Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Προβλέπω "πατάτα"....

Η απάντηση του Γ.Νταλάρα για τα γιαούρτια στο Ίλιον

Σέβομαι τις διαμαρτυρίες και αποδοκιμάζω την βία, λέει μεταξύ άλλων μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο Γ.Νταλάρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Δευτέρας σε συναυλία που έδωσε στο Ιλιον.

Για όσα στο Ίλιον έγιναν…​

Επιλέγω να βρεθώ κοντά στον κόσμο. Με ανοιχτές πόρτες για όσους αγαπούν, αλλά κι όσους πικραίνονται. Σε κάθε περίπτωση με πράξεις, χωρίς να κρύβομαι πίσω από δάφνες του χτες. Με ξεκάθαρη θέση που βασίζεται στα 42 χρόνια αυτόνομης πορείας.

Άλλωστε την κριτική την αποζητώ, μια κι από τον κόσμο έρχομαι και σε αυτόν αναφέρομαι. Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ακόμα και των μειοψηφιών είναι κατοχυρωμένο. Όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα, αλλά το στηρίζω. Η δημοκρατία τους αφορά όλους. Την πλειοψηφία και τη μειοψηφία. Η κάθε άποψη είναι απόλυτα σεβαστή.

Όμως, η πρακτική της βίας δεν έχει σχέση ούτε με τον πολιτισμό, ούτε με τη δημοκρατία. Αντίθετα, η τεκμηρίωση, σε όσους θέλουν να κατακρίνουν την όποια πρωτοβουλία είναι απαραίτητη. Είναι οξυγόνο για την αμφισβήτηση, που για κάθε νέο και δυναμικό άνθρωπο, για κάθε κοινωνία αποτελεί όρο ζωής. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι απευθύνεται στα σωστά πρόσωπα. Είμαι φανατικά υπέρ του «όλα στο φώς».

Θα συνεχίσω το ταξίδι στις γειτονιές, μια και ο καλλιτέχνης αναπνέει όντας όρθιος δίπλα στον πολίτη, δίπλα στον καθένα, με την ακαταμάχητη δύναμη της μουσικής και της ποίησης, κι όχι κρυμμένος.

Τη δική μου πρωτοβουλία, των συναδέλφων μου, των μουσικών, εκείνων που τη στήριξαν, την αγκάλιασε συντριπτικά ο κόσμος. Μπορεί η καλή είδηση να μην αποτελεί γεγονός, αλλά ευτυχώς είναι…

Αρκεί λοιπόν να φωτίσουμε και το αίσθημα των ανθρώπων που γεμίζουν αυτές τις συναυλίες.

Γιώργος Νταλάρας

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=126178&catid=3

Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Θα συνεχισει ειπε ? ψιτ προσεχε γιατι απο σημερα υπαρχει πληθωρα φτηνης πατατας και στα υπερμαρκετ.

αν τον κάναμε λέει.

καρά βρε παλιόπαιδα - δεν είπε κανείς ότι ξαναβγήκε ο εισαγγελάτος στο γυαλι (πουνε ο ματέι οεο πουνε ο ματέι). α θα βγώ στο κρυο στην ταράτσα να κεταβάσω το καλώδιο της κεραίας.

http://fimotro.blogspot.com/2012/03/mega-ant1.html

αννούλα κανένα μακό μπλουζάκι πάλκο φόρεσε. στα δάκτυλα τίποτα. από στυλό μπικ κίτρινο. μην σκάσεις με κανα μπερμπερικό μας έκαψες χρυσή μου.

αρκούδος.

χμμμμ - χορηγος των συναυλιών ο σκαι κιαουιοιυ - ο εισαγγελάτος στο σκαι - μάλιστα - μάλιστα.

τα πορτοκάλια με ξυράφια σκάνε στην πρόσκρουση άρα δεν είναι φονικό όπλο σωστά????

να με συγχωρείτε αλλά είμαι τεχνικάτζα και δεν το κατέχω και πολύ το κουλτουρέ. από τη δήλωση νταλάρα κατάλαβα οτι ζυπνάει 7:30 το απόγευμα.

