Γιατί δεν μου παίζουν τα HD-DVD;

Έχω 2 ταινίες στο σκληρό από HD-DVD. Στο κεντρικό κομπιούτερ που έχω και δεν είναι συνδεδεμένο με τον προτζέκτορα, παίζουν έστω με κολλήματα μιας και είναι παλιός. Στο νέο μου HTPC που έχω μεταφέρει τα αρχεία μέσω δικτύου, δεν παίζουν με τίποτα. Στο παλιό έχω powerdvd 7.3 έκδοση του Μαΐου και στο καινούργιο την τελευταία. Καμιά ιδέα;

Για δώσε καμιά έξτρα λεπτομέρεια...

Βγάζει κανένα μήνυμα ή μένει άγαλμα το Powerdvd χωρίς να κάνει τίποτα?

Αν πας να παίξεις τα αρχεία κατευθείαν μέσω δικτύου (δεν τα έχεις κάνει copy δλδ τοπικά στο pc από το οποίο θες να τα δεις) εχεις οντως πρόβλημα γιατί το Pdvd δεν μπορεί να τα παίξει (τουλάχιστον μέχρι και πριν μερικές εκδόσεις που είχα δοκιμάσει).

Η λύση (εκτός του να τα κάνεις copy τοπικά) είναι να κάνεις map σαν drive (map network drive) το dir με τις ταινίες.

Δες αν το XPL αρχείο έχει κενά στο τέλος του αρχείου και σβήστα. Μετά την τελευαία λέξη να μην έχει τίποτα....

Μπορεί στην μεταφορά να "βρώμισε" το αρχείο. Ρίξτου μια ματιά να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο

Αν πας να παίξεις τα αρχεία κατευθείαν μέσω δικτύου (δεν τα έχεις κάνει copy δλδ τοπικά στο pc από το οποίο θες να τα δεις) εχεις οντως πρόβλημα γιατί το Pdvd δεν μπορεί να τα παίξει (τουλάχιστον μέχρι και πριν μερικές εκδόσεις που είχα δοκιμάσει).

Η λύση (εκτός του να τα κάνεις copy τοπικά) είναι να κάνεις map σαν drive (map network drive) το dir με τις ταινίες.

παίζω κανονικά μέσω gigabit δικτύου από την πρώτη έκδοση του powerdvd...
μάλιστα έχω δοκιμάσει και ταυτόχρονα δύο media pc να παίζουν μέσω του ίδιου δικτύου την ίδια ταινία ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα...
δε νομίζω το powerdvd (και κανένα άλλο πρόγραμμα) να μπορεί να διακρίνει και να κόβει δεδομένα μέσω δικτύπυ... μάλον κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα που έχεις...