Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

:7SFGSFG:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Κόψτες Γιώργο τις ρημάδες,γιατι αποπου περνάς ανατρέπεται η χλωρίδα τής περιοχής για μιάν εικοσαετία..:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Θα γίνει το κίνημα της ντομάτας στον αντίστοιχο δήμο που θα τραγουδήσει ο Νταλάρας... Γιατί είναι ακριβές και δεν θα μπορούν να προμηθευτούν οι φτωχοί...

Κόψτες Γιώργο τις ρημάδες,γιατι αποπου περνάς ανατρέπεται η χλωρίδα τής περιοχής για μιάν εικοσαετία..:Banane0::Banane0:

μπα θα τις συνεχίσει μου φαίνεται. απλώς στην έναρξη θα βγαίνουν support groups. μπαμ στη μία ο λοβέρhead "θα ήθελα να πώ δυο λόγια για τον φίλο και αγωνιστή γιώργο" μπαμ στην άλλη ο χρυσοmanowar "είναι μεγάλη μου τιμή να ανοίγω τη συναυλία του γιώργου" μπαμ στην τρίτη ο παπουτσοmaiden "γνώριζόμαστε από μικρά παιδιά με το γιώργο". αφού δεν τραβάει το κουτσάλογο η αννούλα ας στηρίξουμε τουλάχιστον το κόμμα μπας και την βολέψουμε πουθενά.

έρχεται και φτηνότερα το μαλλί σε νερατζογιουρτοντοματοφασκελοκατάσταση. είναι θέμα οικονομίας κλίμακος.

μπα θα τις συνεχίσει μου φαίνεται. απλώς στην έναρξη θα βγαίνουν support groups. μπαμ στη μία ο λοβέρhead "θα ήθελα να πώ δυο λόγια για τον φίλο και αγωνιστή γιώργο" μπαμ στην άλλη ο χρυσοmanowar "είναι μεγάλη μου τιμή να ανοίγω τη συναυλία του γιώργου" μπαμ στην τρίτη ο παπουτσοmaiden "γνώριζόμαστε από μικρά παιδιά με το γιώργο". αφού δεν τραβάει το κουτσάλογο η αννούλα ας στηρίξουμε τουλάχιστον το κόμμα μπας και την βολέψουμε πουθενά.

έρχεται και φτηνότερα το μαλλί σε νερατζογιουρτοντοματοφασκελοκατάσταση. είναι θέμα οικονομίας κλίμακος.
οι papandreika δεν θα παιξουν ρε γαμωτη?εχω κατι σαπια καρπουζια....ελααα με το μαχαιριιι παρεε κοσμε..

Σκεφτεται να ακυρωσει τις συναυλιες ο Νταλάρας..

Οχι ρε Γιώργο,οχι..

Θα ακυρώσει? Οχι ρε σεις, τέτοια καταστροφή. :grinning-smiley-043
Τεράστιο πλήγμα για τον "πολιτισμό" ...:flipout:

Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

"Μας είπατε, κ. Καψή, ότι ο κ. Νταλάρας συμβολίζει σήμερα τη Δημοκρατία κι έτσι καταλάβαμε το κρυφό νόημα αυτών των περίφημων συναυλιών που τόσο υπερβολικά προβάλλονται από τα ΜΜΕ που ελέγχετε, στις οποίες ένας προβεβλημένος και αγαπητός από το πλατύ κοινό τραγουδιστής προσπαθεί να αναδειχθεί σε θύμα στο βωμό της Δημοκρατίας που απειλείται από όλους εμάς τους 'απ' έξω', που με τόση αφέλεια προσπαθείτε να μας κάνετε με το ζόρι 'παρακρατικούς'. Ξεχνώντας ότι πριν λίγες μέρες εσείς οι ... 'δημοκράτες' δεν διστάσατε να εκσφενδονίσετε όχι αυγουλάκια και γιαούρτια αλλά βόμβες δακρυγόνων με στόχο τα κεφάλια μας και να μας ψεκάσετε με χημικά, που αποδεδειγμένα ιατρικά καταστρέφουν ένα από τα πιο ζωτικά όργανα του ανθρώπου, τους βρόγχους. Στα κεφάλια διαδηλωτών που δεν έκαναν τίποτα άλλο πέραν του να φωνάζουν συνθήματα"

Μίκης, 13/3/2012

οι papandreika δεν θα παιξουν ρε γαμωτη?εχω κατι σαπια καρπουζια....ελααα με το μαχαιριιι παρεε κοσμε..

πως αμέ. αλλά το καλοκαίρι. elton john feat papandreika.

http://www.youtube.com/watch?v=donAbLoR6v0

ntalaras%2540dafni_10_3_12_d.jpg

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

http://www.youtube.com/watch?v=M3YA1jEDxjs

Αυτές είναι "τοποθετήσεις"......

".......μπορει να παθει καποιος κακο......." λεει

Περισσοτερο κακο απο την εξαθλιωση και τις αυτοκτονιες αραγε;;;;

Ασε μας κυρια ...................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

".......μπορει να παθει καποιος κακο......." λεει

Περισσοτερο κακο απο την εξαθλιωση και τις αυτοκτονιες αραγε;;;;

Ασε μας κυρια ...................

"κυρία".....