Last edited:

Ωστε αποδοκιμάζει την βια ο καλλιτέχνης μας.....
μάλιστα......
τα ονόματα Ρασούλης και Πάνου του θυμίζουν άραγε τίποτα του ειρηνιστή καλλιτέχνη;;;;

Επιλέγω να βρεθώ κοντά στον κόσμο. Με ανοιχτές πόρτες για όσους αγαπούν, αλλά κι όσους πικραίνονται. Σε κάθε περίπτωση με πράξεις, χωρίς να κρύβομαι πίσω από δάφνες του χτες. Με ξεκάθαρη θέση που βασίζεται στα 42 χρόνια αυτόνομης πορείας.

Άλλωστε την κριτική την αποζητώ, μια κι από τον κόσμο έρχομαι και σε αυτόν αναφέρομαι. Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ακόμα και των μειοψηφιών είναι κατοχυρωμένο. Όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα, αλλά το στηρίζω. Η δημοκρατία τους αφορά όλους. Την πλειοψηφία και τη μειοψηφία. Η κάθε άποψη είναι απόλυτα σεβαστή.

Όμως, η πρακτική της βίας δεν έχει σχέση ούτε με τον πολιτισμό, ούτε με τη δημοκρατία. Αντίθετα, η τεκμηρίωση, σε όσους θέλουν να κατακρίνουν την όποια πρωτοβουλία είναι απαραίτητη. Είναι οξυγόνο για την αμφισβήτηση, που για κάθε νέο και δυναμικό άνθρωπο, για κάθε κοινωνία αποτελεί όρο ζωής. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι απευθύνεται στα σωστά πρόσωπα. Είμαι φανατικά υπέρ του «όλα στο φώς».

Θα συνεχίσω το ταξίδι στις γειτονιές, μια και ο καλλιτέχνης αναπνέει όντας όρθιος δίπλα στον πολίτη, δίπλα στον καθένα, με την ακαταμάχητη δύναμη της μουσικής και της ποίησης, κι όχι κρυμμένος.

Τη δική μου πρωτοβουλία, των συναδέλφων μου, των μουσικών, εκείνων που τη στήριξαν, την αγκάλιασε συντριπτικά ο κόσμος. Μπορεί η καλή είδηση να μην αποτελεί γεγονός, αλλά ευτυχώς είναι…

Αρκεί λοιπόν να φωτίσουμε και το αίσθημα των ανθρώπων που γεμίζουν αυτές τις συναυλίες.

Γιώργος Νταλάρας

Βρε George,

κάνε λίγο κράτει!!! Κάτι τέτοια έλεγε και το κοριτσάκι της φώτο και κοίτα τι έπαθε..

stockings.jpg

Δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να εκφερω άποψη αν άξιζε το γιαούρτωμα.
Αυτο που σίγουρα ξέρω είναι ότι βλέποντας το γιαούρτωμα σφίχτηκε το στομάχι μου.

24ωρο δεν εκλεισε ...15 σελίδες ο χορχε
αν εισαι αστέρας....
:music-smiley-005:

Φανταζεστε ποσες σελίδες θα γέμιζε ο γιωργάκης?
Ποτε θα μας κάνει καμια συναυλία?
κάτι ξέρει που προπονείται!
Του φευγάτου η μάνα δεν εκλαψε ποτε:award:

ποιος γιωργάκης - έχει πονόλαιμο και τον αντικαθιστά οσονούπο ο μπένυ. να σου πάρω εισητήρια????

http://www.youtube.com/watch?v=G-JSmEEB_8Q

see you in hell :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

:music-smiley-005::music-smiley-005:
ποιος γιωργάκης - έχει πονόλαιμο και τον αντικαθιστά οσονούπο ο μπένυ. να σου πάρω εισητήρια????

Διαρκείας!!!!
για ολη τη περιοδεία:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Στην επόμενη συναυλια που θα δώσει ο Γιώργος,ολα τα εισιτήρια εχουν κρατηθεί απο τον Σύλλογο γκουρμέ και ρεσώ...Guest Star η Νανα Μουσχουρη πού θα δολοφονήσουν παρέα (sorry εκτελέσουν)την Casta Diva...Οπότε οι γιαουρτάδες να μήν προσέλθουν..
Εκ τού Συλλόγου..

