Γιαπωνέζικα cds,sacds...

Πριν αρχίσετε να παραγγέλνετε από Αμερική και Ιαπωνία όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μιλήστε εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53700

Οι τιμές είναι πολύ καλές και ο Δημήτρης πηγαίνει στην Ιαπωνία 4 φορές τουλάχιστον τον χρόνο και φέρνει πολύ πράγμα και άν θέλετε του λέτε να σας φέρει κάποια πράγματα που έχετε σταμπάρει.

Πριν αρχίσετε να παραγγέλνετε από Αμερική και Ιαπωνία όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μιλήστε εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53700

Οι τιμές είναι πολύ καλές και ο Δημήτρης πηγαίνει στην Ιαπωνία 4 φορές τουλάχιστον τον χρόνο και φέρνει πολύ πράγμα και άν θέλετε του λέτε να σας φέρει κάποια πράγματα που έχετε σταμπάρει.

συγνώμη αγαπητέ Ανδρέα (δεν κάνω λάθος ?) αλλά ένα δίσκο που χρεώνει το hmv 2500 γιεν, δηλαδή 20 ευρώ και άλλα 500 ταχυδρομικά, σύνολο 22, τι όφελος έχω να το πάρω από αλλού?

Οι τιμές που έχω αγοράσει εγώ από τον συγκεκριμένο είναι λίγο χαμηλότερες από αυτές που αναφέρεις και αν πάρεις αρκετά έχει και έκπτωση.
Από Ιαπωνία δεν έχει φόρο στο τελωνείο? Γιατί εγώ (επειδή την πάτησε ένας φίλος με cd απο Αμερική) ψωνίζω cd μόνο από Ευρώπη (Αγγλία) μέσω Internet.

τα γιαπωνέζικα όλα έχουν τιμή αναγραφόμενη στα obi.
Και πάντα αυτήν πληρώνω + τα μεταφορικά που συνήθως είναι το25%

Φόρος δεν υπάρχει πουθενά.

δεν ξέρω αν αγοράζεις καραβιές, εγώ συνήθως αγοράζω μέχρι 10000-12000 γιεν (4-5 δίσκοι) και δεν έχουν ποτέ.
Και αυτό συμβαίνει και με άλλους που ξέρω.

και δεν το λεω γιά να έχουμε καμιά διαφωνία, απλά γιά βγάλουμε μιά άκρη.
Επειδή πάντα τα γιαπωνέζικα έχουν φιξ τιμή, δεν ξέρω πως μπορεί να βγεί κάποιος κερδισμένος ...αλλιώς.

Να σου πω την αλήθεια επειδή συνήθως από εκεί που αγοράζω (MDT) τα μεταφορικά είναι στανταρντ από έναν αριθμό cd και άνω συνήθως δεν παραγγέλνω λιγότερα από 15 -20, οπότε φοβάμαι μην το σταματήσουν και μου ζητήσουν τα μαλλια της κεφαλής μου.

Τι να σου πω δεν ξέρω, από ότι έχω καταλάβει επειδή δούλευε χρόνια σε Ιαπωνικές εταιρείες πηγαίνει αρκετες φορες ιαπωνία το χρόνο και φέρνει πράγματα, πιθανολογώ ότι έχει βρεί προμηθευτές που του δίνουν τιμές χονδρικής αφού κάθε φορά φέρνει καμμιά χιλιάδα τεμάχια.