γιατί χαρίζονται οι ποινές ???

ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΔΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΗΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΗΣ.

ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ..."ΑΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ 8 ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ" ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ.

για να ακριβολούμε μόνο ενός χαρίστηκε, το υπόλοιπο της ποινής του. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει χάρη αλλά άρση κάποιων συνεπειών των ποινών τους.

Βέβαια, είναι παράξενο να χαρίζεται η ποινή κάποιου ο οποίος καταδικάστηκε το 2007 σε κάθειρξη είκοσι ετών, ενώ δεν έχει εκτείσει ούτε τα τρία χρόνια. Για τους υπόλοιπους προφανώς κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της. Είναι θεμιτό να αναγνωρίζουμε ότι κάποιος, που εξέτισε τη ποινή του για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε 20 χρόνια πριν, έχει σωφρονιστεί και δικαιούται και μία δεύτερη ευκαιρία. Μου ξενίζει βέβαια όταν ο καταδικασμένος για απόπειρα ληστείας πριν από λίγα χρόνια, δικαιούται να γίνει υπάλληλος εταιρίας ασφαλείας και εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας. (να το δεχθώ αν είχε πετύχει στη ληστεία και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις και το ταλέντο του.:Banane0:)

Φοβερό πάντως...
Έχει μέσα ένα τύπο ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρα ληστείας από κοινού σε 18 μήνες με τριετή αναστολή του οποίου αίρονται οι κατά νόμο συνέπειες για να του εκδοθεί άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας καθώς και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας!!!!!
Ότι να 'ναι!!!!!!!
Ο λύκος θα φυλάει τα πρόβατα....

Φοβερό πάντως...
Έχει μέσα ένα τύπο ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρα ληστείας από κοινού σε 18 μήνες με τριετή αναστολή του οποίου αίρονται οι κατά νόμο συνέπειες για να του εκδοθεί άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας καθώς και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας!!!!!
Ότι να 'ναι!!!!!!!
Ο λύκος θα φυλάει τα πρόβατα....

αυτό μου θυμίζει μία ταινία με τον Ρ.Ρέντφορντ αν δεν κάνω λάθος ....:flipout:

που τον είχαν προσλάβει για να σπάσει το σύστημα ασφαλείας μίας τράπεζας ...

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ γίναμε :grinning-smiley-043