Λιτανεια των γκουρμε και ρεσώ για την σωτηρια της ψυχης του Γιωργου.Ερχεται με τρακτερ για συμπαρασταση και η Ποπη απο το Νευροκοπι.Συμμετεχει χορωδια με το ονομα 'Κυπρος Κατακαημενη'.Η Ποπη επιβαρυνεται απ'ολους τους γκουρμεδιαρηδες να σηκωνει ταυτοχρονα τριαντα πανώ με την φωτογραφια του Γιωργου.Ως γνωστον οι γκουρμεδες θελουν παντα και υπηρετικο προσωπικό.Ακολουθει γευμα με καραμελωμενη τυροπιτα.

Ναι αλλά μια του κλέφτη …….δυο του κλέφτη…………… :smash:

Αυτό με το γιωργάκι ηρθε διαβάζοντας την δηλωση του χορχε μετα τα χθεσινα
αυτοί πρεπει να εχουν τον ιδιο μανατζερ :smash: :smash:

η γνωμη μου για τον Νταλαρα ειναι γνωστη και τον ξερω και προσωπικα
διαφωνω τελειως για τις αποδοκιμασιες και τα γιαουρτοματα
αν ο λαος ειχε μαγκια
η καλυτερη αντιδραση θα ηταν η παθητικη απουσια απο τις συναυλιες
φιλος ποιο πανω λεει να γιαουρτοσουμε και την επομενη συναυλια του Σαββοπουλου
και του Πορτοκαλογλου .... μαλιστα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καφέδες-γιαούρτια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Μα δε συμφωνησα με αυτες τις τακτικες,εξ´αλλου οι αρχαιοι Αθηναιοι προκειμενου να ασκουν Δημοκρατια,ειχαν στρατιες σκλαβων και τις γυναικες κλειδωμενες.

Αυτά τα είχαν και άλλοι, πολλοί άλλοι, και δεν είχαν δημοκρατία (ούτε φιλοσοφία, ούτε θέατρο, ούτε, ούτε...)

Μαέστρο πιασε ενα φωτια στα Σαββατοβραδα για τον χορχε

Ητανε ενας μαγκας
το λέγανε νταλαααρα
και εμενε στο ψυχικο
σε ενα παλατι κρυο
Σαββατο τονε συναντησα
τον ρωτησα που παααει
μου ειπε συναυλίες
αλληλεγύης κάνει

Φωτια περνουν τα γηπεδα
σε κάθε εμφανιση του
γιαουρτι και φραπε
να παρει και μάζι του
(δις)

καλά το παω?

:flipout::flipout::flipout:

Μαέστρο πιασε ενα φωτια στα Σαββατοβραδα για τον χορχε

Ητανε ενας μαγκας
το λέγανε νταλαααρα
και εμενε στο ψυχικο
σε ενα παλατι κρυο
Σαββατο τονε συναντησα
τον ρωτησα που παααει
μου ειπε συναυλίες
αλληλεγύης κάνει

Φωτια περνουν τα γηπεδα
σε κάθε εμφανιση του
γιαουρτι και φραπε
να παρει και μάζι του
(δις)

καλά το παω?

:flipout::flipout::flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=7C9pX25SgP4

νομίζω ναι. το λα μινόρε πρόσεξε σου έχει φύγει λίγο.

Το νέο σουξε!!

Η μαγκιά του Νταλάρα

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=13235

Μ' αρέσει που έχουμε συμφωνήσει στ' αθλητικά να μην αναπαράγουμε την αρρώστια αναρτώντας φυλλάδες. Χίλιες φορές να το κάναμε μιας και υπάρχουν τέτοια βοθροσάιτ σαν το protagon που ''αγιοποιεί'' τον κάθε ''καλλιτέχνη'' ο οποίος μοχθεί από το πάλκο να πει τα παραπονεμένα λόγια του στο αχάριστο ακροατήριό του. Αίσχος και κατάντια για τη δημοκρατία μας!!! Κάτι Μπέοι και Ψωμιάδηδες δεν πιάνουν μία μπροστά στο ανωτέρω παπαγαλάκι που συνέταξε τον ύμνο προς τον οσιομάρτυρα Νταλάρα.