Γιατι δεν πουλανε dvd recorder στα καταστηματα?

panathatasos13

New member
22 April 2011
16
Παιδια ξερει κανεις κανεις γιατι στα καταστηματα τα γνωστα δεν πουλανε dvd recorders??
Εχω ενα παλιο lg recorder και επειδη ψαχνω ενα καινουργιο για να γραφω εκτος απο nοva και τα ψηφιακα καναλια του αποκωδικοποιητη της digea .. ...να ειναι high defintion,usb,hdmi και επειδη δεν βλεπω να εχουν φοβαμαι μηπως ειμαι κοροιδο?
Yπαρχει κατι αντιστοιχο σε blu ray η αυτα τα media player? ευχαριστω

Last edited:
DVD recorder και High Definition? Σε SD γράφουν στο δίσκο απ' όσο ξέρω. Πάρε έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη με PVR και γράψε τα στο USB του.

Τα μόνα που έχουν ψηφιακούς δέκτες είναι τα Blue Ray με σκληρό δίσκο για να κάνεις εγγραφή. Και ορισμένοι ψηφιακοί δέκτες όπου μπορείς να κάνεις εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό.

Τα μόνα που έχουν ψηφιακούς δέκτες είναι τα Blue Ray με σκληρό δίσκο για να κάνεις εγγραφή. Και ορισμένοι ψηφιακοί δέκτες όπου μπορείς να κάνεις εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό.

Υπαρχουν blu ray με σκληρο δισκο που κανουν και εγγραφη????

Έχω το Samsung BD C8200 με αποκωδικοποιητή MPEG4, ψηφιακό δέκτη ΗD, εσωτερικό ΗDD, BDPlayer και Μedia Player (mkv -yes, m2ts -no)

Δεν θα στο σύστηνα βέβαια, αν θέλεις o recorder σου να είναι "εξωστρεφής"
(το samsung δεν αφήνει τις εγγραφές σε εξωτερικά μέσα - άρα παραμένουν για πάντα στο σκληρό του - 500GB)

Yπάρχει και αντίστοιχο της LG (το οποίο έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας... μέχρι και εξωτερικούς δίσκους έχει "κάψει")

Τέλος και η panasonic έχει μπει γερά στο παιγνίδι εδώ και 2-3 χρόνια με συσκευές που γράφουν και σε BD και σε σκληρό... αλλά η τιμή τους τσούζει...

Last edited: