υ.Γ Τα εύσημα στον DIM Z.......

Το να συγκρίνεις Καζαντζίδη με Νταλάρα είναι τόσο λάθος όσο το να συγκρίνεις τη Μαρία Κάλλας με τη Τζούλια Αλεξανδράτου...
Οπότε τι περίμενες να πει; :p

Λεει μια ατακα πολυ χαρακτηριστικη ομως : Oτι ειναι φτιαχτος......και οντως ετσι ειναι . Ξεκινησε σαν λαικος τραγουδιστης και εγινε πιο πλαστικος και απο τα εκθεματα της Μανταμ Τισω.

Ολα ηταν επιλογες της γυναικας του. Ολα. Δικαιως εισπραττει την πετσα απο το γιαουρτι.

Α! εντάξει... τώρα καταλάβαμε. Αφου το φασιστικό indymedia έβγαλε την ανακοίνωση το πήραμε το μήνυμα.
Αυτοί δεν είναι που καθοδηγούσαν τους κουκουλοφόρους που σπάσαν και πλατσικολογήσαν την αθήνα το 2008. Ακόμη λένε πουλιούνται κλοπιμαία στην Tirana square...

οκ καταλάβαμε

Παιδια που εχει προγραμματίσει την επόμενη συναυλία ο χορχε?

Σπίτι του....

Λες να πάμε ρε Νικόλα....???χαχααχ!!!! Ωραία θα είναι....με τα γιαουρτάκια μας, τις μπύρες μας...κομπλέ....

Απάντηση: Re: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Α! εντάξει... τώρα καταλάβαμε. Αφου το φασιστικό indymedia έβγαλε την ανακοίνωση το πήραμε το μήνυμα.
Αυτοί δεν είναι που καθοδηγούσαν τους κουκουλοφόρους που σπάσαν και πλατσικολογήσαν την αθήνα το 2008. Ακόμη λένε πουλιούνται κλοπιμαία στην Tirana square...

οκ καταλάβαμε

Ναι τους καθοδηγούσαν με ασυρμάτους και μετά ναυλώσαν φορτηγά για τα Τίρανα με την επωνυμία IndyTrans...
Κρίμα διότι με βάση την πρώτη σου απάντηση έδωσες άλλη εικόνα για το επίπεδο διαλόγου. Απογοήτευση...