Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Μια και ασχολουμαστε με αηδους, παμε και με λιγο Μητσιά:

Μητσιας 1: "πιστεύω ότι εάν υπάρχει μια ελπίδα για να βγούμε από αυτό το λούκι, αυτή είναι στο χέρι του Αντώνη (Σαμαρά)"
Μητσιας 2: "Εγώ ξέρω με πόση πίκρα και κάτω από πόσο μεγάλη πίεση είπε το «ναι» ο Αντώνης (Σαμαράς) στα νέα σκληρότερα μέτρα που μας περιμένουν"

Πηγη: Ποντικι ART
Ολη η συνεντευξη: http://topontiki.gr/article/31278

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Α ρε Μητροπανο,βγες να τα πεις οπως μονο εσυ ξερεις..Τελικα οι καιροι που φτασαμε να ζησουμε εχουν και ενα καλο..Το απολυτο ξεβρακωμα των φαυλων..

ρε τον Μητσια .Ακουγοταν και στα τργουδια του ετσι ομως.
Αντε και με συναυλιες συμπαραστασης στους Σαμαρικους

Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ότι να ναι....

"Μέσα από τις αστικές διαδικασίες βγήκαν τεράστια πολιτιστικά μεγέθη, όπως ο Χατζιδάκις, ο Γκάτσος, ο Σεφέρης, ο Ελύτης. Αντιθέτως τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 γεμίσαμε νεόπλουτους, οι οποίοι δεν έχουν καμία ιδεολογία."

Μητσιάς....

Aπο ποτε ο Μ.Μητσιας μας προεκυψε οπαδος της Ν.Δ?αν δεν κανω λαθος ηταν στο <κομμα>,αν και βεβαια τα Δουμπια απο οπου καταγεται προς <Φρειδερικη> κοιτουσαν

o Μανωλης Μητσιας ειναι κουμπαρος του Αντωνη Σαμαρα

Εγώ ένα δε κατάλαβα
Πήγε κανείς εκεί για τη συναυλία ?
ή όλοι πήγαν εκεί με πολιτικοκοινωνικοτηλεοπικοφρικουλοτζαρτζαλιστικη αφορμή…

Ας το πούμε και αλλιώς
Έστω ότι πήγε...
Έκατσε κανείς εκεί για τη συναυλία?
Δε νομίζω – για να μη πω το αποκλείω

Ακόμα και να γούσταρες Νταλάρα η συγκεκριμένη συναυλία είμαι σίγουρος ότι δεν άρεσε ούτε στους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς του

Να φανταστώ εάν κάποιος είχε πάει για τα άσματα… θα είχε φύγει νωρίς
Άρα ποιοι έμειναν εκεί?

Κανείς ΙΜΗΟ δεν νοιαζόταν για τα άσματα και για τη συναυλία από όσους ήταν εκεί.

Και αυτό είναι το σημαντικότερο κατά την άποψή μου.

και γιατί δεν τον προστετεύουν τον χόρχε από τα α.τ.ι.γ ?

εδώ κοτζάμ τζον και νταν τα έλεγαν πίσω από το σύρμα ...

http://www.youtube.com/watch?v=RdR6MN2jKYs

*ατιγ (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα γιαουρτοπορτόκαλα) ......

Ναι αλλα αυτοι δεν ειναι ατρομητοι...........χαχαχα

Καλά μην πιανόμαστε τώρα από τυπικές δηλώσεις. Θεωρητικά όλοι θα "στηρίξουν" τον συνάδελφο Νταλάρα, το θέμα είναι πως θα κινηθούν οι ίδιοι, και τι θα κάνουν για να στηρίξουν και τον κόσμο τους.

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Βγήκε και ο Κότσιρας και στήριξε τον Νταλάρα,αν και κατανοεί την οργή του λαού..
... άλλη μεγάλη προσωπικότητα. Τώρα, ο κάθε μετριότατος καλλιτεχνίσκος θα βρήσκει ευκαιρία να το παίζει συμπαράσταση στο Νταλάρα (και να κερδίζει κι ένα κομματάκι δημοσιότητας).

Καλά μην πιανόμαστε τώρα από τυπικές δηλώσεις. Θεωρητικά όλοι θα "στηρίξουν" τον συνάδελφο Νταλάρα, το θέμα είναι πως θα κινηθούν οι ίδιοι, και τι θα κάνουν για να στηρίξουν και τον κόσμο τους.
Σωστο,αλλα ακομη καλυτερα θα ηταν να κρατανε το στομα τους κλειστο....................

Σωστο,αλλα ακομη καλυτερα θα ηταν να κρατανε το στομα τους κλειστο....................

Όχι ρε, γιατί να το κρατούν κλειστό. Αντίθετα πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν καθαρή θέση (αν πιστεύουν ότι είναι καλλιτέχνες) απέναντι στα πράγματα. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι.

λόγω της ασχολίας μου με τον πλαστικομοντελισμό πολύ φίλοι με ρωτούν αν υπήρχε ένα χρώμα σαν το λαμογί με ποιο θα έμοιαζε. τους λέω ανακατέψτε πράσινο και μπλέ και δείτε τι θα βγεί. η αναλογία δική σας - παίξτε με τη φαντασία σας. εσείς κύριε κάνατε ένα ανεπίτρεπτο λάθος. ρίξατε μέσα και κόκκινο.
:grinning-smiley-043

Εύστοχος ο Φίλιππος Χρυσόπουλος γράφει στο mixgrill.gr για τις "επίμονες" συναυλίες:

"......Και να λοιπόν ο ''εκφραστής του λαού'' γιαουρτωμένος να συνεχίζει να τραγουδάει με ένα θλιβερό ύφος.
Με το αγελαδινό να στεγνώνει αργά και βασανιστικά στο πουκάμισό του,
εκείνος πιστός στον πρώτο κανόνα της show business που λέει ''whatever happens,
the show must go on'', συνεχίζει ακάθεκτος. Με το απλανές βλέμμα του οσιομάρτυρα."

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://www.mixgrill.gr/ar12437el_mo...asproveioiageladinotinpetsoylanatinafisw.html

Ε όχι και μέτριος ο Κότσιδας,εδώ έκανε επιτυχία με το ''δικό του'' ''Ένα βράδυ που 'βρεχε''..

Ένα βράδυ που 'βρεχε

Στίχοι: Αλέκος Σακελλάριος
Μουσική: Νίκος Γούναρης, Κουρνάζος
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Γούναρης, Κουρνάζος

Άλλες ερμηνείες:Μπόλικοι

Έ ρε πόσοι μέτριοι έκαναν καριέρα με τραγούδια παλιών..
Τα σκυλιά της νύχτας είναι πιο ντόμπρα και ξεκάθαρα..σκυλιά αλλά σκυλιά!