Γιατί και ποιός κατέστρεψε το θρέντ ''Ο Αρχοντας της Νύχτας''

Status
Not open for further replies.

fedra

Senior Member
26 January 2008
470
Αθήνα
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί μου καταστρέψανε την παρουσία ''Ο Άρχοντας της Νύχτας'' με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο γεμίζοντάς το με βιντεάκια ? Το κείμενο μου που πήγε? Είναι άλλη μία δημοκρατική ενέργεια και αυτή?
Ζητώ η παρουσίαση να επανέλθει στην αρχική της μορφή άμεσα....:slapface:
και ντροπή του σε αυτόν που έκανε αυτό το αίσχος.
Να πάρει θέση η γενική διαχείριση τώρα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26185

Fedra πρώτα απο όλα ηρέμησε και μην αρχίζεις τα περι αίσχους και τα υπολοιπα όπως και τις απαιτήσεις.

Δεν έχει παρέμβει κάποιος δαιχειριστής στο κείμενό σου μιας και θα το έβλεπες στο edited απο , που όπως βλέπεις είναι γραμμένο το ονομά σου.

Θα μπορούσες να ενημερώσεις έναν απο τους διαχειριστές της κατηγορίας και να διερευνήσουμε το θέμα, πρίν αρχίσεις να εκτοξέυεις κατηγορίές και απειλές.

Θα ενημερωθείς μόλις βρούμε κι εμείς για ποιό λόγο δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Παρόμοιου τύπου διαμαρτυρία χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με διαχειριστή της κατηγορίας δεν θα γίνει ανεκτή.

Last edited:
Έχει να κάνει με τις τελευταίες προσθήκες στην πλατφόρμα, σχετικά με το integration των video clips.

Είναι καθαρά τεχνικό ζήτημα. Αν θέλει ας επιβεβαιώσει και ο Μπαβιόλης.

Δε σου φταίει κανείς αν σε μια κατ' ευφημισμόν "παρουσίαση", είχες βάλει 200 λινκς στο youtube.
Στην επόμενη "εξυπνάδα" αυτού του στυλ, θα εισηγηθώ τον αποκλεισμό σου από τη Μουσική Κατηγορία.

Υ.Γ. Το από ποιον έγινε edit η φοβερή σου παρουσίαση, φαίνεται στο κάτω μέρος του ποστ. Εφόσον ο αρχικός συντάκτης έχει δικαίωμα edit μόνο 10 λεπτά μετά την άνοδο του ποστ, βλέπεις ότι η "παρουσίασή" σου, δεν πειράχτηκε.

Μια χαρά φαίνεται.
Ο μόνος που θα μπορούσε (και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά), να παρακάμψει κάτι τέτοιο, είναι ο administrator.

τουλάχιστον αυτό είναι ένα καλό της βάσης και κατοχύρωση γιά τα μέλη.

Δε σου φταίει κανείς αν σε μια κατ' ευφημισμόν "παρουσίαση", είχες βάλει 200 λινκς στο youtube.
Στην επόμενη "εξυπνάδα" αυτού του στυλ, θα εισηγηθώ τον αποκλεισμό σου από τη Μουσική Κατηγορία.

Ήδη έχει αργήσει αυτό.
Στο επόμενο σερβίρισμα από σκουπίδια να ληφθούν μέτρα προστασίας από τη μπόχα.
Υπάρχουν μέλη που τους ενδιαφέρει η Μουσική και όχι οι οσμές..

Άλλωστε ο μήνας ξεπληρώθηκε με βδομαδούλα...

Απάντηση: Re: Γιατί και ποιός κατέστρεψε το θρέντ ''Ο Αρχοντας της Νύχτας''

Ήδη έχει αργήσει αυτό.
Στο επόμενο σερβίρισμα από σκουπίδια να ληφθούν μέτρα προστασίας από τη μπόχα.
Υπάρχουν μέλη που τους ενδιαφέρει η Μουσική και όχι οι οσμές..

Άλλωστε ο μήνας ξεπληρώθηκε με βδομαδούλα...

H κοινωνία μας έχει γεμίσει με ''σκουπιδιαρέους'' στο μυαλό και ευτυχώς είδα πως πάρθηκαν κάποια μέτρα προστασίας.
Ο μήνας ξεπληρώθηκε σωστά με μήνα καταναγκαστικών έργων στην Ψυτάλεια...αλλά η οσμή και η μπόχα παραμένουν.....
Η μουσική δεν χρειάζεται ''οδοκαθαριστές'' γιατί αυτοκαθαρίζεται από μόνη της και αποβάλει τους ''ρακοσυλλέκτες''.
Πολλά μέλη όπως και εγώ φορούν μάσκα για τις οσμές αλλά πως μπορούν να προστατευτούν από την ''τύφλωση'' που επιφέρουν τα γραφόμενα με υβριστικά σχόλια, ειρωνίες, κλπ.?

Η ''Χούντα'' έχει λήξει προ πολλού και κάθε εισήγηση χρειάζεται εξήγηση.

Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω στο συγκεκριμένο ποστ, το οποίο παραβιάζει κανα-δυο κανονισμούς και παράλληλα σύσσωμη τη μουσική κατηγορία.

Όπως έχω ξαναπεί, flames εδώ πέρα δε θέλω.
Το thread κλειδώνεται.

Υ.Γ. Θα μπορούσα να εισηγηθώ ποινή, για αναίτια επίθεση κατά της Δ.Ο., αλλά ειλικρινά, δεν αξίζει τον κόπο...

Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη θα ηθελα να ενημερωσω το μελος Fedra οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν εκανε edit στο μυνημα σου. Τα videos πηραν τετοια μορφη απο λινκ που ηταν πριν και τα ειχες βαλει εσυ λογω του intergration της πλατφορμας με το youtube. Και σε αλλα ποστ αν παρατηρησεις εχει γινει το ιδιο.

ΥΓ. Επισης αλλη φορα αν θελεις εξηγησεις για κατι τεχνικο να το ζητας στις προτασεις/ανακοινωσεις.

Το θέμα μεταφέρεται στις ανακοινώσεις, μια και δε βρίσκω λόγο να υπάρχει στη Μουσική Κατηγορία.

Ο Λευτέρης ενημερώθηκε και είναι σύμφωνος.

Status
Not open for further replies.