Γιατί "Κόκκινο Βαθύ" και όχι "Μαύρο";

Ειναι ωραιος συνδιαζμος το κοκκινο με το μπλε...στα σκουρα τους.....
Δεν μπορεις να εχεις μια αιθουσα τεραστια μαυρη....
Θα αισθανεσαι καπως οταν δεν βλεπεις ταινια.....
....οποτε με τα χρωματακια αυτα το γλυκαινεις...;)
Νομιζω οτι εναι καλη επιλογη....εξαλλου η εικονα ειναι χαλια...στο χρωμα του τοιχου θα κολησουμε....

Τα χρωματα παιζουν ρολο στην χαλαρωση και στο να αισθανεσαι ποιο ωραια..
Τα συγκεκριμενα χρωματα οχι βεβαια.....ομως ενα πρασινο απαλο σαν χμ.χμ....το φυλλο ελιας περιπου,φερνει ηρεμια....αλλα δεν μας κανει για κινηματογραφο.....

Καλα εσυ κατι πρεπει να εχεις παθει.

Την αλλη φορα φαγωθηκες οτι το μαυρο δεν ηταν μαυρο , αλλα βαθυ καφε και του χαλαγε τα χρωματα.....-bye-

Συνελθε Κωστααααα :guitarist::flipout:

η ιδεα για το κοκκινο μου ηρθε πριν απο δυο μηνες περιππου ενω κοιταζα καποια σπιτια σε ενα ξενο site,,τελικα το υλοποιησα....ακουω γνωμες-bye-

thanx Παναγιωτη...τωρα ειμαι στην τσιτα γιατι η βαση στηριξης της TV ειναι αυτοσχεδια (απο πατεντα με στηριγματα απο καλοριφερ) και περιμενω να περασουν τα πρωτα 24ωρα για να δω αν θα μεινει στον τοιχο η θα ερθω καμια μερα απ' την δουλεια και τα βρω ολα στο πατωμα....
ελπιζω ο τοιχος να μεινει ορθιος...:chinese:

Re: Απάντηση: Γιατί "Κόκκινο Βαθύ" και όχι "Μαύρο";

η ιδεα για το κοκκινο μου ηρθε πριν απο δυο μηνες περιππου ενω κοιταζα καποια σπιτια σε ενα ξενο site,,τελικα το υλοποιησα....ακουω γνωμες-bye-

θα σε αναλαβω εγω πριν σε πιασει ο Κεφαλας :argue: και τοτε ποιος σε ξεπλενει....

Δεν ξερω αν αυτος ειναι ο τελικος σου φωτισμος αλλα ειναι πολυ προχειρος με το συμπαθειο:HTEHETH63: .......βρηκες ενα σποτακι εκει ψηλα το εριξες στην καρκαλα στη γωνια και οποιον παρει ο χαρος :behead:

Αν θες καμμια αλλη γνωμη ακυρωσε το και βαλε μια "ζεστη" φθοριου πισω απο την τιβι αλλα κοψε το φως που θα πεφτει αμεσα πανω στον τοιχο με ενα πηχακι και ασε να περνει φως απο αυτο που θα διαχεεται απο πανω κι απο κατω.....θα ηρεμησει το ματακι σου και θα απολαυσεις το κοκκινο........:devil-smiley-029: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Γιατί "Κόκκινο Βαθύ" και όχι "Μαύρο";

έχεις παχύνει καθόλου απο τότε που έβαψες το σπίτι; -bye- -bye- :grinning-smiley-043 :flipout:

Last edited:
thanx Παναγιωτη...τωρα ειμαι στην τσιτα γιατι η βαση στηριξης της TV ειναι αυτοσχεδια (απο πατεντα με στηριγματα απο καλοριφερ) και περιμενω να περασουν τα πρωτα 24ωρα για να δω αν θα μεινει στον τοιχο η θα ερθω καμια μερα απ' την δουλεια και τα βρω ολα στο πατωμα....
ελπιζω ο τοιχος να μεινει ορθιος...:chinese:

Πολύ ωραίος χώρος φίλε μου. Και πολύ καλές φωτογραφίες.

Καλά έκανες με την πατέντα.

Μα είναι δυνατόν για 2 λάμες και μερικές βίδες να ζητάνε 100+ευρώ οι αλητάμπουρες?

Ασταδιάλα... :furious3:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί "Κόκκινο Βαθύ" και όχι "Μαύρο";

θα σε αναλαβω εγω πριν σε πιασει ο Κεφαλας :argue: και τοτε ποιος σε ξεπλενει....

Δεν ξερω αν αυτος ειναι ο τελικος σου φωτισμος αλλα ειναι πολυ προχειρος με το συμπαθειο:HTEHETH63: .......βρηκες ενα σποτακι εκει ψηλα το εριξες στην καρκαλα στη γωνια και οποιον παρει ο χαρος :behead:

Αν θες καμμια αλλη γνωμη ακυρωσε το και βαλε μια "ζεστη" φθοριου πισω απο την τιβι αλλα κοψε το φως που θα πεφτει αμεσα πανω στον τοιχο με ενα πηχακι και ασε να περνει φως απο αυτο που θα διαχεεται απο πανω κι απο κατω.....θα ηρεμησει το ματακι σου και θα απολαυσεις το κοκκινο........:devil-smiley-029: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

HAVOC η ολη ιστορια δεν εχει τελειωσει ακομα...μεσα στην βδομαδα θα πρεπει να βρω ενα στηριγμα για να μπει το κεντρικο στον τοιχο κατω απο την TV...τωρα για τον φωτισμο,,το φως που πεφτει πανω στην TV ειναι απο το σποτακι στο ταβανι που θα πρεπει καποια στιγμη να το γυρισω στο ταβανι...
το αλλο που ειναι πισω απ το πικαπ ειναι λαμπα φθοριου και σκεφτομαι να βαλω και μια πισω απ την tv....:HTEHETH63:

Πολύ ωραίος χώρος φίλε μου. Και πολύ καλές φωτογραφίες.

Καλά έκανες με την πατέντα.

Μα είναι δυνατόν για 2 λάμες και μερικές βίδες να ζητάνε 100+ευρώ οι αλητάμπουρες?

Ασταδιάλα... :furious3:

ευχαριστω κυριε συντονιστα,,,τωρα θα μου πεις τι θα γινουν οι εταιρειες που φτιαχνουν τις βασεις,,κλεφτες?:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί "Κόκκινο Βαθύ" και όχι "Μαύρο";

mr. CORLEONE πραγματικα δεν σε καταλαβα...αν μπορεις λιιιιιιγο πιο σαφης..:ears:

Αν διαβάσεις από την αρχή το thread θα δεις ότι κάποιοι συμφορουμίτες θεωρούμε ότι το κόκκινο χρώμα μπορεί να έχει σχέση με την...όρεξη.

Γι'αυτό σε ρώτησε ο δον Κορλεόνε. :ernaehrung004:

Επιστήμονες είπαν ότι το πρασινο χρώμα ξεκουράζει το μάτι.... γι' αυτό και στα σχολεία ο μαυροπίνακας αντικαταστάθηκε με τον... πρασινοπίνακα.

Επίσης το κόκκινο είναι το πρώτο που τραβάει την προσοχή.... δες Coca Cola.