Γιατί έφτιαξε ο Θεός το ράδιο?

πάντως το θέμα της συσπείρωσης ήταν πολύ σημαντικό.
τα μαύρα charts πάντα υπολείπονταν, οπότε αναπτύχθηκαν εναλλακτικοί μηχανισμοί

πφφφφ...εδώ ακούς το soundtrack από το Woman In Red: ο μόνος άνθρωπος που Δεν είδε την ταινία, έγραψε τη μουσική της :music-smiley-005:

θα σε πάρω σε λίγω.........γιατί I just called to say I love you....
αλλά θα εκπλαγείς!
Οχι δεν μου άρεσε! την περίοδο που κυκλοφόρησε το χειρότερο του κομμάτι, εγώ άκουγα (λίγο αργότερα δηλαδή_κανα δύο χρονάκια μετά)
CloudNineCover.jpg

Παντού υπάρχει ενδιαφέρον, αρκεί να λέιπει ο Μάκα:flipout:

την περίοδο που κυκλοφόρησε το χειρότερο του κομμάτι, εγώ άκουγα (λίγο αργότερα δηλαδή_κανα δύο χρονάκια μετά)
CloudNineCover.jpg

Δεν είχες σωστή καθοδήγηση τότε :BDGBGDB55:
Συγχωρείσαι.
3 πατερημά και μία ακρόαση της β' πλευράς του 'RAM' και σε αποδίδω στην κοινωνία καθαρό.

:ADFADF1:

Δεν είχες σωστή καθοδήγηση τότε :BDGBGDB55:
Συγχωρείσαι.
3 πατερημά και μία ακρόαση της β' πλευράς του 'RAM' και σε αποδίδω στην κοινωνία καθαρό.

:ADFADF1:

Μα ήξερα άλα τα νούμερο 1 της Αμερικής, αυτό δεν θα ήξερα??????? (έτσι για να ζηλέψεις σε πληροφορώ πως ήξερα και της Αγγλίας:flipout:)

Το "Ram" ¨ηταν chart topper?:flipout:

Μιας και βλέπω ότι το νήμα αποκτά ενδιαφέρον και ξεφεύγει ώς συνήθως να σας πω και εγώ τον πόνο μου

Τέλη δεκαετίας του 80 οι μαύροι ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν ξύλο με το Billboard: “Γιατί κύριοι ενώ υποτίθεται ότι είστε υπέρμαχοι των chart, κατασκευάζεται ψεύτικα τοπ με την λογική του airplay και όχι των πραγματικών πωλήσεων?”
Έτσι λοιπόν τέλη δεκαετίας του 80, ένα από τα καλύτερα mainstream r&b εκείνης της εποχής το hold on των En Vogue ενώ πουλούσε σαν μανιακό, σταμάτησε στο Νο 2 γιατί δεν το έπαιζαν οι λευκομπάμπουρες!
Ενώ στο Νο 1 (σύμπτωση), ήταν ένα άλλο Hold on (Wilson Phillips).Επειδή παρακολουθούσα στενά τότε το θέμα, αυτές λοιπόν οι Wilson Phillips κατάφεραν πολύ εύκολα να φτιάξουν το πιο ηλίθιο ποπ (AOR) νούμερο 1 όλης της δεκαετίας (πιο ηλίθιο και από το Kyrie Eleison των Mr Mister), και σαν να μην έφτανε αυτό σταμάτησαν και την κομματάρα των En Vogue!

Αργότερα όταν ασχολήθηκα με τους λόγους που αυτά τα τρία ηλίθια και συνάμα άσχημα κοριτσάκια, έκαναν επιτυχία, έμαθα για κάποιον “Brian Wilson μπαμπά”, καθώς επίσης και για έναν άλλο daddy από τους Mamas & the papas (σιγά μην συγκρατήσω όνομα ανθρώπου που ήταν στους Μαμας_Πάπας).Μου θύμισε λίγο την ιστορία με τα παιδιά των καθηγητών που στο σχολείο οι συνάδελφοι τους χαρίζουν τα 20άρια!

Λοιπόν ετυμηγορία
Είναι ποτέ δυνατόν ένας Μπάιρα να ακούσει ποτέ κάποιον, που οι κόρες του σταμάτησαν τις En Vogue?:rifle::flipout:

Ώρα είναι τώρα να βγάλουν και αυτές δίσκο…..:behead:

Εύγε my man!!! :2thumb22sup::2thumb22sup:

τους τουρνενέδες ήξερες...τέλος πάντων...

:ernaehrung004:

Αστα!!!! ακόμα και εκεί είμαι κλαψιάρης/πονιάρης:love:,

θα με φαει τ αγιάζι η παγωνιά,
και είναι το κρύο τσουχτερό

πολύ καρεκλούδι για "έμαθα πως είσαι μάγγας"....

8 σελιδες απόλαυσης !!!

Καιρό είχα να "κολλήσω" τόσο.

Και που να γράψω σε ποιούς άρεζε ο ήχος των ΒΒ,τον οποίο μάλιστα θεωρούσαν μεστό και πλούσιο ως ηχογράφηση και παραγωγή,,,