ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,172
ΑΘΗΝΑ
...και εξηγω:

πριν 6 περιπου χρονια,ο Καρελιας εκλεισε και το camel περασε σε καποια j.t internanional,με αποτελεσμα το camel να γινει χαλια.
μετα απο αρκετους πειραματισμους με διαφορες μαρκες,κατεληξα στο palmal/κοκκινο/μαλακο.δεν προλαβα να κατασταλαξω και φτιαχουν το πακετο "χωρις γωνιες".
παει κι`αυτο-δεν καπνιζοταν με τιποτε.
αντε παλι ψαξιμο και καταληξη στο winston/κοκκινο/μαλακο.
εδω και 2 χρονια δεν το αλλαξα μερα.
παω εχθες περιπτερο και μου βγαζει ενα διαφορετικο πακετο-αγαλμα της ελευθεριας,new york...
νατα μας.αλλαγη πακετου,αλλαγη καπνου.
δυστηχως οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν και το τσιγαρο εχει γινει στουκας.....:beatnik2:
τζουρα κι`εφυγες.....!

απ`ολη την ιστορια ομως,βγαινει ενα καλο συμπερασμα:

μηπως ηρθε ο καιρος να το κοψω?

Last edited:
... μήπως θα έπρεπε να το έχεις ήδη κόψει?

... εκτός και αν απλά χρειάζεσαι τα ποστ των συμφορουμιτών, για να αποφασίσεις ευκολότερα το αυτονόητο... -bye-

...και εξηγω:

πριν 6 περιπου χρονια,ο Καρελιας εκλεισε και το camel περασε σε καποια j.t internanional,με αποτελεσμα το camel να γινει χαλια.
μετα απο αρκετους πειραματισμους με διαφορες μαρκες,κατεληξα στο palmal/κοκκινο/μαλακο.δεν προλαβα να κατασταλαξω και φτιαχουν το πακετο "χωρις γωνιες".
αντε παλι ψαξιμο και καταληξη στο winston/κοκκινο/μαλακο.
εδω και 2 χρονια δεν το αλλαξα μερα.
παω εχθες περιπτερο και μου βγαζει ενα διαφορετικο πακετο-αγαλμα της ελευθεριας,new york...
νατα μας.αλλαγη πακετου,αλλαγη καπνου.
δυστηχως οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν και το τσιγαρο εχει γινει στουκας.....:beatnik2:
τζουρα κι`εφυγες.....!

απ`ολη την ιστορια ομως,βγαινει ενα καλο συμπερασμα:

μηπως ηρθε ο καιρος να το κοψω?

η να αρχίσεις να το καλλιεργείς μόνος σου ! :flipout:

Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...??

... μήπως θα έπρεπε να το έχεις ήδη κόψει?

... εκτός και αν απλά χρειάζεσαι τα ποστ των συμφορουμιτών, για να αποφασίσεις ευκολότερα το αυτονόητο... -bye-

τετοιες αποφασεις,χρειαζονται συμπαρασταση....:antlers:

Αν εισαι μια φορά μεγάλος αντρας καπνίζοντας, θα εισαι 2 φορες μεγαλύτερος αντρας (σε διάρκεια) αλλά και αρκετά πιό "σκληρός" αντρας κοβοντας το καπνίσμα.

Εμπεριστατωμένο.

Μήπως καπνίζεις καμιά 35αριά χρόνια (όπως κι εγώ)? Τότε όλα τα τσιγάρα σου φαίνονται άγευστα, μάπα, ίδια κ.τ.λ. Μην αναρωτιέσαι φίλτατε:

Ήρθε η ώρα να το κόψουμε!

Κι αν το κόψεις ο Καρέλιας κι ο Παπαστράτος τι θα γίνουν; Κλέφτες;
Οι αγρότες τι θα φυτεύουν; Πατάτες;
ο Καρέλιας το "εκοψε" ήδη

Ο άλλος να γίνει οτι να ναι.. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Ειναι κλέφτης ηδη της υγείας μας.

Κι αν το κόψεις ο Καρέλιας κι ο Παπαστράτος τι θα γίνουν; Κλέφτες;
Οι αγρότες τι θα φυτεύουν; Πατάτες;

Πατάτες, ε;

Μήπως ν' αρχίσουμε αντικαπνιστική εκστρατεία; :eating:

Να σας πω μερικά πραγματάκια έτσι για να γνωρίζετε...

Οι καλλιέργειες καπνών είναι λίγες πλέον στη χώρα μας, σε σχέση με το παρελθόν.
Οι επιδοτήσεις έχουν κοπεί εδώ και κάποια χρόνια.

Κακά τα ψέματα κάποιος συμφορουμίτης το ανέφερε, αν καπνίζεις αρκετά χρόνια χαλάει η γεύση και κάποια στιγμή θέλεις να το αλλάξεις μπας και βρεις τον καρκίνο σου ......

Τα πακέτα (σκληρά, μαλακά) έχουν διαφορές στην υγρασία που έχουν, όχι μεγάλες αλλά κάνουν τη διαφορά.

Μήτσε η λύση είναι η εξής : ή το κόβεις (παναγιά μου), ή πας στο μπλε πακέτο που θα σε ευχαριστήσει περισσότερο (νομίζω)...

Η έσχατη λύση είναι να το ρίξεις σε cigarillos αρωματικά με 100% καπνό, θα καπνίζεις και λιγότερο, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο ..

Βέβαια το καλύτερο είναι ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ......

σημερα ειμαι 40 μερες χωρις τσιγαρο που σημαινει περιπου 2000 τσιγαρα

κόψτε το...
δυσκολο βεβαια

Αν θες να σου δώσουμε και κάποιο κίνητρο για να το κόψεις, έχοντάς το κομμένο εγω και η γυναίκα μου 5 χρόνια και 3 μήνες εξοικονομούμε 300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή ...κοντά στις 19000 ευρώ ήδη (ενα μεσαίο αυτοκίνητο!)
Σκεψου και να στοίχιζε τιμές Αγγλίας...δηλαδή 3 φορές περισσότερα!
Αν το δεις ετσι, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται...για φόρο βλακείας και αποκτάς ένα επιπλέον κίνητρο για να το κόψεις!

Αν αντί για αμάξι έλεγες ηχεία ή Home Theater ή έστω προβόλι, μπορεί και να έπειθες. Τι Α/V Club είμαστε άλλωστε :D